- 5 Mart 2013
- 23.553
- 44.681
- 798
Her güzel şeyin bir sonu varEvet ya benimde saçlarımda hiç dökülme yok, hormonlardanmı yoksa demir ilacından MI bilmiyorum ama bunların hepsi geçici dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her güzel şeyin bir sonu varEvet ya benimde saçlarımda hiç dökülme yok, hormonlardanmı yoksa demir ilacından MI bilmiyorum ama bunların hepsi geçici dimi
Aa sen ikiz miydin ? Birbinize benzeyen ikizlerden misiniz, bana çok ilginç geliyorCanım iyi olmana çok sevindim. Senin de doğumun benim rüyam kadar güzel olacak ben inanıyorum. İğne yapman iyi olmuş. Benim de ikiz kardeşim var ben 1500 kg doğmuşum ikiz kardeşim de 2000 kg doğmuş. Küveze almamışlar hem de o zamanlar ciğer geliştirici falan da yapılmamış suyu gelince hastaneye kaldırmışlar doğurmuş hemen ikiz olduğunu da bilmiyormuş ben doğmuşum ebeler bırakmış annemi. Annem hala ıkınıyormuş sancısı devam ediyormuş. Hatta ebe anneme daha niye ıkınıyorsun doğurdun ya demiş. Annemde sancı giriyor bilmiyorum bişet oluyor kasıklarımda demiş eve tekrar kontrol amaçla bakmış ki ikizimin kafasını da görmüş tam 5 dk sonra onu da çıkartmışlar. Çok küçükmüşüz herkes anneme diyormuş bu kadın Bunları öldürür diye çünkü annem çok çelimsiz zayıfmış ve 1,5 yaşında da bi ablamız daha var. 3 bebeğe nasıl bakacak falan diye diye bu yaşımıza geldik 3 ay sonra sizi kapıya çıkarttım güneşe tosun gibi olmuşunuz dedi. Bu arada biz 4,5 ay emmişiz annemin sütü acılaşmış nasıl oluyor bilmiyorum ama çok acılaşmış içerken tükürmeye başlamışız annemde bişi olduğunu anlamış kendisi bakmış tadına zehir gibi gelmiş tadı. Bırakmış emzirmeyi. Hemen kesilmiş zaten.
Eminim seninde güzel sorunsuz bir doğumun olacak tıpkı rüyamdaki gibi canım.
Bizde seni seviyoruz aklımız sende kalıyor ara ara yaz bize. Seninkilerin eli kulağındadır. 2 hafta daha beklersen her şey daha da güzel olur. Şuan bile o riskli süreçleri atlattın çok şükür Allah’ın izniyle. Bir de İyi ki ilk zamanlarda doktoru dinlemedin birisini almamız lazım sıkıntı yaşaraın demişti ya. İnsan çocuklarının arasında seçim yapamaz. Rabbim öyle nasip ettiyse bir bildiği vardır. Biz de görmüş olduk canım.Çok geçmiş olsun bu arada herkes hasta dikkatli ol yinede. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim hamileliğin başında çok dökülme vardı, demir ilacından sonra tamamen durdu.Evet ya benimde saçlarımda hiç dökülme yok, hormonlardanmı yoksa demir ilacından MI bilmiyorum ama bunların hepsi geçici dimi
İnşallah her şey güzel geçerKızlar bugün saat 15:30 da kontrolüm var 30+3 teyim en son 28+4 te gitmiştim 41cm/1323 kg dı bakalım şimdi kaç oldu. Tam 2 hafta oldu.
