2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kız valla o kadar korkulacak bir durum değil. Tek sorun son ayda ağda yapılırken ki pozisyon 😶 kocaman gobis çok engel oluyor çoğu şeye malesef 🙄😁
Yaa normalde hep kendim yaparım bide başkasına yaptırmak da ayrı bir stres bakalım ne olacak 😀

Canim esiniz destek olmaz mi? Ben epilasyon yaptirdim ama gebelikten gene ciktilar. Kisaltma makinasi ile esime yaptirmistim, gene oyle yapicam son aylarda...
Yapar canım benimde bacaklar felan epilasyonlu ama dediğin gibi gebeklikte yine çıktılar onları eşim hallediyor 😀ağdayı kendim yapınca hiç acımazdı şimdi başkasına yaptırma düşüncesi bile tedirgin ediyor beni bakalım ne olacak

Bu ikinci meselesini ben de düşündüm ama olur olmaz falan bilemedim de bakiyim birkaç gün düşüneyim olmazsa ucuza da aldım anakucağını🤔 1300 tlydi. Bu arada arkadaşımda fisher pricein piyanolu halısı dönencesi uyku arkadaşı falan da varmış arkadaş gibi arkadaş 😍
Geri alacak mi peki ben ödünç olan biseyi ne olur ne olmaz diye güvenip kabul edemiyorum kullanırken stres yaşayamam. Kirarim bozarım ne olur ne olmaz. Uygun fiyatlı almışsın geri de vereceksen bence kendininki kalsın iade etme 😀

Geri alacak mi peki ben ödünç olan biseyi ne olur ne olmaz diye güvenip kabul edemiyorum kullanırken stres yaşayamam. Kirarim bozarım ne olur ne olmaz. Uygun fiyatlı almışsın geri de vereceksen bence kendininki kalsın iade etme 😀
Geri alırım demedi ama veririm çünkü pahalı da bir şey üstüne müslin falan örterim belki😁😁

Benim aklıma takılan ne oldu biliyormusun doktora tahmini doğum tarihini sordum regl tarihine göre 13 mart dedi🙄 ben 39.hafta sezeryan yapıyorum 1 hafta erken olsa martin 6-7 mart gibi düşünelim dedi. Peki dedim 2 hafta önden gidiyor gelişimi bu tahmini doğum tarihini etkilemez mi diye sordum etkilemez önemli olan son adet tarihine göre dedi. İşte bu detay benim aklıma takıldı 🙄🙄🙄 bilen varsa bir aciklayiverse cok sevindirik olacağım 😁
Yok canim etkilemez tahmini dogum tarihini. Kese goruldugunden itibaren baz alinan hafta neyse ona gore ilerliyorlar

İyi günler hepinize 😊🌸 Bugün kontrolüm vardı, rahim ağzı uzunluğu 32 dedi doktor, alttan muayene etti. Osteocare verdi, progestan ve aspirin de kullanıyorum. 30'un altına düşerse dikiş atmamız gerekebilir dedi, inşallah bi sıkıntı olmaz. Kendiliğinden düzeliyor mu acaba zamanla? Bebiş de aşağıya doğru duruyordu acaba o yüzden mi daha kısa göründü diye düşündüm
Selamlar. benim de 28+3 te alttan bakıldı rahim agzı uzunlugu 32 mm cıktı. önceki gebeliğimde 20.haftada 30 mm cıkmıstı doguma kadar o şekilde sabit kaldı azalmadı, merak etmeyin zamanla düzelen de var. sadece kendinizi yoracak fiziksel aktivitelerden kacının, ağır ev işi, uzun yürüyüşler yapmamaya dikkat edin. saglıkla gelsin minik inşallah :KK200:

