Bende bendee
Biz de uyanığız 05:40’tan beri kaka yaptı osururken bi daha da uyutamıyorumBende bendeeinşallah bitiyordur sabah 6 da bir uyandı hala uyanığız gece boyuncada sürekli uyandı bu geceyi baya kötü geçirdik
Çok geçmiş olsunGögüs altımda ki apseleri bilmeyen yok heralde artık bi çok kez paylaştım en son yaşadığım ağrı canımdan can almıştı tekrarladı aynı şeyleri yaşamak korkuttu genel cerrahiye gittim görür görmez halk arasında köpek memesi hastalığı dedi görsellerini gösterdi çok ileri boyutlarıda var ama evet o hastalık gerçekten her dr bilmez dedi gerçekten hiç duymadığım bi hastalık terbezi iltihaplanmasıda deniliyormuş,
Tedavisi için ağızdan steroid hormonu alman gerekir iyi bir dermotolog bulup ona başlamalısın dedi emzirmem mümkün değilmiş çok üzüldüm kaderime çocuklarm hep meme reddi yapar diye korktum ne güzel emiyolar ama ağız tadıyla emziremedim hiç ve peram biberon tutmuyor onu nasıl memeden kesiyim ben nasıl kıyıyım benimle memede uyuyor parol dışında hiç bişeyde önermedi ne yapıcağımı şaşırdım
sağlık çok önemli ve kıymetini bilin bunun beni yanlış anlamayın ama bırakın bebekler ağlasın uykusuz kalın ama sağlıklı bi anne olarak bakabilin
Konak gibi duruyor benceKızlar bu zamandan sonra konak olur mu ya? Konak mı bu acaba
Normale dönüceklerdir heralde dimi ya bu böyle gitmemeli diye düşünüyorum sürekli uyanmak insanı aptsl gibi yapıyoBiz de uyanığız 05:40’tan beri kaka yaptı osururken bi daha da uyutamıyorum
Umarım konaktırKonak gibi duruyor bence
Birkaç gündür gece sürekli uyanıyor gündüz de uyumuyor inşallah geçer bozuldu çocuğumNormale dönüceklerdir heralde dimi ya bu böyle gitmemeli diye düşünüyorum sürekli uyanmak insanı aptsl gibi yapıyo
Ah geçmiş olsunBen de hasta uyandım. Boğazlarım kötüT tupbebekyolculugu emzirirken oluyor terliyorum soğuyorum ben de hep
Evet yaa umarım bebekler de şu an bizim gibi değildir. Sonuçta onlar da terliyor ve soğuyor eminceBen de hasta uyandım. Boğazlarım kötüT tupbebekyolculugu emzirirken oluyor terliyorum soğuyorum ben de hep
Benim bebe de çok terliyor kafası. Onlar hasta olmasın yeterEvet yaa umarım bebekler de şu an bizim gibi değildir. Sonuçta onlar da terliyor ve soğuyor eminceilaç kullanamıyoruz ne yapsam iyi gelir ki
Selam. Biz hepimiz doğurduk. 2023 Kasım annesiyiz bizMerhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Evet evet konak, bebek yağı gibi bir şey sürüp bir saat bekle istersen şapka tak üşümesin diye, ince uçlu tarakla tarayıp yıkarsan geçerKızlar bu zamandan sonra konak olur mu ya? Konak mı bu acaba
Evet farkettim ondan yazdım, en deneyimli olaraktanBenim bebe de çok terliyor kafası. Onlar hasta olmasın yeter
Selam. Biz hepimiz doğurduk. 2023 Kasım annesiyiz bizseni 2024 Kasım annelerine alalım
O haftalarda ağrılar çok normal. Kanama yoksa endişelenme demek istedim. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Yani istersen doktoruna da bir yaz anlat durumu. İçin rahatlar. Ama dediğim gibi hepimiz böyle ağrılar ve endişeler yaşadıkEvet farkettim ondan yazdım, en deneyimli olaraktankasım 2024 te daha yeni malum sizlerden duyma ik daha iyi açıkçası ama çok korktum 1 saat kadar sürdü çok fena bir ağrıydıj
Geçmiş olsun canımBen de hasta uyandım. Boğazlarım kötüT tupbebekyolculugu emzirirken oluyor terliyorum soğuyorum ben de hep