2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar, bugün doktora gittik miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür. 7+5 günlük sata göre uyumlu gidiyormuş. Bir de minik resmimiz var.Eki Görüntüle 3100166
Ayyy maşallah çok güzel bir haber bu. Ben de bi kaç gün içinde gidip kalbinin atışlarını dinleyeceğim bebişimin. İnsanın içi içine sığmıyor

Maşallah bebeğinize Ben Bursa'dayım muayene 190tl ödüyorum şimdiye kadar sadece kan testi istedi o da 134dü sanırım ultrasonlardan para almadı hatta yarın yine gidicem onu da geçen haftaki randevumdan 15 gün geçmediği için yine ücretsiz yapıcak.

Ayyy maşallah çok güzel bir haber bu. Ben de bi kaç gün içinde gidip kalbinin atışlarını dinleyeceğim bebişimin. İnsanın içi içine sığmıyor
İnşallah güzel haberler alırsınız, sağlıklı sıhhatli büyüsünler Rabbim korusun hepimizin bebişlerini

amınnn kuzum ınsallah saglıkla tekrardan nasıp eder Allahımm,
bızımde yanı oldu normalde bu ay tup bebege baslayacaktık hersyeı ayarladık ama nasıp kısmet.
vıtamınlerınde cok etkısı oluyor kesınlıkle ya, tabı nasip oldugu zamanda gelıyor mınıkler
tekrardan hayırlı olsun kuzum, saglıkla gelsın yavrun ınsallaahhh

Canım sana bu kadar vitamin fl vermiş bana sadece folik asit kullan dedi doktorum. Şimdi doktor değiştirdim haftaya başka doktordan randevu aldım ama bunlar gerekliyse randevuyu erkene çekeyim. Vitamin fl kullanmıyorum ben

Canım sana bu kadar vitamin fl vermiş bana sadece folik asit kullan dedi doktorum. Şimdi doktor değiştirdim haftaya başka doktordan randevu aldım ama bunlar gerekliyse randevuyu erkene çekeyim. Vitamin fl kullanmıyorum ben
canım bunlar hamile kalmaya calısırken kullandıgım vitaminler, sakın ha kafan karışmasın :) doktoruna güven

canım bunlar hamile kalmaya calısırken kullandıgım vitaminler, sakın ha kafan karışmasın :) doktoruna güven
bana doktorum hamilelik icin sadece omepa WM verdi, icinde tüm vitaminler var
sen de kullan istersen yararlı olur

Hastaneye değil ama özel muayenehaneye gidiyorum muayene başı tetkik hariç 850 TL :/ özellerin de çok bi farkı olacağını sanmıyorum.

Merhaba Bursa'da nereye gidiyorsunuz ben de bursadayim

Kizlar dun bebisimi gormeye gittim 7+1deydik. Kalp atisini da duydum hayirlisiyla. 132 cikti kalp atisi. Dr 120 ile 180 arasi olmali demisti. Ben dusuk mu acaba dedim hayir normal dedi. Sanirim bu olaydan etkilendim ruyamda allahim korusun bebegimin kalbinin durdugunu gordum. Diger bebegiminde 10 haftalikken durmustu. Kalbim pirpir uyandim. Psikolojimi darma duman etti bir ruya. Cuma gunu için de bir hayir yemegi ayarlamistim bebegim için. Kalktim suyada anlattim ama aşamıyorum sizinle paylasmak istedim

bana doktorum hamilelik icin sadece omepa WM verdi, icinde tüm vitaminler var
sen de kullan istersen yararlı olur
bende hamıle kaldıgım ay, omepaQ10 kullanmısım bırde koenzım, arı sutü, demır takvıyesı.
sımdı de omepa vm aldım korunma suresı bıtsınde onları kullancam

üzme kendini, bellki ki daha onceki kaybından dolayı bir korkun var. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım

Merhaba Bursa'da nereye gidiyorsunuz ben de bursadayim
Merhaba, İnegöl'deyim ben Aritmi'ye gidiyorum ama inşallah kalp atışı duyulunca Cihangir'deki Çiğdem hanıma geçmeyi düşünüyorum Siz merkezdeyseniz orda fiyatlar baya uçuk diye biliyorum

Kızlar benim bugün doktor kontrolüm var ve 8+0 da bebeğimizin kalp atışını duyduk şükürler olsun. Darısı kese, kalp atışı bekleyen arkadaşlarımın başına. Bize de bu süreci sağlıkla hayırla tamamlamak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…