Bence bu kaygilari olan bir anne yeterince iyi bir annedir 💕💐 bazi seyleri hepimiz yapamiyoruz, siz de kendinize yuklenmeyin 🙂 elimizden geldigince ...
Zaten ister istemez kaygilarimiz oluyor Bir de cevre simdiden baslamis oglum icin dogunca daha goreceksiniz huyu degisecek,kiskanacak neler neler oyle olumsuz konusmalara sinir oluyorum ki. Gecen ben bulasik yikiyordum oglum da hikaye okuyor kayinvalidem basinda durmus dinliyor oglum da git git.anneme yardim et karninda zaten bebek var zarar gormesin dedi. Guldum boyle oğlum oldukca sirtim yere degmez dedim. KV de eee sen bebek olsun o zaman gorursun dedi. Ben de dedim onu bebek dogunca yasayip gorecegim ve guzel dusunuyorum guzel olsun neden olumsuz dusuneyim dedim ki.

bilmiyorum ki canım hatırladıgım gaz cıkarmayla alakalı bir sorunum yoktu ama hastane prosedürü öyleydi galiba. çok önemli değil benim icin 2 gece de kalırım herşey yolunda olsun da :)
Gaz a onem veriyorlar canim ozellikle soruyorlar. Gaz cikarmayanlara da lavman yapiyorlar

Zaten ister istemez kaygilarimiz oluyor Bir de cevre simdiden baslamis oglum icin dogunca daha goreceksiniz huyu degisecek,kiskanacak neler neler oyle olumsuz konusmalara sinir oluyorum ki. Gecen ben bulasik yikiyordum oglum da hikaye okuyor kayinvalidem basinda durmus dinliyor oglum da git git.anneme yardim et karninda zaten bebek var zarar gormesin dedi. Guldum boyle oğlum oldukca sirtim yere degmez dedim. KV de eee sen bebek olsun o zaman gorursun dedi. Ben de dedim onu bebek dogunca yasayip gorecegim ve guzel dusunuyorum guzel olsun neden olumsuz dusuneyim dedim ki.
Kiskanclik tohumlarini ekmelerine izin vermeyin! Insanlar kotu ya ...

İyi günler hepinize 😊🌸 Bugün kontrolüm vardı, rahim ağzı uzunluğu 32 dedi doktor, alttan muayene etti. Osteocare verdi, progestan ve aspirin de kullanıyorum. 30'un altına düşerse dikiş atmamız gerekebilir dedi, inşallah bi sıkıntı olmaz. Kendiliğinden düzeliyor mu acaba zamanla? Bebiş de aşağıya doğru duruyordu acaba o yüzden mi daha kısa göründü diye düşündüm
Canım serklaj için haftan bayağı ileri diye düşünüyorum. Ve zaten 25 mm alt sınır olarak geçiyor. Çok ciddi bir durum olmadıkça doktorlar bu işlemi yapma taraftarı değil, büyük ölçüde kar zarar durumu hesaplanan bir işlem.
Doktorunuz Sizi biraz fazla korkutmuş gibi geldi. Yatın dinlenin, gerekirse hiç iş yapmayın. Olası bir durumda 30 a düşerse ve doktorunuz serklaj yapmak isterse bence direk kabul etmeyin, başka bir doktora kesinlikle gidin, görüşlerini alın derim.

Kiskanclik tohumlarini ekmelerine izin vermeyin! Insanlar kotu ya ...
Izin vermem zsten hele ki yaninda kiskanma kelimesini kullandirmam cocugun aklinda olmasa bile aklina koyacaklar.Oğlum da oldu bitti kiskanc bir.cocuk degil. Yigenlerimi kucaklarim severim hic ses cikarmazdi. Ama yigenim daha.kucucuktu ablama izin vermezdi baska bebekleri sevmesine. Bakalim yasayip gorecegiz ama iyi dusunmek istiyorum.

