- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Evet canım fikir söylüyorlar yanılma payı da var12.hafta riskli bence :) önce erkek denip sonra kız diyebiliyor doktorlar, cok beklentiye girmemek lazım bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım fikir söylüyorlar yanılma payı da var12.hafta riskli bence :) önce erkek denip sonra kız diyebiliyor doktorlar, cok beklentiye girmemek lazım bence :)
Ayyy maşallah çok güzel bir haber bu. Ben de bi kaç gün içinde gidip kalbinin atışlarını dinleyeceğim bebişimin. İnsanın içi içine sığmıyorKızlar, bugün doktora gittik miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür. 7+5 günlük sata göre uyumlu gidiyormuş. Bir de minik resmimiz var.Eki Görüntüle 3100166
Maşallah bebeğinize Ben Bursa'dayım muayene 190tl ödüyorum şimdiye kadar sadece kan testi istedi o da 134dü sanırım ultrasonlardan para almadı hatta yarın yine gidicem onu da geçen haftaki randevumdan 15 gün geçmediği için yine ücretsiz yapıcak.Kızlar yeni cıktım Dr dan, sat a göre 6+0, ultrason da 5+6 cıktı, cok şükür kalp atımı azda olsak duyduk, yeni oluşmaya başlamış, 3 hafta sonra tekrar cagırdı..hergün ceviz fındık badem 10ar adet, balık ve et tüketimine dikkat et dedi, nar ve bitki cayları yasak.. Birde özel hastaneye gidenler ortalama nekadar ödüyorsunuz? Benim olduğum yerde tek özel hastane var ve fiyatlar fena artmıs
İnşallah güzel haberler alırsınız, sağlıklı sıhhatli büyüsünler Rabbim korusun hepimizin bebişleriniAyyy maşallah çok güzel bir haber bu. Ben de bi kaç gün içinde gidip kalbinin atışlarını dinleyeceğim bebişimin. İnsanın içi içine sığmıyor
amınnn kuzum ınsallah saglıkla tekrardan nasıp eder Allahımm,kuzum cok teşekkür ederim :)
cok üzüldüm canım, hep dualarımda Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum, kısmetse inşallah en yakın zamanda saglıkla gelir bebişin, sen iyi ol da kendini toparla tekrar denersiniz hemen.
hala inanamıyorum biliyormusun. fsh hep yuksek cıkıyordu, yumurta sayısı sayılıydı hatta haziranda son bir doktora gittim yine tup bebek dedi o ay hamile kaldım.
kendimi toparlayıp gruba yazmak istiyorum aslında neler denediğimi, burdan da yazayım.
son gittigim doktor resveratrol yazdı, günde 200 mg, Ocean marka kullandım
Nutraxin multivitamin for women
Venatura q10 200 mg
Krilom omega3
Venatura D3K2 - ben 58 kilo oldugum icin her gün 6 damla kullandım - her 10 kilo icin 1 damla
Goodday dimplus - adetin 15.gününe kadar kullandım
Bromelain 500 mg - adetin 15.gününden sonra kullandım
Bunlara ek olarak Sepenatural marka arısütü bal polen propolis karışımını kullandım, son 2-3 aydır kullanıyordum ama cok düzenli kullanamadım yine de etkisi olmustur forumlarda hep okuyordum ileri yaş hamile kalmak isteyenler icin etkili oldugunu.
ramazanda 2 kilo vermiştim onu korudum, kilo vermek de iyi birşeymiş hamile kalmaya calısırken, fazla kilon varsa vermeye calısırsın canım.
bu vitaminlerin hepsi maliyet tabi en az 600-700 tl tutuyordu, venatura nın ürünleri nispeten daha uygun fiyatlı.
D vitamini ben birkac aydır kullanıyordum ama son gittigim doktor hatalı kullanmıssın dedi, günde 1 damla kullanıyordum önceden, o ay dogru bir sekilde kullandım, belki onun da etkisi olmustur.
tabiki nasip, ben elimden geleni yapıp dua ettim, Allah isteyen bekleyen herkese saglıklı evlatlar versin inşallah.
Yaa tamam teşekkür ediyorumEvet hurmayı son ay yiyin ilk ay Allah korusun maydanoz ananas hurma btki cayları tuketmeyin
Canım sana bu kadar vitamin fl vermiş bana sadece folik asit kullan dedi doktorum. Şimdi doktor değiştirdim haftaya başka doktordan randevu aldım ama bunlar gerekliyse randevuyu erkene çekeyim. Vitamin fl kullanmıyorum benkuzum cok teşekkür ederim :)
cok üzüldüm canım, hep dualarımda Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum, kısmetse inşallah en yakın zamanda saglıkla gelir bebişin, sen iyi ol da kendini toparla tekrar denersiniz hemen.
hala inanamıyorum biliyormusun. fsh hep yuksek cıkıyordu, yumurta sayısı sayılıydı hatta haziranda son bir doktora gittim yine tup bebek dedi o ay hamile kaldım.
kendimi toparlayıp gruba yazmak istiyorum aslında neler denediğimi, burdan da yazayım.
