Yapan hastaneler var canımKızlar birşey sorucam şimdi ben bu saatte özel hastanenin aciline gitsem kan testi istesem bakarlar mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapan hastaneler var canımKızlar birşey sorucam şimdi ben bu saatte özel hastanenin aciline gitsem kan testi istesem bakarlar mı acaba
Ayy canım hayırlı olsuun beta kaçtı benim de yüksek ama daha doktora gitmediiimSağol canım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin rabbim
Maşallah canm ne güzel Bir haber sağlıkla gelsin miniklerinKızlar bugün kalp atışı duymaya gittik bebek değil de bebekler gördük ikiz çıktı bizimkiler doktor şok biz şok
Canım önce ara, ben gebelik testi yaptırmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor diye. Mesela ben resmi tatilde test yaptırmam gerekmişti. Arayip danışmayla konuştum o yönlendirdi. Acilde giriş yaptırmadı mesela. Direk veznede ücret ödeyip laboratuvara inip kan verdim.Kızlar birşey sorucam şimdi ben bu saatte özel hastanenin aciline gitsem kan testi istesem bakarlar mı acaba
Adendo ilaç değil vitamin takviyesi hiç bir yan Etkisi yok zaten gebeler in üretildi be sağlık bakanlığından onaylı. Nasıl ki Progestan düşük önlemek için ilaçsa adendo da düşük önlemen için vitamin takviyesi ilaçta değil canım. Bir çok insan kullanmış ve çok memnun kalmışlar 3 günde geliyor adendo ben 3.yü sipariş ettim şimdi. Çok memnunun şuana kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım canımKızlar bu adendo dediginiz mfk 'nin ürünlerinden değil mi?on satışta yazıyor ama şimdi sipariş versek ne zaman gelir ki acaba. Bir sorun da olmaz değil mi içeriği neymiş ki?
Benimde dün uzanırken karnımın ortası alt taraf minik minik atıyordu bı an şaşırdım ama erken daha gazdir bence oKızlar arada sanki bebiş 8 aylıkmış da tekme atıyormuş gibi bi his oluyor karnımda. Pır pır falan yapıyo. Size de oluyor mu?
Haklısınız tedirgin olmakta..icinizi ferah tutun inşallah gorceksiniz bebisi.ama dediğim gibi benim boş gebelikte beta düşmüştüYok almiyorum kanama lekelenme de yok sanki gidince tekrar haftaya gel diyecek die tedirgin oluyorm
Cok şanslısınız:) benim neredeyse tüm belirtiler var ve 4 haftaliktan beri, fenalardayım. Kasik agrisi mide bulantısı mide ağrısı gogus hassasiyeti yorgunluk ayağa kalkarken halsizlik hep uyumak istiyorum. Özellikle mide hassasiyeti beni bitirdi yemek hazırlamak ve yemek beni zorluyor, ac kalsam daha kötü oluyorum. Sabırsızlıkla 16.haftayi bekliyorum ama yine de çok şükür bebeğimin kalp atışını duyduk, inşallah sağlıkla kavuşuruz minnoslara :)Kızlar belirtileriniz nasıl gidiyor?
Benim kasık ağrım bazen var. Uyku var başka da bir belirti yok
Yaa tamam ben de alayim o zaman teşekkür ediyorumAdendo ilaç değil vitamin takviyesi hiç bir yan Etkisi yok zaten gebeler in üretildi be sağlık bakanlığından onaylı. Nasıl ki Progestan düşük önlemek için ilaçsa adendo da düşük önlemen için vitamin takviyesi ilaçta değil canım. Bir çok insan kullanmış ve çok memnun kalmışlar 3 günde geliyor adendo ben 3.yü sipariş ettim şimdi. Çok memnunun şuana kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım canım
Tabiki canım imkansız ben tarif etmek için yazdım çok tuhaf bi his ama dedim sadece bende mi var acabaBenimde dün uzanırken karnımın ortası alt taraf minik minik atıyordu bı an şaşırdım ama erken daha gazdir bence o
Ne test verdin bugün ben unutmuşum 7 yıl gecti aradan saglikocagindaki testleri drunmu istediKalp atışının olmaması için lekelenmem kesilmezdi ve çoğalırdı canım ben tecrübeliyim düşüklerimde hep böyle oldu kalbi durmuştu çünkü. O yüzden kesildiyse sevin bence. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh. Bende bugün aile hekiminde yapılan rutin testlerimi verdim inşalalh sağlıklı olur düşük yapmam inan kanmam lekelenmem olmadığı halde korkuyorum. Normal bu psikolojide olmamız şuan riskli zamanlardayız o yüzden geçmişte kayıplarımız da var normal böyle olmamız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.
Aynısını bende kullanıyorum coraspin progestaji fitil olarak kullanıyorum buna ek adendo kullanıyorum folic asitte kullanıyorum bende burda bir arkadaş aydınlatmayı beno oda kullanıyor yemek gibi düşün adendoyu ilaç değil takviye demişti bende devam ettimKizlar adendo aldım bende ama progesteron ve coraspin kullanıyorum onlarla beraber kullanmak zararlı olur mu ne dersiniz kullanmalı mıyım
Adendo mfk ürünü sparis verseniz yere göre birkaç günde gelir valla bir sorun olmaz düşük önleyici diye söylüyor mfk bebeğin tutunmasinda destekKızlar bu adendo dediginiz mfk 'nin ürünlerinden değil mi?on satışta yazıyor ama şimdi sipariş versek ne zaman gelir ki acaba. Bir sorun da olmaz değil mi içeriği neymiş ki?
AA masallahh darısı başıma benimde saklanmış olsun kıyıda köşede çok güzel bir duygu Allah tüm isteyenlere çifter versin harika sasirmissinuzdir ne güzel sağlıkla alın kucağınızaEvet 6+4tü kalp atışı diye gittik başta tek kese gördük kalp atışını da gördük son dk sürpriz yaptı öteki kenarda saklanmış onu da gördük doktor da şok yaşadı onun da kalbi atıyodu çok şükür ikinci kez hamilelik haberi alma şoku yaşadım kendiliğinden oldu ilk gebelik bir de ailede ikiz hiç yok eşimde de ben de de mucize resmen
Kalp atışını duyduktan sonra aile hekimleri takibe alıyor gebeleri ve rutin gebelik taraması yapıyorlar hepatitlerine vitaminlerine hemogramına karaciğer enzimlerine galan bakıyorlar sadece aile hekimleri rubella, toxoplazmavw cmv testlerini yapmıyor bunlsrı da gittiğimiz doktorlar mutlaka istiyor. Bende bugün aile hekimine gittim bütün testlerimi yaptırdım. Zaten sizdende isteyecek hekimlerimiz kızlar.Ne test verdin bugün ben unutmuşum 7 yıl gecti aradan saglikocagindaki testleri drunmu istedi
O günlerde gelir inşallah gümbür gümbür oynasın kuzularTabiki canım imkansız ben tarif etmek için yazdım çok tuhaf bi his ama dedim sadece bende mi var acaba