Canım serklaj için haftan bayağı ileri diye düşünüyorum. Ve zaten 25 mm alt sınır olarak geçiyor. Çok ciddi bir durum olmadıkça doktorlar bu işlemi yapma taraftarı değil, büyük ölçüde kar zarar durumu hesaplanan bir işlem.
Doktorunuz Sizi biraz fazla korkutmuş gibi geldi. Yatın dinlenin, gerekirse hiç iş yapmayın. Olası bir durumda 30 a düşerse ve doktorunuz serklaj yapmak isterse bence direk kabul etmeyin, başka bir doktora kesinlikle gidin, görüşlerini alın derim.
Ben 32 cıkınca sordum 40 ın altına düşünce riskli mi diye, hiç öyle bişey yok 28 haftaya göre cok normal bu uzunluk dedi. normal hayatıma devam etmemi söyledi, ilkinde 40 haftaya kadar gelmişsiniz, bu anlamda bir sorun olacagını düşünmüyorum dedi. bence de biraz abartmıs gibi

bizim insanımız özellikle kadınlarımız neden hemcinsinin rezil olup acı çekmesine bu kadar meraklı ya ? nolucak çocuğun huyu değişse eline ne geçecek bundan çıkarı ne olacak acaba ? ben demiştim demek için mi bunca çaba ? hamile kalırsın dur sen daha doğur bunlar iyi günlerin derler, doğurur büyütürsün bi ikinci olsun o zaman görürsün sen derler. hiç bitmiyor boş çene allah sabır versin ya bize cidden. sonra tersleyince adın çıkıyor deliye.

2 gün önce annemdeyim çok samimi olmadığım bi akraba ile denk geldim o malum soruyu sordu tabi. ee nasıl doğuracaksın ? bu nasıl bi soru o an ki şartlar nasıl uygunsa o şekilde doğurucam dedim. normali mi beklicen dedi, aksi bi durum olmazsa evet kendi sancımı beklicem dedim. öyle yapsan da hemen sezeryana alıyolar artık diyip kahkaha attı ben de ha ha ha çok komiksin valla dedim. ortalık buz kesti bozuldu baya. annem de iyi dedin diyor. bıktım böyle salak insanlardan ya :KK70:

Ben 32 cıkınca sordum 40 ın altına düşünce riskli mi diye, hiç öyle bişey yok 28 haftaya göre cok normal bu uzunluk dedi. normal hayatıma devam etmemi söyledi, ilkinde 40 haftaya kadar gelmişsiniz, bu anlamda bir sorun olacagını düşünmüyorum dedi. bence de biraz abartmıs gibi
Bencede abartmış 32 gayet normal zaten son aylara giriyoruz

bizim insanımız özellikle kadınlarımız neden hemcinsinin rezil olup acı çekmesine bu kadar meraklı ya ? nolucak çocuğun huyu değişse eline ne geçecek bundan çıkarı ne olacak acaba ? ben demiştim demek için mi bunca çaba ? hamile kalırsın dur sen daha doğur bunlar iyi günlerin derler, doğurur büyütürsün bi ikinci olsun o zaman görürsün sen derler. hiç bitmiyor boş çene allah sabır versin ya bize cidden. sonra tersleyince adın çıkıyor deliye.

2 gün önce annemdeyim çok samimi olmadığım bi akraba ile denk geldim o malum soruyu sordu tabi. ee nasıl doğuracaksın ? bu nasıl bi soru o an ki şartlar nasıl uygunsa o şekilde doğurucam dedim. normali mi beklicen dedi, aksi bi durum olmazsa evet kendi sancımı beklicem dedim. öyle yapsan da hemen sezeryana alıyolar artık diyip kahkaha attı ben de ha ha ha çok komiksin valla dedim. ortalık buz kesti bozuldu baya. annem de iyi dedin diyor. bıktım böyle salak insanlardan ya :KK70:
Geçen görümcemin nişanında banada o malum soru geldi eşimin akrabasından 🤦‍♀️ bende o an ne gerekiyorsa o şekilde dedim saçmalama onu sen seçiyorsun dedi tövbe estağfurullah deyip kafamı çevirdim. Sinir oluyorum ya insanlar çok tuhaf. Sanane yani senmi doğurtucaksın 😑

X