Sen çok sabirlisin canım, Allah daha çok sabır versin ne diyeyim ki. Gerçekten okurken şaşıp kalıyor insanYa bir de bana anlatıyor görümcem birgün oturuyoruz kv ile kp bende diyor ki görümcem. Anneannesine kızıyor buraya gelitor sana yardıma diyw ay çok güldük ya senden korkuyor ya o yüzden anneannesine telefonda, o cadı kadının evinde ne işin var bir o cadımız eksikti ne buluyorsun o cadının evinde dedi ne güldük ya falan dedi. Bende dedim ki; Siz bu çocuğa gülerseniz yakında size küfür etmeye de başlar. Bunun komik olmadığını böyle konuşulmaması gerektiğini ona öğretmeniz lazım sonuçta bebek değil 11 yaşına geldi her şeye aklı eriyor. Benim kızım senin için bana cadı dese o senin halan bir daha asla böyle konuşma diye uyarırdım. Ama benim kızım asla söylemez çünkü bunun çirkin bir davranış olduğunu biliyor ve ikiside aynı yaşta aralarında 4,5 ay var dedim. Gerçekten de benim kızım asla böyle konuşmaz ağzından çıkmaz bu kelimeler. Daha bu yaşta söylediği şeylere gülüyorsunuz ileride de size hakaret ettiği zamanlar bunlara güldüğünüz için ettiğini hatırlarsınız inşallah dedim. Bozuldular. Hayır gerçekten de seviyorum hepsini ama kızlarının saygısızlıklarını görmezden geliyorlar ya sinir oluyorum. Aman diyorum uzak dursun bizden kızımla sık görüşmesini istemiyorum eşime de söyledim biliyorum aşkım haklısın görüyorum kp bile bi ona bak birde buna bak aynı yaştalar ama aralarında uçurum var. Bu kız neden böyle oldu diyor. Neredeyse dövecekmiş birgün bunu. Annesi zor tutmuş yazlıktayken babasına küsmüş benim kızıma el kaldırdın diye. İnsan gerçekten de tahammül edemiyor. Allahtan benden çekiniyor korkuyor benim yanımda hiç böyle konuşamıyor. Ben her defasında uyarıyorum kızıyorum. Valla görümcem de alınıyorsa alınsın benim evladımda olsa saygısızlık yapan uyarırım
Aileye normal geliyor ama ileride daha çok sıkıntı yaratır. Hem aileye hem çevresineBu çocuğun kesinlikle tedavi altında olması lazım
benim de şuan sıfır dökülme çok şaşkınım, kullandıgımız takviyeler ve hormonlardan dolayı. üzgünüm ama geçici canım :)
Ama keşke hiç geçmese bitmese bu, hergün yerde saç telleri yüzünden çalışan hover bile izne ayrıldı rahat ediyorHer güzel şeyin bir sonu var
Teşekkür ederim inceliğin için kafana takma demen çok tatlı yaaa ben bizim bebeler gibi balık burcu bir psikopat takıntılı biriyim yaaa kızlar bana bu grup kadar iyi gelen hiçbiyer yok cidden teşekkür ederim hepinizeyok canım plasentanın konumundan dolayı, daha cok kilo alıp normal dogum yapanlar var bunu kafana takma
endişelenecek bişey yok merak etmeyin. kendi doktorunuzu bilgilendirin bir de cok ağır iş uzun yürüyüşler yapmayın :)Merhaba. Benim detaylıda perinatolog 30 mm iyi dedi rahim uzunluğuna, başka yorum yapmadı. Üstelik gittiğim doktor prof, alanında çok iyi olarak bilinen biri. Bana böyle bir ihtimalden bahsetmedi hiç. Şimdi sizin mesajı okuyunca kafam karıştı endişelendim
6,5 yasinda canim. Benim kizim 4 yasinda ben nasil dunyaya geldim diye basladiginda metoforik anlattim. O yuzden suanda bildigim seyleri goruyor, izliyor. Hastane surecini gorebilir bence sikinti yok. Yani ilk dogumumda zaten cok rahattim. Ben doguma 1 saat kalaya kadar esimle mesajlasip foto attim surekli. Annemin dedigine gore de guzel gecmis surec. Zaten kizim icin biri olacak gerektiginde bulunur yanizda, uygun olmayinca baska yere gotururler :) surece dahil etmek gerektigini dusunuyorum.kaç yaşında? ben hamile oldugumu ogluma soyledigimde, anne bebek senin karnına nasıl girdi gibi sorular başlayınca :) bununla ilgili bir kitap aldım ona, çok sevdi
