2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Yaaa kizlar bu mayolar cok minnosmus ya yaz gelsin artik :))
IMG_1032.jpeg

Ben 1tog diye almıştım o kadar eminim ki. Şaşırdım ve baktım hatta sitesine. Hepsiburadaki bilgi eski bilgi o yüzden sanırım😀
Eviniz kaç derece?
Şöyle bizim ev 25 ve üstü oluyor hep. Ben bebeği çıtçıtlı askılı atleti üzerine tulum veya alt üst pijama takımı giydiriyorum ev içinde zaten.
Yatarken de sadece bu uyku tulumunu giydiriyorum ama evin içi sıcaklığı sabit olmasına rağmen bir tık dışarısı soğuksa benim anne yüreğim dayanmıyor müslin örtüyorum.
Kontrol ettiğimde çocuğun sıcaklığı hep iyi oluyor. Umarım ince değildir 😅
Bende 1 tog diye almıştım. 22 24 arası değişiyor evin ısısı. Altını açarken falan Elk sobayı da açıyorum. Üşüyen insan olarak içim rahat etmiyor 😂

Kızlar yeni güncelleme bana geldi😭 belim kopuyor, eskiden kulunç (fibrosit) vardı bende o mu azdı acaba fıtık mı bılmıorm.. İlaç da içmek istemiyorum.. Sıcak su torbasıyla dolanıorm😭😭 kılo aldım ondan mı oldu, yada sinayı kaldırırken emzırırken mı ıncıttım bılmıorm 😐
Kaç kilo olmuştur o şimdi maşallah 🧿 iki taneler birde sende.. Dinlenmek lazım ama olmuyor biliyoruz😔

Kızlar yeni güncelleme bana geldi😭 belim kopuyor, eskiden kulunç (fibrosit) vardı bende o mu azdı acaba fıtık mı bılmıorm.. İlaç da içmek istemiyorum.. Sıcak su torbasıyla dolanıorm😭😭 kılo aldım ondan mı oldu, yada sinayı kaldırırken emzırırken mı ıncıttım bılmıorm 😐
Al benden de o kadar. Dökülüyorum çoğu zaman vallahi. Bel sırt omuz kol. Bütçemi denkleştirsem masajcı alacağım eve de işte, denkleştiremedim🤣

Kaç kilo olmuştur o şimdi maşallah 🧿 iki taneler birde sende.. Dinlenmek lazım ama olmuyor biliyoruz😔

Yani 8 saat aralıksız iş güç cocuk arasında koşturmalı oluyo.. Yerımden kalkınca baslıorm aksama doğru anca hallebılıorum.. Bölündüğüm için😐
Şu an 7 kılo vardır.. Cok zor kucagıma alıyorum 2 gündür.. Bu sabah uyandım yıne ağrıyla😐 eger hafta boyunca sürerse doktora gitcem mecburen 😐

Al benden de o kadar. Dökülüyorum çoğu zaman vallahi. Bel sırt omuz kol. Bütçemi denkleştirsem masajcı alacağım eve de işte, denkleştiremedim🤣

Ağrı olmasa duruluyor gene.. Sabredıosun.. Bıldıgın siyatik agrı gibi ayagıma kadar vuruyor 😐 sıcak su torbası olmasa halim duman😐

Sen bence yine de dikkat et 🙈 O kadar güzel değil havalar
güneş görmeyen evde 4 ay büyüttüm bu bebeyi😒 şimdi salonda 4 pencere varken, 4ünden de güneş gelirken durur muyum ben hiç 😂😂 ama dediğin gibi temkinli olmak gerekiyor 🥰

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    163,4 KB · Görüntüleme: 38
T Tugceexnxn ilk gün nasıl geçti? Bugün sadece hastaneye gidip geldiğim halde geldiğimde benimki bana tripliydi.
Dün giremedim canım yeni gördüm güzel geçirmiş annem sıkıntı olmamış ama beni görünce böyle bir sarıldı kıyamam ya 🥰🥰 anneme de baya alıştı. İlk gün annem geldiğinde çenesini burka burka ağlamıştı 😂 şimdi gülücükler saçıyor. Benim en korktuğum uykusuydu çünkü bazen cidden inat uykusu olduğu halde uyumuyor ve çığlık atmayı öğrenmiş şimdi çığlıklar atıyor resmen 😂 inşallah kolaylıkla atlatırız şu dönemi

Ağrı olmasa duruluyor gene.. Sabredıosun.. Bıldıgın siyatik agrı gibi ayagıma kadar vuruyor 😐 sıcak su torbası olmasa halim duman😐
Geçmiş olsun. Fıtık falan olabilir mi, onunki bacağa vuruyor ya genelde. Bende de bel ağrısı var saçma bir şekilde. Benim de fıtık var ilk doğumdan beri ama ağrısı hiç belime vurmazdı🤷🏻‍♀️

Geçmiş olsun. Fıtık falan olabilir mi, onunki bacağa vuruyor ya genelde. Bende de bel ağrısı var saçma bir şekilde. Benim de fıtık var ilk doğumdan beri ama ağrısı hiç belime vurmazdı🤷🏻‍♀️

Bende oyle dusundum ama unıvde bılıncsız spor yapmaktan belimde iki buyuk kulunç vardı.. Akapunktur ıgnelerı neler denedım, en sonunda fızık tedavıyle gecmıstı.. Kac yıldır hortlamadı.. O mu acaba dıyorum.. O da tutukluk yapıo, bacaga vuruyodu🤦‍♀️

X