2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
AA masallahh darısı başıma benimde saklanmış olsun kıyıda köşede çok güzel bir duygu Allah tüm isteyenlere çifter versin harika sasirmissinuzdir ne güzel sağlıkla alın kucağınıza
Vallahi hayatımın şokunu yaşadım Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bize de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Teşekkür ederim Allah yavrunu bağışlasın ayağına taş değmesin Biz şanslı gruptayız bence ama yinede kafa karıştırıcı şeyler okuyunca ruhum daralıyor çok evhamlı bir insanım normalde de ama cevabın içimi rahatlattı

Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişin

Eltimi görünce diyorum ki ben bu şekilde 10 tane doğururum çünkü hiç hamile gibi değilim burda da bazı arkadaşlar sağlıksız oluyor bebek deyince evham yaptım ama sağolsun arkadaşlar ve sizin yaptınız yorumlarla içim rahat etti Sağlıkla gelsin bebeğin Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı şu kritik dönemleri atlatalım hepimiz

Amin canım, Allah tüm çocukları korusun ayaklarına taş gözlerine yaş degdirmesin
Evet şanslı kesimdeniz keyfini çıkartmak yerine kendimize psikolojik şiddet uyguluyoruz resmen öyle mi böyle mi diye bosverelim keyfini çikartalim.....

Çok teşekkür ederim evet özel 2 hafta sonra gel canlanmismi bakalım dedi ama ben genede kontrol günümün 10. Son günü gitmeyi düşünüyorum bı kaç gün sonra iki hafta oluyr onlarda brsey olmaz dye dusunuyrm inşallah Allah izin verirse o günlere gelelim

Canm azaltarak olmuyor malesef. Yani bende olmadı. Gebelik öğrendiğimde 5 gün sonra bırakıyorum dedim azaltmayı denedim olmadı 5.gün tamamen bıraktım. Umarım sizin azaltarak olur.
ya işin sıkıntısı şu hadi evde olsam yine bir şekilde geçer zaman. ama bak şu anda bile nöbetteyim 24 saat nasıl geçecek günler onu kestiremiyorum

ya işin sıkıntısı şu hadi evde olsam yine bir şekilde geçer zaman. ama bak şu anda bile nöbetteyim 24 saat nasıl geçecek günler onu kestiremiyorum
Canım yanlış hatırlamıyorsam sağlık sektorundeydin değil mi? Sigarayı bırakmayı da bebeğinin sağlığı için düşün bilgi birikimin bu konuda bizden çok fazladır muhakkak ama bir şekilde ustesinden geliniyor emin ol. Canım evde de zor hiç kolay değil. İş yerinde en azından mola vs diye çıkıyorsun , evde her an moladasin yani. Ben çok zorlanirim diyordum ilk 3 gün her an aklımdaydı yani, bulsam içecek gibiydim ama 4.gun azaldı. Bugun 8. Gün oluyor ve gün içinde hiç aklıma gelmiyor sadece disarda içen birini görünce veya kokusunu duyunca hatırlıyorum...

ben yumurtlama günüme gelip de doktor değerlendirin dediğinde bıraktım sigarayı. yıllar yıllarca bırakmaya çalışmış biri olarak şunu söylemeliyim ki azaltmak diye bir şey yok. ağzınıza sürmeyeceksiniz. çok zor oluyor ama gebe olmanız size büyük motivasyon olacaktır.

Sigara içen kızlar ben sigaradan öyle bir tiksindimki dün çarşıdan gelirken otopark ve asansör çok kötü sigara kokuyordu eve çıkana kadar canm çıktı resmen hemen A4 kağıdına garajda ve asansörde sigara içmeyiniz yazıp asansöre çaktırmadan astım şimdilik en tiksindigim o oldu iyikide olmuş yoksa bırakmam zor olurdu

ya normalde 1 paketi geçerdi işte bugün bilerek 18 tane aldım yanıma
yavaş yavaş belki kusma- bulantı olsa direk kesebilirim ama henüz başlamadı. sadece mide yanması

evdeyken max 10 tane içiyorum bilmiyorum niye öyle ama

Boş ve dış gebeliği bilmiyorum ama düşük genetik olabilir illa ailede yaşayan da olmak zorunda değil mesela ben de pıhtılaşma var genetik ama ailemde.kimse düşük yaşamamış ben yaşadım onlar taşıyıcı olabiliyormuş o yüzden ben çevremdekilere hep diyorum eğer mümkünse pıhtılaşmaya baktirin tedbirini alabileceğiniz bir şey yüzünden boşuna üzüntü yaşamayın diye

Sıkıntı yapma canım benim oğlum şuan 9 yaşında Rabbim uzun ömürler versin, ona hamileyken ne bir kere midem bulandı, ne de kustum, ne de ağrım sızım oldu ama şuan doğdu ve kocaman oldu. Hamilelik kişiden kişiye değişiyor. Sonuçta herkesin vücudu bir değil birinin bulanır, birinin bulanmaz kişiden kisiye değişir

Günaydın herkeslere
Günaydın tatlım mesajlarını okudum.
Sigarayı inşallah bırakırsın

Canim benim eklemişsin teşekkür ederim tabloya bilgilerimi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…