ben dünyaya nasıl geldim - Dilek Cesur
süreçler değişse de ben bir cocugun hastanedeki psikolojiyi kaldırabileceğini düşünmüyorum ancak belki 12 yaşından sonra filan
sen de çok tatlısın :) ben de teraziyim herşeyi kafama takan biriyim ve böyle olmak cok yoruyor insanı, anlıyorum oyuzden. iyi düşünelim iyi olsun canımTeşekkür ederim inceliğin için kafana takma demen çok tatlı yaaa ben bizim bebeler gibi balık burcu bir psikopat takıntılı biriyim yaaa kızlar bana bu grup kadar iyi gelen hiçbiyer yok cidden teşekkür ederim hepinize
Vitaminlerden canimEvet ya benimde saçlarımda hiç dökülme yok, hormonlardanmı yoksa demir ilacından MI bilmiyorum ama bunların hepsi geçici dimi
Teşekkür ederim yarın kendi doktoruma bir daha gidicem, özellikle sorarım.endişelenecek bişey yok merak etmeyin. kendi doktorunuzu bilgilendirin bir de cok ağır iş uzun yürüyüşler yapmayın :)
Benim tam tersi. Hamilelikte hiç olmadığı kadar saçlarım dökülüyor doğumdan sonra bıçak gibi dökülme kesiliyorEvet ya benimde saçlarımda hiç dökülme yok, hormonlardanmı yoksa demir ilacından MI bilmiyorum ama bunların hepsi geçici dimi
Bu saygısızlık boyutunu aşmış bence artık. Çocuğun acilen bir pedagoga gitmesi gerekiyor ilerde çok farklı yerlere evrilir bu durum..Ya bir de bana anlatıyor görümcem birgün oturuyoruz kv ile kp bende diyor ki görümcem. Anneannesine kızıyor buraya gelitor sana yardıma diyw ay çok güldük ya senden korkuyor ya o yüzden anneannesine telefonda, o cadı kadının evinde ne işin var bir o cadımız eksikti ne buluyorsun o cadının evinde dedi ne güldük ya falan dedi. Bende dedim ki; Siz bu çocuğa gülerseniz yakında size küfür etmeye de başlar. Bunun komik olmadığını böyle konuşulmaması gerektiğini ona öğretmeniz lazım sonuçta bebek değil 11 yaşına geldi her şeye aklı eriyor. Benim kızım senin için bana cadı dese o senin halan bir daha asla böyle konuşma diye uyarırdım. Ama benim kızım asla söylemez çünkü bunun çirkin bir davranış olduğunu biliyor ve ikiside aynı yaşta aralarında 4,5 ay var dedim. Gerçekten de benim kızım asla böyle konuşmaz ağzından çıkmaz bu kelimeler. Daha bu yaşta söylediği şeylere gülüyorsunuz ileride de size hakaret ettiği zamanlar bunlara güldüğünüz için ettiğini hatırlarsınız inşallah dedim. Bozuldular. Hayır gerçekten de seviyorum hepsini ama kızlarının saygısızlıklarını görmezden geliyorlar ya sinir oluyorum. Aman diyorum uzak dursun bizden kızımla sık görüşmesini istemiyorum eşime de söyledim biliyorum aşkım haklısın görüyorum kp bile bi ona bak birde buna bak aynı yaştalar ama aralarında uçurum var. Bu kız neden böyle oldu diyor. Neredeyse dövecekmiş birgün bunu. Annesi zor tutmuş yazlıktayken babasına küsmüş benim kızıma el kaldırdın diye. İnsan gerçekten de tahammül edemiyor. Allahtan benden çekiniyor korkuyor benim yanımda hiç böyle konuşamıyor. Ben her defasında uyarıyorum kızıyorum. Valla görümcem de alınıyorsa alınsın benim evladımda olsa saygısızlık yapan uyarırım
