- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 31
Bende 1 tog diye almıştım. 22 24 arası değişiyor evin ısısı. Altını açarken falan Elk sobayı da açıyorum. Üşüyen insan olarak içim rahat etmiyorBen 1tog diye almıştım o kadar eminim ki. Şaşırdım ve baktım hatta sitesine. Hepsiburadaki bilgi eski bilgi o yüzden sanırım
Eviniz kaç derece?
Şöyle bizim ev 25 ve üstü oluyor hep. Ben bebeği çıtçıtlı askılı atleti üzerine tulum veya alt üst pijama takımı giydiriyorum ev içinde zaten.
Yatarken de sadece bu uyku tulumunu giydiriyorum ama evin içi sıcaklığı sabit olmasına rağmen bir tık dışarısı soğuksa benim anne yüreğim dayanmıyor müslin örtüyorum.
Kontrol ettiğimde çocuğun sıcaklığı hep iyi oluyor. Umarım ince değildir
Doğum sonrasında da bitmiyor bizim eziyet ya geçmiş olsun
Kaç kilo olmuştur o şimdi maşallahKızlar yeni güncelleme bana geldibelim kopuyor, eskiden kulunç (fibrosit) vardı bende o mu azdı acaba fıtık mı bılmıorm.. İlaç da içmek istemiyorum.. Sıcak su torbasıyla dolanıorm kılo aldım ondan mı oldu, yada sinayı kaldırırken emzırırken mı ıncıttım bılmıorm
Al benden de o kadar. Dökülüyorum çoğu zaman vallahi. Bel sırt omuz kol. Bütçemi denkleştirsem masajcı alacağım eve de işte, denkleştiremedimKızlar yeni güncelleme bana geldibelim kopuyor, eskiden kulunç (fibrosit) vardı bende o mu azdı acaba fıtık mı bılmıorm.. İlaç da içmek istemiyorum.. Sıcak su torbasıyla dolanıorm kılo aldım ondan mı oldu, yada sinayı kaldırırken emzırırken mı ıncıttım bılmıorm
Sabah çocuk ana kucağındayken salonda pencere açan benBende 1 tog diye almıştım. 22 24 arası değişiyor evin ısısı. Altını açarken falan Elk sobayı da açıyorum. Üşüyen insan olarak içim rahat etmiyor
Soya şaka mı bu takla işi, benimkinin gündüz uykusunu düzenler mi ne dersin?Kızlar, kızıma dün takla attırdım eski memeci haline döndü. Anlamıyorum ki emzik biberon ne varsa reddediyor ya
Bugün acilen tekrar takla attırmam lazım
Yani instagramda gördüm ve medet umuyorum. Ya düzenlerseSoya şaka mı bu takla işi, benimkinin gündüz uykusunu düzenler mi ne dersin?
Sen bence yine de dikkat etSabah çocuk ana kucağındayken salonda pencere açan ben
Ay deneyeyim ben de bari ayarları bozulmaz umarım yenidenYani instagramda gördüm ve medet umuyorum. Ya düzenlerse
Umur fakirin ekmeği durumdayım şu an. Uyku fakiriyim
Kaç kilo olmuştur o şimdi maşallahiki taneler birde sende.. Dinlenmek lazım ama olmuyor biliyoruz
Al benden de o kadar. Dökülüyorum çoğu zaman vallahi. Bel sırt omuz kol. Bütçemi denkleştirsem masajcı alacağım eve de işte, denkleştiremedim
güneş görmeyen evde 4 ay büyüttüm bu bebeyiSen bence yine de dikkat etO kadar güzel değil havalar
Shshs bozulursa ertesi güne tekrar bir takla attırırsınAy deneyeyim ben de bari ayarları bozulmaz umarım yeniden
Dün giremedim canım yeni gördüm güzel geçirmiş annem sıkıntı olmamış ama beni görünce böyle bir sarıldı kıyamam yaT Tugceexnxn ilk gün nasıl geçti? Bugün sadece hastaneye gidip geldiğim halde geldiğimde benimki bana tripliydi.
Geçmiş olsun. Fıtık falan olabilir mi, onunki bacağa vuruyor ya genelde. Bende de bel ağrısı var saçma bir şekilde. Benim de fıtık var ilk doğumdan beri ama ağrısı hiç belime vurmazdıAğrı olmasa duruluyor gene.. Sabredıosun.. Bıldıgın siyatik agrı gibi ayagıma kadar vuruyorsıcak su torbası olmasa halim duman
Ya bence de dikkat etsen iyi olabilir, eylülde pencere açık yatıp şifayı kapan bir arkadaş vardı grupta, sen miydin acaba ogüneş görmeyen evde 4 ay büyüttüm bu bebeyişimdi salonda 4 pencere varken, 4ünden de güneş gelirken durur muyum ben hiç ama dediğin gibi temkinli olmak gerekiyor
Bende kirazlısını aldım bunun çok şekerYaaa kizlar bu mayolar cok minnosmus ya yaz gelsin artik :)) Eki Görüntüle 3402928
Geçmiş olsun. Fıtık falan olabilir mi, onunki bacağa vuruyor ya genelde. Bende de bel ağrısı var saçma bir şekilde. Benim de fıtık var ilk doğumdan beri ama ağrısı hiç belime vurmazdı