Güncel beta HCG 874Merhaba arkadaşlar
Son reglim 15 Haziran, beklenen 19 Temmuzdu
12 Temmuzda çift çizgi gördüm
30 Haziran-5 Temmuz arası yumurtlama dönemim görünüyordu.
Beta HCG bugün 487.5 çıktı. Sizce değerim düşük mü?
Amin kuzum insallahüzme kendini, bellki ki daha onceki kaybından dolayı bir korkun var. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım
Merhaba Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz?Benim Ankara
Hayırlısı olsun cnm ben özele gidiyorum muayene ücret 500 TL 10 gün kontrol süresi varKızlar yeni cıktım Dr dan, sat a göre 6+0, ultrason da 5+6 cıktı, cok şükür kalp atımı azda olsak duyduk, yeni oluşmaya başlamış, 3 hafta sonra tekrar cagırdı..hergün ceviz fındık badem 10ar adet, balık ve et tüketimine dikkat et dedi, nar ve bitki cayları yasak.. Birde özel hastaneye gidenler ortalama nekadar ödüyorsunuz? Benim olduğum yerde tek özel hastane var ve fiyatlar fena artmıs
Evet sağlıklı olduğunu bende düşünüyorum Progestan fitil kullanıyorum ben yatarken belki bana da o etki etmiştir. Konulardan tiksindim midemle zor baş edebiliyorum kabızım birde doktorum duphalac şurup kullan dedi kayısı yiyorum kaç gündür bir faydasını görmedim. Ne zaman geçecek bu günler ne zaman hamileliğin keyfini çıkartacağız acaba ç. Hep açım midem kazınıyor hep bulanıyor da sanki içinde bişeyler kaynıyoruz baş ağrısı yapıyor bu da bende kalkalmıyorum yataktan Allah yardımcımız olsuncanım bende 7+2 şikayetlerinin aynıları bende de var akıntı ben gece progestan kullanıyorum ondan kaynaklımı bilmiyorum. ama dr mide bulantısı için bu iyi birşey bak sağlıklı ki içeriyi karıştırıyor dedi :)) o yüzden sabretmeye çalışıyorum ağzımın içi hep zehir gibi
canım tsh hamilelikte yanlış bilmiyorsam 2 nin altında isteniyor dr bana 25 mg başladı günlük kullanıyorum benimde 3 e yakın bir değer çıktı.
İnşalalh canım inşallah 1 ay sonra bebeklerimizden cinsiyetlerinden falan konuşacağız rabbim yardımcımız olsunAllah bi daha yaşatmasıno kadar iyi anlıyorum ki.. bugün doktor da 2 hafta sonra görüşelim dedi, ben deliririm o 2 haftada mesela. Kan verme dedi, daha 5 kere bakarım ben kana çok tedirgin oluyorum. Şöyle gönlümce kendimi hamileliğe inandırıp da yaşayamıyorum. Allah mükafatını verdi bize diyelim kuzum iyi düşünelim iyi olsun. Bu kez sımsıkı sarılacaklar annelerine
Bende bu gece düşük yaptığımı gördüm beti çok düşünürsek onu bilinç altımıza yerleştiriyoruz bence olumsuz düşünme. Benimde 6 düşüğüm oldu 2 tanesinde de kalp atışını duymuştum o hafta kanamam başlamıştı. O yüzden hep kötü bişi olacakmış gibi düşünüyorum canım Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeKizlar dun bebisimi gormeye gittim 7+1deydik. Kalp atisini da duydum hayirlisiyla. 132 cikti kalp atisi. Dr 120 ile 180 arasi olmali demisti. Ben dusuk mu acaba dedim hayir normal dedi. Sanirim bu olaydan etkilendim ruyamda allahim korusun bebegimin kalbinin durdugunu gordum. Diger bebegiminde 10 haftalikken durmustu. Kalbim pirpir uyandim. Psikolojimi darma duman etti bir ruya. Cuma gunu için de bir hayir yemegi ayarlamistim bebegim için. Kalktim suyada anlattim ama aşamıyorum sizinle paylasmak istedim
Insallah kuzum en ufak sey darmaduman yapiyor bizim gibi kotu seyleri yasayanlari. Bir de eşim sehir disina gitti. Evde de tekim aşamıyorum bu durumu. Beynimden silinsin istiyorum baska seylerle oyalaniyorum yok olmuyor. Hayirlisi. Amin kuzum insallah sagsalim meleklerimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz. Rabbim yaptigimiz yaptircagimiz hayirlari dualari kabul etsin insallahBende bu gece düşük yaptığımı gördüm beti çok düşünürsek onu bilinç altımıza yerleştiriyoruz bence olumsuz düşünme. Benimde 6 düşüğüm oldu 2 tanesinde de kalp atışını duymuştum o hafta kanamam başlamıştı. O yüzden hep kötü bişi olacakmış gibi düşünüyorum canım Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Canım herşey yolunda ve sakın üzülme bebeğin Allah'ın izniyle hep seninle olucak çok sevindim bu durumaKizlar dun bebisimi gormeye gittim 7+1deydik. Kalp atisini da duydum hayirlisiyla. 132 cikti kalp atisi. Dr 120 ile 180 arasi olmali demisti. Ben dusuk mu acaba dedim hayir normal dedi. Sanirim bu olaydan etkilendim ruyamda allahim korusun bebegimin kalbinin durdugunu gordum. Diger bebegiminde 10 haftalikken durmustu. Kalbim pirpir uyandim. Psikolojimi darma duman etti bir ruya. Cuma gunu için de bir hayir yemegi ayarlamistim bebegim için. Kalktim suyada anlattim ama aşamıyorum sizinle paylasmak istedim
