2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Airbnb den bakabilirsin.
Kaşta çok güzel butik oteller bulursun ama nokta atışı bir öneri gelmedi aklıma :)
Bu arada kas benim en sevdigim yer normalde butik otele gidip beachlere gidiyorduk :) ama simdi sabit bir yerimiz olsa daha iyi olur gibi cunku zaten bebekle hayat biraz kavimler gocu gibi.. simdi arbnbden deniz kenari sakin bir yer bakayim en iyisi..

Bizimde eli hep ağzında tükürükten dolayı ağız çevresi isilik gibi oldu krem sürdüm ama geçmiyor iki gündür
Bizde de vücutta çok egzama oluştu sanırım benim yine süt alerjisi için diyet yapmam lazım
Ben osanitin methini çok duydum. Onu deneyeceğim sanırım. Cuma dr randevusu var. Gidince sorarım
ay sor bakalım olmadı onu da alalım bize çok lazım olacak bende bu cumartesi varsa randevu alıcam yoksa Pzt filan çok kötü egzaması olmaya başladı. Bioderma işe yaramıyor artık mustelanın aldım o yolda ama kortizonlu gerekecek gibi artık baya kötü oldu ve çoğalıyor

Of bizimde öyle görünürde diş yok ama harap ediyor kendini kaşımak uğruna ben ilk oğlumda diş için birşey kullanmadım bi ara jel almıştım onlarda önerilmiyor diye bi iki kez sürdükten sonra bıraktım şimdi görünürde diş yok tetagil mi ne diye birşey söylüyor çevremdekiler kullanılır mı acaba şuan için kabarıklık yok gibi

Doğum sonrasında da bitmiyor bizim eziyet ya geçmiş olsun

Ben kullanmaya başladım tetagil gün içinde ve yatmadan önce veriyorum ikizlerde de durumlar aynı ikisininde genellikle sağ alt damağı kaşınıyor ve iyi geliyo alıştılar zeytinyağı karanfil de çok iyi geliyor masaj yapıyorum sevdiler bu aylarda arya da hatırlıyorum zorlanmıştık ama kehribarla hafif atlatmıştım onunkini peraya taktım parsta yok eşimde çıkar şunu kız daha çok sancılanıyor diyip duruyor ama her zamanki hali yani bende hep iyi geldiğini düşünüyorum İkizlere de hatıra kalması adına sipariş verdim saklıcam çocuklarına bakalım parsa iyi gelicekmi,
Diş yerleri oturuyor bence onun kaşıntı ve sancısı yoksa neden sağ sol kaşısınlar ön dişler önce çıkıyor

O acıkmadan vermiyorum pek. Ancak dışarı vs çıkacaksak öyle. Saatleri sadece bilgi olsun diye yazıyorum. Bakıyorum 2.5 saat geçmiş birazdan huysuzlanır bu diyorum.. O yarım saati, bir saati bilerek geçiriyorum

Gün içinde fırsatım olmadı. Biz bugün yine Dr gittik. Bu sefer hastane doktoruna. Sesi iyice çatallandı, gitti çünkü. Ağlarken bir tuhaf çıkıyor. O da antibiyotiğe gerek görmedi ama üşütmüş dedi. Zaditen diye bir damla yazdı. Çok huysuzlanırsa da Calpol verebilirsin dedi.

soyasosu sende de little gusto uyku tulumu vardı değil mi? Ben artık giydirmeye başladım. Çünkü üzerini örtemiyoruz. Atıyor üstünden. Bu arada hala bana ince geliyor bu birde kendi sitesinde 0.5 tog diyor, Hepsiburada da 1tog yazmışlar soru cvp kısmına. Sence hangisi doğrudur?
İnce kısa kollu zıbın + biraz daha kalın uzun kollu zıbın +tulum +uyku tulumu yeterli oluyordur sanırım

Ben bayadır kehribar kullanıyorum faydası varmı yok mu o yüzden anlayamam sanırım ama yakışıyor da bebişlere bende saklarım inşallah erkeklerin hepsi aynı üzülme bizimki de çıkart vs diyor eşime söyledim şimdi diş için alsın yarın bunların bir zararı yoktur dimi bizim oğlan pek bir hassas ve narin cildi vs şurup bile versek döküntü oluyor ah sorma kaşımıyor artık parçalıyor resmen damağını uyurken bile eli ağzında

Geçmiş olsun. Zaditen geniz akıntılarında ve alerjide kullanılıyor. Ek gıda zamanında da çocukta bir kızarıklık vs olunca veriliyordu.Demek ki yoğun bir geniz akıntısı var bebeğin. Bu ilaç düzeltir

Benimkine sıvı geçirmez önlük bile kar etmiyordu ama şu birkaç gündür baya azaldı. Artık sadece tükürüğünü kontrol edememekten kaynaklı salyası akıyor, diş salyası değil. Diş yerleri oturuyor yazınca mantıklı geldi, çünkü doktor alt dişlerin şişmek yerine incelerek çıktığını ve bizimkinde incelemenin olduğunu söylemişti. Hatta gün içinde bazen beyazlık çok belirginken basen bir anda yok oluyor, onu fark etik eşimle.

Beyazlık bizde de oluyor ama kaybolduğunu farkedemedim hiç canım bu aylar bi süreç sanırım o oturmalar bitince sadece çıkıcağı zamanlar sancı oluyor diye hayırlıyor ve biliyorum çünkü büyük kızımda bu aylarda başladı amw ilk dişi 10. Ayda çıkmıştı umarım bu durum kısa sürer pera da çok salyalı pars öyle değil ama bu salya olayı da bebekten bebege değişiyor kehribardan sonra aryada salya kesilmişti ama peraya etki etmedi

Bazen baya diş varmış gibi beyaz oluyor bazen ise daha hafif oluyor, nasıl anlatılır bilmiyorum

Salya konusunda sana çekmiş bu kız diyorum eşime, ne alaka diyor. E bizde hiç salya olmamış demek ki sende olmuş ki bu çocuk bu kadar salyalı

Ben 1tog diye almıştım o kadar eminim ki. Şaşırdım ve baktım hatta sitesine. Hepsiburadaki bilgi eski bilgi o yüzden sanırım
Eviniz kaç derece?
Şöyle bizim ev 25 ve üstü oluyor hep. Ben bebeği çıtçıtlı askılı atleti üzerine tulum veya alt üst pijama takımı giydiriyorum ev içinde zaten.
Yatarken de sadece bu uyku tulumunu giydiriyorum ama evin içi sıcaklığı sabit olmasına rağmen bir tık dışarısı soğuksa benim anne yüreğim dayanmıyor müslin örtüyorum.
Kontrol ettiğimde çocuğun sıcaklığı hep iyi oluyor. Umarım ince değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…