Ya pembe leke mi bak benim kızımda leke pembe açık sulu ipli gibiydi bazen kan rengi üç ay boyunca sürdü silindigimde hatta yoruldugumda çamaşırında oluyordu kızım kucağımda şükür kuzenim resmen adet kanaması gibi oluyordu her ay yani olumsuz dusunme dinlen geçer gider insallahhKızlar 2 gündür lekelenmem olmuyordu. Az önce büyük tuvaletten sonra peçeteye sildiğimde lekelerim geldi. Hem de bu sefer kahverengi değil pembe.. Artık olumsuz bi durum olduğuna emin gibiyim. Çok üzgünüm gerçekten
Canım benim stres yapma lütfen bak önceden de düşüklerin olmuştu psikolojik olarak belki de çok etkilendin sen. Doktora git mutlaka kontrol ettir canım tamam mı.Kızlar 2 gündür lekelenmem olmuyordu. Az önce büyük tuvaletten sonra peçeteye sildiğimde lekelerim geldi. Hem de bu sefer kahverengi değil pembe.. Artık olumsuz bi durum olduğuna emin gibiyim. Çok üzgünüm gerçekten
İmzanızdan anladığım kadarıyla siz biraz öndesiniz bir anda bende de başlayabilir :)) beni kasık ağrısı korkutuyorCok şanslısınız:) benim neredeyse tüm belirtiler var ve 4 haftaliktan beri, fenalardayım. Kasik agrisi mide bulantısı mide ağrısı gogus hassasiyeti yorgunluk ayağa kalkarken halsizlik hep uyumak istiyorum. Özellikle mide hassasiyeti beni bitirdi yemek hazırlamak ve yemek beni zorluyor, ac kalsam daha kötü oluyorum. Sabırsızlıkla 16.haftayi bekliyorum ama yine de çok şükür bebeğimin kalp atışını duyduk, inşallah sağlıkla kavuşuruz minnoslara :)
Teşekürler aynen unutmusum sagolKalp atışını duyduktan sonra aile hekimleri takibe alıyor gebeleri ve rutin gebelik taraması yapıyorlar hepatitlerine vitaminlerine hemogramına karaciğer enzimlerine galan bakıyorlar sadece aile hekimleri rubella, toxoplazmavw cmv testlerini yapmıyor bunlsrı da gittiğimiz doktorlar mutlaka istiyor. Bende bugün aile hekimine gittim bütün testlerimi yaptırdım. Zaten sizdende isteyecek hekimlerimiz kızlar.
Tamam çok teşekkür ediyorumAdendo mfk ürünü sparis verseniz yere göre birkaç günde gelir valla bir sorun olmaz düşük önleyici diye söylüyor mfk bebeğin tutunmasinda destek
Herkeste olmuyor canim sanirim hamilelerin 3te 1 inde görülüyormus. Benim ilk hamileligimde 7.haftadan sonra başlamıştı bu sefer 4.haftada başladı. Uyku hali bende de çok, 3 aylıktan sonra rahatlayacagiz inşallah:)Benim aksamları karnım 3- 4 aylık hamile gibi sisiyor gazdan sabaha kadar gaz ağrısı sabah dümdüz sanki hicbir sey yok gibi bir de uyku aman Allahım kafamı nere koysam orda uyuyorum uyumadigim zamanlarda da esniyorum sürekli acaba mide bulantıları ne zaman başlıyor herkeste oluyor mu
Canım olumsuz düşünme hiç, takibindeki doktoruna haber ver sor bakalım seni daha dogru yönlendirir. Benim kizmda sanki regl olmuş gibi gelmişti, koyu kırmızı pihtili mukozali. Kızıma yaşında olacak önümüzdeki ay. Kötü düşünme cnm.Kızlar 2 gündür lekelenmem olmuyordu. Az önce büyük tuvaletten sonra peçeteye sildiğimde lekelerim geldi. Hem de bu sefer kahverengi değil pembe.. Artık olumsuz bi durum olduğuna emin gibiyim. Çok üzgünüm gerçekten
Ay insallah uyku hali 3aydan sonr gecer, ben kızımda 9 ay uyumuştum resmenHerkeste olmuyor canim sanirim hamilelerin 3te 1 inde görülüyormus. Benim ilk hamileligimde 7.haftadan sonra başlamıştı bu sefer 4.haftada başladı. Uyku hali bende de çok, 3 aylıktan sonra rahatlayacagiz inşallah:)
Gayet güzel artmiş canım hatta iki katından fazla yukselmisMerhaba hanımlar beta değerim 12 temmuzda yani 6 gun once 12.6 diydi bu aksam baktırdım 579.5 normal mi artış sizce
