2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Emin değilim ama sanırım Dilkenn Dilkenn in doktoru doğduğu günden hesaplayın, çocuk doğunca anne karnında olmam gerekiyor deyip büyümeyi durdurmuyor tarzında şey söylemişti sanırım
Aynen öyle söyledi canım iyi hatırlıyorsun ❤️ ben de bu siteden takip ediyorum her bebek bir değil ama bizimki doğduğu tarihten hesaplıyoruz atak haftalariyla birebir uyumlu gidiyor

Bu öğrendiği yeni şeyi yatakta da yapmaya başladı çıldırmak üzereyim uyumuyor böyle ayaklarını tutup kafasını kaldırıyor utanmasa gidecek 🤣

Eklentiler

• 5303bcf9-d183-4b89-8eba-1c63cc6c6a11.jpeg
    5303bcf9-d183-4b89-8eba-1c63cc6c6a11.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 69
Aynen öyle söyledi canım iyi hatırlıyorsun ❤️ ben de bu siteden takip ediyorum her bebek bir değil ama bizimki doğduğu tarihten hesaplıyoruz atak haftalariyla birebir uyumlu gidiyor
Ya sen döndün mü buralara bugün aklımdaydın daha dedim napıyor acaba bebeği hala aynımı üzüldüm aklıma gelince buraya bile giremiyor dedim içimden hoşgeldin bebişin nasıl en son yeni mamalar denemiştin iyi gelmiştir umarım canım ❤️ özlettin kendini

Ya sen döndün mü buralara bugün aklımdaydın daha dedim napıyor acaba bebeği hala aynımı üzüldüm aklıma gelince buraya bile giremiyor dedim içimden hoşgeldin bebişin nasıl en son yeni mamalar denemiştin iyi gelmiştir umarım canım ❤️
Yok canım ah nerde dönücem, keşke.. 😂 iyi geldi sıkıntımızı bulduk çoklu besin alerjisi varmış uyku konusu hala aynı ama çok şükür sancıları ve atakları bitti yavrumun, en azından artık acı çekmiyor biz de buna da şükür deyip uykusuz bir şekilde 3 kişi 1 çocuğa bakmaya devam ediyoruz 😂 bu aralar bir de mamayı memeyi ve emziği reddediyor beni emmeyi 3 hafta önce bıraktı sadece gece çok derin uykudayken 2 kere emzirebiliyorum o da 5 dk. sütüm de bitti bitecek üzülüyorum çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok doktora da anlattım bence üzülmeyin onun süt nasibi o kadarmış dedi sağım fln yapıyorum ama yok yani maalesef bebeğim emmeyince süt gelmiyor biz de mamadan devam ediyoruz. Sizde durumlar nasıl bebiş nasiill

Yok canım ah nerde dönücem, keşke.. 😂 iyi geldi sıkıntımızı bulduk çoklu besin alerjisi varmış uyku konusu hala aynı ama çok şükür sancıları ve atakları bitti yavrumun, en azından artık acı çekmiyor biz de buna da şükür deyip uykusuz bir şekilde 3 kişi 1 çocuğa bakmaya devam ediyoruz 😂 bu aralar bir de mamayı memeyi ve emziği reddediyor beni emmeyi 3 hafta önce bıraktı sadece gece çok derin uykudayken 2 kere emzirebiliyorum o da 5 dk. sütüm de bitti bitecek üzülüyorum çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok doktora da anlattım bence üzülmeyin onun süt nasibi o kadarmış dedi sağım fln yapıyorum ama yok yani maalesef bebeğim emmeyince süt gelmiyor biz de mamadan devam ediyoruz. Sizde durumlar nasıl bebiş nasiill
Çok şükür en azından birşeyler bulunmuş ve acı çekmiyor bir anne için en önemlisi o 💕 doktorunuzda dediği gibi nasibi o kadarmış sen elinden gelenide yaptın kendi suçlu hissetme bazı bebişler bu konuda zor oluyor ama sağlıkları yerinde olsun da herşey hallolur bir şekilde 💕 benim bebiş iyi şükür çat pat yuvarlana kalka büyüyoruz işte 😅