Kahverengi akıntı ise yarını bekleyebilirsin. Akıntının rengi kırmızı olmadığı müddetçe korkmana gerek yok. Evet renkli akıntı tehlikeli ama takip etmek gerek. Kırmızıyla döndüğü zaman alarm almalısınız.Kızlar benim düşük tehlikem var kahverengi akıntılı geliyor doktor progestan fitil veriyor kesilmedi hala akıntı böyle uzun çizgi gibi geliyor yarın kontrolüm var sizce şimdi mi gitsem yarını mı beklesem
Sancınız falan var mı ? Yani gün bitmek üzere uzanıp dinlenin yarın sabah doktora gidin. Doktorunuzun telefonu varsa arayıp bilgi alın ona göre hareket edin hatta. İçimiz rahat etmiş olur hem. Hamileliğin öyle bir dönemindeyiz ki hem stres ve gereksiz evhamdan kaçınmalıyız hem de her şeyi özenle takip etmeliyiz. İkisinin ortasını nasıl bulacağız çok zorPazar başladı günde 2 tane atıyorum ama bugün biraz çoğaldı ama kahverengi geliyor hala akıntı böyle uzun tuhaf geldi bi korktum sormak istedim
Korkudan Allah'ın izniyle bişe olmayavak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına bende dana gördüm bildiğimiz dana elimden kaçıyor kizimdada ellma gormüştüm oğlumda koç görmüştüm elimden kacmamistiiKızlar gece rüyamda yüne regli oluyordum. Gebeydin bi bakıyorum regli olmuşum tamam işte bu da düştü diyorum sonra kendi kendime. Sürekli böyle rüyalar görüyorum işte bende rüya içinde rüya görüyorum çok fazla rüya görmeye başladım ben
Valla benim geçen hafta iki kere pembe akıntım oldu peçeteye geldi. Üç tane iğne verdi doktor. İki tane yaptım üçüncüyü yapmadım. İğne olduğum zaman da kahverengi akıntı geldi bi kaç kere şimdi temizim. Stres yapmadım hiç. Araştırdım 6-8 haftalarda olabiliyormuş böyle şeyler. Rahim genişliyor, alışıyor, ikinci adet zamanımız geldi rahim adet olacağını sanıyor. Dediğim gibi rengi kırmızıya dönmediği sürece korkup strese girme bence. Ne kadar korkup üzerine düşünürseniz o kadar tersine gidiyor.Doktorum numarasını vermiyor sancım yok ama sol yumurtalığımda az biraz ağrı var anneme gösterdim korkma diyor ama insan şüphe ediyor efham yapıyor işte bugün kalkmam artık ayağa ya çok korkuyorum
Bunu ben herkese söylerken kendime nedense uygulayamıyorum evet kırmızı değil çok şükür rabbime kahverengi doktorum da dedi kahve siyah akıntıdan korkma kırmızı kanarsan bekleme gel diye ama insan panikliyor işte 10 gün istirahat vermiştir belki onu uzatabilir çalışıyorum çünküValla benim geçen hafta iki kere pembe akıntım oldu peçeteye geldi. Üç tane iğne verdi doktor. İki tane yaptım üçüncüyü yapmadım. İğne olduğum zaman da kahverengi akıntı geldi bi kaç kere şimdi temizim. Stres yapmadım hiç. Araştırdım 6-8 haftalarda olabiliyormuş böyle şeyler. Rahim genişliyor, alışıyor, ikinci adet zamanımız geldi rahim adet olacağını sanıyor. Dediğim gibi rengi kırmızıya dönmediği sürece korkup strese girme bence. Ne kadar korkup üzerine düşünürseniz o kadar tersine gidiyor.
Benim de kahve lekelenmem olmustu progestan i sabah öğle akşam kullanıyorumDoktorum numarasını vermiyor sancım yok ama sol yumurtalığımda az biraz ağrı var anneme gösterdim korkma diyor ama insan şüphe ediyor efham yapıyor işte bugün kalkmam artık ayağa ya çok korkuyorum
Yarın zaten kontrol günüm evet bende çok görüyorum bir çok kişide varmış bu Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin etsin artık ne verirse başım gözüm üstüne ne diyim kiBenim de kahve lekelenmem olmustu progestan i sabah öğle akşam kullanıyorum
Iğne de yaptırdım ben. Stres yapmayin. Onlarca doktorla görüştüm ben. Burada bizim gibi lekelenmesi olan çok kişi var. Yarın doktorunuza gidin bence iğne de verir.
Valla ben o akıntı günlerimde dahil olmak üzere hamileliği öğrendiğim günden bu güne tek bi gün bile uzanıp dinlenmedim. Korkarak üzerine titreyerek yaptığım işlerin sonunun iyi olmadığını düşünüyorum. Moral motivasyonu yüksek tut Allah’a ve kendine güven. Zaten kalacak olan sen ne yaparsan yap seninle kalır, ve maalesef ki gidecek olan gider. Ben böyle düşündüm içimi teskin ettim. Siz de böyle düşününBunu ben herkese söylerken kendime nedense uygulayamıyorum evet kırmızı değil çok şükür rabbime kahverengi doktorum da dedi kahve siyah akıntıdan korkma kırmızı kanarsan bekleme gel diye ama insan panikliyor işte 10 gün istirahat vermiştir belki onu uzatabilir çalışıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?