Bnimde adete gore 5+5 görünürken ultrasonda 5+1 görünüyodu kese 4 mm di 4 gun sonra kese 10 mm e ulasmisti. Bana sorarsan her türlü haftada bir ultrasonda baktir gebelik rahimde mi duzenli buyuyor mu diye. Yani iki hafta gebeligin bası icin kontrol olarak uzun bi sure . Kese büyür icini ferah tut bu stres ne olursa olsun çekiliyor. Özel se zaten muayene den sonra 10 gun icinde ucretsiz kontrol un var git onu kullan. Icin rahat olsun. Dusunerek icimizde büyütüyoruz. Zaten gelişim cok hizli oluyo dusunsene ben pazar gittim 4 mm de persembe 10 mm oldu. Hem kontrol hakkini kullan hem icin rahatlasin . Hayirli ugurlu olsun saglikla kucakla insallahMerhaba benimde adete göre 5+5 hamileyim bugün ilk kez ultrasona girdim doktor keseyi gördü ama daha yeni oluşmuş dedi 4 5 haftalık gibi dedi yani daga yeni olusmus dedi kese de 5 mm dedi. Sizce sorun olurmu bu durum iki hafta sonra gel canlandimi bakalm dedi
Önceki tecrübelerini düşünüp kendini strese sokma, olumsuz düşünme. Sadece sakin ol, iyi düşün ve doktoruna git bi an önce. Kıpkırmızı regl kanaması gibi olmadığı sürece endişelenecek bişey yok. Kendini kötüye şartlama lütfenKızlar 2 gündür lekelenmem olmuyordu. Az önce büyük tuvaletten sonra peçeteye sildiğimde lekelerim geldi. Hem de bu sefer kahverengi değil pembe.. Artık olumsuz bi durum olduğuna emin gibiyim. Çok üzgünüm gerçekten
Kızlar bu adendo dediginiz mfk 'nin ürünlerinden değil mi?on satışta yazıyor ama şimdi sipariş versek ne zaman gelir ki acaba. Bir sorun da olmaz değil mi içeriği neymiş ki?
Maşallah canım, Sağ Salim kucağınıza almakta nasip olsunKızlar bugün kalp atışı duymaya gittik bebek değil de bebekler gördük ikiz çıktı bizimkiler doktor şok biz şok
Çok güzel canımMerhaba arkadaşlar
Son reglim 15 Haziran, beklenen 19 Temmuzdu
12 Temmuzda çift çizgi gördüm
30 Haziran-5 Temmuz arası yumurtlama dönemim görünüyordu.
Beta HCG bugün 487.5 çıktı. Sizce değerim düşük mü?
Olmaz canım yumurtlama tarihi ile alakalı tamamen, ben de 5+5 im bugün, yarın sabah doktora gideceğimMerhaba benimde adete göre 5+5 hamileyim bugün ilk kez ultrasona girdim doktor keseyi gördü ama daha yeni oluşmuş dedi 4 5 haftalık gibi dedi yani daga yeni olusmus dedi kese de 5 mm dedi. Sizce sorun olurmu bu durum iki hafta sonra gel canlandimi bakalm dedi
Kızlar birşey sorucam şimdi ben bu saatte özel hastanenin aciline gitsem kan testi istesem bakarlar mı acaba
Kasık ağrısı ilk zamanlara gore azaldı sanki benim, ağrı değil de sanki içerden cekiyorlar çimdikleme gibi oluyor.Kızlar belirtileriniz nasıl gidiyor?
Benim kasık ağrım bazen var. Uyku var başka da bir belirti yok
Bağırsak hareketi sanırım canım, ben oğlumu tam 16 haftalık hissetmistim. Sırt üstü yatınca bende de oluyor o hareketler ama bağırsak sanırımKızlar arada sanki bebiş 8 aylıkmış da tekme atıyormuş gibi bi his oluyor karnımda. Pır pır falan yapıyo. Size de oluyor mu?
1500 karından ama vajinal daha oncedir 1000lerde olabilirVajinal ultrasonda beta kaçken kese gözükür bilen var mıı
Ah teşekkür ederim cnmmGayet güzel artmiş canım hatta iki katından fazla yukselmisiçini ferah tut
Canim dr una danis. Benimde aynisi oldu cok az soluk kirmizi sonrasi azar azar kahve akinti geldi sordum endise edecek durum yok dedi. Kanama devam etmedigi surece hersey yolundadir. Progestan kullandim dun ve kahve akıntı yok sayilir. Dr a mutlaka sor kendini olumsuzluga adapte etme. O durumu yasadim o yuzden. Hatta kontrole git icin rahatlasin ben gitmedim 1 geceden sabaha zehir gibiydi. Sorun olmayacak canim olumlu dusunKızlar 2 gündür lekelenmem olmuyordu. Az önce büyük tuvaletten sonra peçeteye sildiğimde lekelerim geldi. Hem de bu sefer kahverengi değil pembe.. Artık olumsuz bi durum olduğuna emin gibiyim. Çok üzgünüm gerçekten
Perşembe tahmini 1200-1300 olucak o zaman kese varsa gözükür muhtemelen teşekkür ederim1500 karından ama vajinal daha oncedir 1000lerde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?