Bunu ben de merak ediyorum😏 @Berikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.
Ben fatihte dr salih serman özel muanesini aradım arkadaşım orda yaptırdı ve çevresinde 2 kişi daha yapırmış dualar ile yapıyormuş dr aradım bölgesel uyuşma ile yapıp bekleme odasında beklicekmişiz oğlum tek olucak çok manasız geldi bi tane oğlum var o an yanında olamıcakmıyım hissedip beni aramaz mı 😒 vazgeçtim tabi ama bu yeni olmuş galiba arkadaşım yanında olabilmiş oğlunun
medipole muane oluyoruz oraya soramadım haftaya kontrole gitmişken sorucam bakalım

Ben fatihte dr salih serman özel muanesini aradım arkadaşım orda yaptırdı ve çevresinde 2 kişi daha yapırmış dualar ile yapıyormuş dr aradım bölgesel uyuşma ile yapıp bekleme odasında beklicekmişiz oğlum tek olucak çok manasız geldi bi tane oğlum var o an yanında olamıcakmıyım hissedip beni aramaz mı 😒 vazgeçtim tabi ama bu yeni olmuş galiba arkadaşım yanında olabilmiş oğlunun
medipole muane oluyoruz oraya soramadım haftaya kontrole gitmişken sorucam bakalım
Şey bu dr hakkında bi kaç kötü videoya denk geldim canım başka dr git istersen çok üzücü bir olaydı duyduğum bu arada ben ve babası sünnetinde yanındaydık oğlumun sünnet için çocuk cerrahı olmasını tavsiye ederim ❤️

Bunu ben de merak ediyorum😏 @Berikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.
Bu dr çok iyi canım zafer hoca bende duydum bir kaç kişiden yazmıştım sana o zamanda ama sana tavsiyem yaptıracaksan hemen yaptır valla şuan diyorum ki şimdi yaptırsaydım bu oğlanla baş edemezdik 1 haftada acayip hareketlendi sıpa dönüyor sürekli ayakları hiç durmuyor 😂

Gögüs altımda ki apseleri bilmeyen yok heralde artık bi çok kez paylaştım en son yaşadığım ağrı canımdan can almıştı tekrarladı aynı şeyleri yaşamak korkuttu genel cerrahiye gittim görür görmez halk arasında köpek memesi hastalığı dedi görsellerini gösterdi çok ileri boyutlarıda var ama evet o hastalık gerçekten her dr bilmez dedi gerçekten hiç duymadığım bi hastalık terbezi iltihaplanmasıda deniliyormuş,
Tedavisi için ağızdan steroid hormonu alman gerekir iyi bir dermotolog bulup ona başlamalısın dedi emzirmem mümkün değilmiş çok üzüldüm kaderime çocuklarm hep meme reddi yapar diye korktum ne güzel emiyolar ama ağız tadıyla emziremedim hiç ve peram biberon tutmuyor onu nasıl memeden kesiyim ben nasıl kıyıyım benimle memede uyuyor parol dışında hiç bişeyde önermedi ne yapıcağımı şaşırdım
sağlık çok önemli ve kıymetini bilin bunun beni yanlış anlamayın ama bırakın bebekler ağlasın uykusuz kalın ama sağlıklı bi anne olarak bakabilin

Şey bu dr hakkında bi kaç kötü videoya denk geldim canım başka dr git istersen çok üzücü bir olaydı duyduğum bu arada ben ve babası sünnetinde yanındaydık oğlumun sünnet için çocuk cerrahı olmasını tavsiye ederim ❤️
Ayy arkadaşım öyle güzell bahsettiki sonra yorumlarına bi bak dedi kötü şeylerde var sebep olmayım dedi yorumları caydırdı zaten bende cerrah olmasıını istiyorum canım

Ayy arkadaşım öyle güzell bahsettiki sonra yorumlarına bi bak dedi kötü şeylerde var sebep olmayım dedi yorumları caydırdı zaten bende cerrah olmasıını istiyorum canım
Ah canım artık nasip mi şans mı oda ama yinede insan ister istemez etkileniyor canını sıkmak istemedim tabiki ama gördüğüm için vicdanen söylemek zorunda hissettim Allah korusun tüm bebeklerimizi 🙏🏻 bu arada çok çok geçmiş olsun eğer ağrısına dayanamıyorsan mecburen tedavi olucaksın şöyle düşün ileride şikayetlerin kötüleşse onlarla ilgilenemesen o daha kötü etkiler seni inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun 💕