Canım benimde öyle ama normalde küçüktü zaten şuan şişti ben dar atlet giyiyorum üstüne sweatshirt rahat rahat geziyprum sütyen arada takıyorumKendine hala rahat bir sütyen bulamayanlar burda mı :) Ne denediysem olmadı. Göğsümün altında bir ağrı var (dr normal dedi) ve nefes darlığı çeker gibi oluyorum. Ne giysem sıkıyor sanki. Benim gibi olan ve çözüm bulan varsa yardım etsin lütfen
E bebekten baby me marka emzirme sütyenlerinden aldım ben indirimdeydi çok da rahat ettim canım. Normalde 80Byim ama 85B aldım rahat rahat giyiyorum. Tek sıkıntısı sanırım makineye atınca kötü oluyormuş o yüzden elimde yıkıyorumKendine hala rahat bir sütyen bulamayanlar burda mı :) Ne denediysem olmadı. Göğsümün altında bir ağrı var (dr normal dedi) ve nefes darlığı çeker gibi oluyorum. Ne giysem sıkıyor sanki. Benim gibi olan ve çözüm bulan varsa yardım etsin lütfen
Ben de oğlumun uzak kalmasını istemiyorum, belli zamanlarda uzaklaştırılır zaten.6,5 yasinda canim. Benim kizim 4 yasinda ben nasil dunyaya geldim diye basladiginda metoforik anlattim. O yuzden suanda bildigim seyleri goruyor, izliyor. Hastane surecini gorebilir bence sikinti yok. Yani ilk dogumumda zaten cok rahattim. Ben doguma 1 saat kalaya kadar esimle mesajlasip foto attim surekli. Annemin dedigine gore de guzel gecmis surec. Zaten kizim icin biri olacak gerektiginde bulunur yanizda, uygun olmayinca baska yere gotururler :) surece dahil etmek gerektigini dusunuyorum.
Bulursan bana da haber ver canımKendine hala rahat bir sütyen bulamayanlar burda mı :) Ne denediysem olmadı. Göğsümün altında bir ağrı var (dr normal dedi) ve nefes darlığı çeker gibi oluyorum. Ne giysem sıkıyor sanki. Benim gibi olan ve çözüm bulan varsa yardım etsin lütfen
Çok normal, artık büyüdükleri icin zaman zaman hareketler azalıyor sonra yine coşuyorlar :) geçen hafta doktorum günde en az 10 kez hareketini hissetmen lazım dedi, artık hareket saymaya basla dedi ama benim özel bir durumum var plasenta aşağıda oldugu icin dikkat etmem gerekiyor. stres yapma canım, hiç hareket hissetmedigin zaman doktorunu bilgilendirirsin ama azalması normalKızlar merhabalar 3 gündür falan bebişin harekeleri azalır gibi oldu sanki sağlık ocağındaki ebe de bu hafta gel tahlil yapalım demişti gittim tahlillerimi verdim hareketi azaldı gibi sanki dedim kalp atışını dinledik gayet iyi dedi büyüdükçe yer daraldıkca azalır dedi sizde de böyle oldu mu?
İçim rahatladı teşekkür ederim bilgi için günde 10 kez falan hissediyorum zaten o eski kıpırtı olmayınca yavaştan bi korku almaya başlamıştı beni normalmiş artık rahatımÇok normal, artık büyüdükleri icin zaman zaman hareketler azalıyor sonra yine coşuyorlar :) geçen hafta doktorum günde en az 10 kez hareketini hissetmen lazım dedi, artık hareket saymaya basla dedi ama benim özel bir durumum var plasenta aşağıda oldugu icin dikkat etmem gerekiyor. stres yapma canım, hiç hareket hissetmedigin zaman doktorunu bilgilendirirsin ama azalması normal
Bana da eskiden vurma şeklinde oluyordu, simdi daha az ve sert hareketleri.Kızlar merhabalar 3 gündür falan bebişin harekeleri azalır gibi oldu sanki sağlık ocağındaki ebe de bu hafta gel tahlil yapalım demişti gittim tahlillerimi verdim hareketi azaldı gibi sanki dedim kalp atışını dinledik gayet iyi dedi büyüdükçe yer daraldıkca azalır dedi sizde de böyle oldu mu?