son gittigim doktor resveratrol yazdı, günde 200 mg, Ocean marka kullandım
Nutraxin multivitamin for women
Venatura q10 200 mg
Krilom omega3
Venatura D3K2 - ben 58 kilo oldugum icin her gün 6 damla kullandım - her 10 kilo icin 1 damla
Goodday dimplus - adetin 15.gününe kadar kullandım
Bromelain 500 mg - adetin 15.gününden sonra kullandım
Bunlara ek olarak Sepenatural marka arısütü bal polen propolis karışımını kullandım, son 2-3 aydır kullanıyordum ama cok düzenli kullanamadım yine de etkisi olmustur forumlarda hep okuyordum ileri yaş hamile kalmak isteyenler icin etkili oldugunu.
ramazanda 2 kilo vermiştim onu korudum, kilo vermek de iyi birşeymiş hamile kalmaya calısırken, fazla kilon varsa vermeye calısırsın canım.
bu vitaminlerin hepsi maliyet tabi en az 600-700 tl tutuyordu, venatura nın ürünleri nispeten daha uygun fiyatlı.
D vitamini ben birkac aydır kullanıyordum ama son gittigim doktor hatalı kullanmıssın dedi, günde 1 damla kullanıyordum önceden, o ay dogru bir sekilde kullandım, belki onun da etkisi olmustur.
tabiki nasip, ben elimden geleni yapıp dua ettim, Allah isteyen bekleyen herkese saglıklı evlatlar versin inşallah.
Saol canım nar ilk aylarda düşüğe sebep oluyormus, cok istersen nefsini köreltmek için enfazla 3 kaşık dediYaaa nar niye yasakmış
Hayırlı olsun canım bu arada
canım bunlar hamile kalmaya calısırken kullandıgım vitaminler, sakın ha kafan karışmasın :) doktoruna güvenCanım sana bu kadar vitamin fl vermiş bana sadece folik asit kullan dedi doktorum. Şimdi doktor değiştirdim haftaya başka doktordan randevu aldım ama bunlar gerekliyse randevuyu erkene çekeyim. Vitamin fl kullanmıyorum ben
bana doktorum hamilelik icin sadece omepa WM verdi, icinde tüm vitaminler varcanım bunlar hamile kalmaya calısırken kullandıgım vitaminler, sakın ha kafan karışmasın :) doktoruna güven
Teşekkür ederim canım bir an eksik bir şey yapıyorum sandımŞuan sadece folik mi kullanıyorsunuz siz decanım bunlar hamile kalmaya calısırken kullandıgım vitaminler, sakın ha kafan karışmasın :) doktoruna güven
Hamilelik süresince mi kullanmak için verdi. Kaç haftalık gebeliğiniz ?bana doktorum hamilelik icin sadece omepa WM verdi, icinde tüm vitaminler var
sen de kullan istersen yararlı olur
7 haftalık hamileyim, gecen cumartesi kontrole gittim. D vitamini önceden kullanıyordum ona da devam et dedi. bu hafta kan tahlillerim olacak, duruma göre belki ek birşeyler yazacak bilmiyorum.Hamilelik süresince mi kullanmak için verdi. Kaç haftalık gebeliğiniz ?
Hastaneye değil ama özel muayenehaneye gidiyorum muayene başı tetkik hariç 850 TL :/ özellerin de çok bi farkı olacağını sanmıyorum.
Merhaba Bursa'da nereye gidiyorsunuz ben de bursadayimMaşallah bebeğinize Ben Bursa'dayım muayene 190tl ödüyorum şimdiye kadar sadece kan testi istedi o da 134dü sanırım ultrasonlardan para almadı hatta yarın yine gidicem onu da geçen haftaki randevumdan 15 gün geçmediği için yine ücretsiz yapıcak.
Benim AnkaraMerhaba Bursa'da nereye gidiyorsunuz ben de bursadayim
bende hamıle kaldıgım ay, omepaQ10 kullanmısım bırde koenzım, arı sutü, demır takvıyesı.bana doktorum hamilelik icin sadece omepa WM verdi, icinde tüm vitaminler var
sen de kullan istersen yararlı olur
üzme kendini, bellki ki daha onceki kaybından dolayı bir korkun var. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin canımKizlar dun bebisimi gormeye gittim 7+1deydik. Kalp atisini da duydum hayirlisiyla. 132 cikti kalp atisi. Dr 120 ile 180 arasi olmali demisti. Ben dusuk mu acaba dedim hayir normal dedi. Sanirim bu olaydan etkilendim ruyamda allahim korusun bebegimin kalbinin durdugunu gordum. Diger bebegiminde 10 haftalikken durmustu. Kalbim pirpir uyandim. Psikolojimi darma duman etti bir ruya. Cuma gunu için de bir hayir yemegi ayarlamistim bebegim için. Kalktim suyada anlattim ama aşamıyorum sizinle paylasmak istedim
Merhaba, İnegöl'deyim ben Aritmi'ye gidiyorum ama inşallah kalp atışı duyulunca Cihangir'deki Çiğdem hanıma geçmeyi düşünüyorum Siz merkezdeyseniz orda fiyatlar baya uçuk diye biliyorumMerhaba Bursa'da nereye gidiyorsunuz ben de bursadayim