Vallahi hayatımın şokunu yaşadımAA masallahh darısı başıma benimde saklanmış olsun kıyıda köşedeçok güzel bir duygu Allah tüm isteyenlere çifter versin harika sasirmissinuzdir ne güzel sağlıkla alın kucağınıza
Teşekkür ederiimMaşallah canm ne güzel Bir habersağlıkla gelsin miniklerin
İlk öğrendiğimde bat günüydü 218le öğrendimAyy canım hayırlı olsuun beta kaçtı benim de yüksek ama daha doktora gitmediiim
Teşekkür ederimHiçbir kötü belirti değil canım, sakın endişelenme strese sokma kendini acaba diye. Dediğim gibi benim ill gebeligimde öyleydi ve kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor şuan ve gayet sağlıklıherkeste olcak diye bir durum yok. Benimde sizin gibi, benimde hiç belirtim yok alt karın hafif şiş ek olarak vücudum ödem toplamaya başladı sadece. Alyansim parmağımı sıkıyor şimdiden..
Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişinHiç merak etmeyin ben oğlumda hicc bir belirtisiz 9 ay geçirip doğurdum şükür şimdi de aynı hamileyim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hiç bir belirtim yok ama kızımda mide bulantısı kanama ağrı herşey vardı bebekten bebeğe hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye degisiyor
Eltimi görünce diyorum ki ben bu şekilde 10 tane doğururumArkadaşım üç çocuk yaptı hiçbirinde en ufak bir yan etki hissetmedi gebeliği boyunca.Ne kustu,ne koku duyarlılığı oldu..o kdar sakin yaşadıki göbeği dışında hiçbir belirti yoktu.bu sebeple bence rahat olun..Bende de kusma ya da kokuya hassasiyet yok ama acayip şişmiş hissediyorum ve nefes darlığı çekiyorum.
Amin canım, Allah tüm çocukları korusun ayaklarına taş gözlerine yaş degdirmesinTeşekkür ederimAllah yavrunu bağışlasın ayağına taş değmesin Biz şanslı gruptayız bence ama yinede kafa karıştırıcı şeyler okuyunca ruhum daralıyor çok evhamlı bir insanım normalde de ama cevabın içimi rahatlattı
Çok teşekkür ederimBnimde adete gore 5+5 görünürken ultrasonda 5+1 görünüyodu kese 4 mm di 4 gun sonra kese 10 mm e ulasmisti. Bana sorarsan her türlü haftada bir ultrasonda baktir gebelik rahimde mi duzenli buyuyor mu diye. Yani iki hafta gebeligin bası icin kontrol olarak uzun bi sure . Kese büyür icini ferah tut bu stres ne olursa olsun çekiliyor. Özel se zaten muayene den sonra 10 gun icinde ucretsiz kontrol un var git onu kullan. Icin rahat olsun. Dusunerek icimizde büyütüyoruz. Zaten gelişim cok hizli oluyo dusunsene ben pazar gittim 4 mm de persembe 10 mm oldu. Hem kontrol hakkini kullan hem icin rahatlasin . Hayirli ugurlu olsun saglikla kucakla insallah
ya işin sıkıntısı şu hadi evde olsam yine bir şekilde geçer zaman. ama bak şu anda bile nöbetteyim 24 saat nasıl geçecek günler onu kestiremiyorumCanm azaltarak olmuyor malesef. Yani bende olmadı. Gebelik öğrendiğimde 5 gün sonra bırakıyorum dedim azaltmayı denedim olmadı 5.gün tamamen bıraktım. Umarım sizin azaltarak olur.
Canım yanlış hatırlamıyorsam sağlık sektorundeydin değil mi? Sigarayı bırakmayı da bebeğinin sağlığı için düşünya işin sıkıntısı şu hadi evde olsam yine bir şekilde geçer zaman. ama bak şu anda bile nöbetteyim 24 saat nasıl geçecek günler onu kestiremiyorum
Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum
ya normalde 1 paketi geçerdi işte bugün bilerek 18 tane aldım yanımaCanım yanlış hatırlamıyorsam sağlık sektorundeydin değil mi? Sigarayı bırakmayı da bebeğinin sağlığı için düşünbilgi birikimin bu konuda bizden çok fazladır muhakkak ama bir şekilde ustesinden geliniyor emin ol. Canım evde de zor hiç kolay değil. İş yerinde en azından mola vs diye çıkıyorsun , evde her an moladasin yani. Ben çok zorlanirim diyordum ilk 3 gün her an aklımdaydı yani, bulsam içecek gibiydim ama 4.gun azaldı. Bugun 8. Gün oluyor ve gün içinde hiç aklıma gelmiyor sadece disarda içen birini görünce veya kokusunu duyunca hatırlıyorum...
evdeyken max 10 tane içiyorum bilmiyorum niye öyle amaCanım yanlış hatırlamıyorsam sağlık sektorundeydin değil mi? Sigarayı bırakmayı da bebeğinin sağlığı için düşünbilgi birikimin bu konuda bizden çok fazladır muhakkak ama bir şekilde ustesinden geliniyor emin ol. Canım evde de zor hiç kolay değil. İş yerinde en azından mola vs diye çıkıyorsun , evde her an moladasin yani. Ben çok zorlanirim diyordum ilk 3 gün her an aklımdaydı yani, bulsam içecek gibiydim ama 4.gun azaldı. Bugun 8. Gün oluyor ve gün içinde hiç aklıma gelmiyor sadece disarda içen birini görünce veya kokusunu duyunca hatırlıyorum...
Boş ve dış gebeliği bilmiyorum ama düşük genetik olabilir illa ailede yaşayan da olmak zorunda değil mesela ben de pıhtılaşma var genetik ama ailemde.kimse düşük yaşamamış ben yaşadım onlar taşıyıcı olabiliyormuş o yüzden ben çevremdekilere hep diyorum eğer mümkünse pıhtılaşmaya baktirin tedbirini alabileceğiniz bir şey yüzünden boşuna üzüntü yaşamayın diyeKızlar merak ettigim bir şey var, affınıza sığınarak herhangi bir bilgim olmadığı için soruyorum.
Düşük, boş gebelik, diş gebelik gibi durumlar genetik mi? Yani bu kotu tecrübeyi yaşayanların ailelerinde 1.-2.-3. kuşakta da benzer olumsuzluklar yaşayanlar var mı?
Betaya göre 2 yi geçmiş gibi canım ama sen son adet tarihine göre hesapla doktor da oyle hesap yapacakAycoregi1 canım sence 2 haftalık mı benim gebeliğim bu değere göre, 487.5
Sıkıntı yapma canım benim oğlum şuan 9 yaşında Rabbim uzun ömürler versin, ona hamileyken ne bir kere midem bulandı, ne de kustum, ne de ağrım sızım oldu ama şuan doğdu ve kocaman oldu. Hamilelik kişiden kişiye değişiyor. Sonuçta herkesin vücudu bir değil birinin bulanır, birinin bulanmaz kişiden kisiye değişirEltimi görünce diyorum ki ben bu şekilde 10 tane doğururumçünkü hiç hamile gibi değilim burda da bazı arkadaşlar sağlıksız oluyor bebek deyince evham yaptım ama sağolsun arkadaşlar ve sizin yaptınız yorumlarla içim rahat etti Sağlıkla gelsin bebeğin Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı şu kritik dönemleri atlatalım hepimiz
Günaydın tatlımGünaydın herkeslere
Canim benim eklemişsin teşekkür ederimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple 25 31 Mayıs Yurt Dışı 1 95 @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 @Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 @Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 59 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 @beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 30 28 Mayıs Bursa 1 55 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @mayaaaa 33 25 Mayıs Ankara 3 57 @Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 37 25 Mayıs Bursa 3 66 mysteryhrn 28 24 Mayıs Iğdır 1 47 @Maviesil2837 30 2 Haziran İstanbul 1 46 @biyomelina @askk3 @marshmallow 30 26 Mayıs Kocaeli 2 57 @Sunrseee 29 31 Mayıs İstanbul 1 57 C Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra 30 7 Haziran Fransa 81 @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 @sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 @Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 @Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 @ozguss 19 Mayıs @Evimmis 35 1 Haziran İstanbul 2 52 Aycoregi1 31 8 Haziran İstanbul 2 59 @kadinca1234 7 Haziran @lavantaa 32 29 Mayıs Londra 1 53 @MYE 29 1 Haziran Ankara 1 82 @Vmd_rubby 31 4 Haziran Antalya 59 @ZzHHrR 33 4 Haziran İstanbul 2 90 @Fh2512 24 1 Haziran İstanbul 1 45 @salsa84 30 Mayıs Muğla 3 98 @Merve1410 27 8 Haziran Eskişehir 68 @fatmameltem @mavi-hayal 36 10 Haziran Trabzon 2 53.5 @Tuba111 38 8 Haziran İstanbul 1 80 @Azelya21 24 8 Haziran Adana 1 82 @Rabbi Hebli Mines Salihin @Umayumayy 29 7 Haziran Antalya 1 67 @altnkz @Nazelifim 32 8 Haziran Erzincan 2 65 @zeytinduasi 28 13 Haziran İstanbul 1 61 @Dark Morningstar 32 6 Haziran Kayseri 1 54 Louder 28 15 Haziran 1 Diyetmidedibiri 30 18 Haziran Manisa 1 57 @oblomowka1 34 15 Haziran Düzce 2 80 @nivenn @wish2401 26 9 Haziran Bursa 1 57 @Flykd 7 Haziran @Blue21 10 Haziran @Sitaremay @beyazkelebeksiyahlale 30 12 Haziran Ankara 1 53 @Nefesim157 39 16 Haziran İzmir 1 66 @Random3 36 24 Haziran Mersin 2 70 @minok @Kalpim @HEYECANLIYIM 32 30 Mayıs Ankara 2 64 olmadibe @maviespumante 36 14 Haziran Balıkesir 60 @Bulut5870 27 2 Haziran İstanbul 1 61 @melo29 Daydream_ 38 1 Haziran Istanbul 2 58 L Limonmiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?