Ah canım artık nasip mi şans mı oda ama yinede insan ister istemez etkileniyor canını sıkmak istemedim tabiki ama gördüğüm için vicdanen söylemek zorunda hissettim Allah korusun tüm bebeklerimizi 🙏🏻 bu arada çok çok geçmiş olsun eğer ağrısına dayanamıyorsan mecburen tedavi olucaksın şöyle düşün ileride şikayetlerin kötüleşse onlarla ilgilenemesen o daha kötü etkiler seni inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun 💕
İlk söylediğinde dualarla yapıyor diyince şaşırdım ilk kez böyle bişey duydum çünkü tamam duanı edersin öyle başlarsın ama o farklı anlattı banada biraz manasız geldi o abartı paraya döküp insan çekmek gibi yani ☺️ evet içim atmıyodu kardeşim ilk duyduğunda boşver orayı dedi ama aradım bi yinede teşekkür ederim en azından iyice sildim kafamdan 😂 en güzeli hastane gibi geliyor 5. Ay da düşünüyorum tam yüz üsttü dönmeden bakalım haftaya bilgi alıcam hastanemizden, ahh evet evet çok zor şuan pera emzik alsa ve biberonu tutmuş olsa bi nebze o elimi kolumu bağlıyor bensiz asla uyumuyor çocuk sallamaktan mutlu olmaz mı uyumaz mı uyumuyor işte 6. Aya kadar ek gıda dönemi başlar biberona alıştırabilirsem eğer başlamam gerekicek tedaviye zorlanmaya başladım ve görsel olarak çok kötü görünüyor hastalığın ileri boyutları genetikmiş abimde de varmış koltuk altında onuda uyardım bilmiyoduk 😢 , çok teşekkür ederim canım inşallah dayanabilirim 🙏🏾 ❤️

Merhaba canım ben de bu ismi geçen doktorla alakalı şikayetvar.com da birkaç şey okudum sünnet olanlar ameliyat geçirmek zorunda kalmış tekrar hata vs olmuş tabiiki herkes için geçerli değildir ama beni çok korkuttu bu durum.Hepinize Medicana Ataşehir Çocuk cerrahı Prof dr Salih Somuncu yu tavsiye edebilirim.Sünnetin ameliyathane ortamında olması gerektiğini sadece sünnetle cerrahi sünnetin çok farklı şeyler olduğunu sünnet sırasında yapısal bir bozukluk gördüğünde onu da hemen düzelttiğini ancak sadece sünnet yapılan klinik tarzı yerlerde bunların yapılmadığını söylemişti.Gerçekten işini özenle yapan bir doktor.3 aylığa kadar lokal anestezi yaptığını sonrasında genel anestezi yapmak zorunda olduğunu söyledi.

Çok şükür en azından birşeyler bulunmuş ve acı çekmiyor bir anne için en önemlisi o 💕 doktorunuzda dediği gibi nasibi o kadarmış sen elinden gelenide yaptın kendi suçlu hissetme bazı bebişler bu konuda zor oluyor ama sağlıkları yerinde olsun da herşey hallolur bir şekilde 💕 benim bebiş iyi şükür çat pat yuvarlana kalka büyüyoruz işte 😅
Evet en önemlisi de oydu çok zor oldu ama geçti bin şükür 🙏🏼 o yuvarlanan yerlerinden öperim onuu 🤭😘

Merhaba canım ben de bu ismi geçen doktorla alakalı şikayetvar.com da birkaç şey okudum sünnet olanlar ameliyat geçirmek zorunda kalmış tekrar hata vs olmuş tabiiki herkes için geçerli değildir ama beni çok korkuttu bu durum.Hepinize Medicana Ataşehir Çocuk cerrahı Prof dr Salih Somuncu yu tavsiye edebilirim.Sünnetin ameliyathane ortamında olması gerektiğini sadece sünnetle cerrahi sünnetin çok farklı şeyler olduğunu sünnet sırasında yapısal bir bozukluk gördüğünde onu da hemen düzelttiğini ancak sadece sünnet yapılan klinik tarzı yerlerde bunların yapılmadığını söylemişti.Gerçekten işini özenle yapan bir doktor.3 aylığa kadar lokal anestezi yaptığını sonrasında genel anestezi yapmak zorunda olduğunu söyledi.
Biz büyük oğlumda ona yaptırmıştık 45 günlük civarı, o zaman medicalparktaydu. el kadar bebeğe genel anestezi verdirmek çok tedirgin ediyor beni🥲 bir de niye birileri bir yaşa kadar yaparken bazıları üçüncü ayda genele geçiyor, hiç anlamıyorum🤷🏻‍♀️

Kızlar bu arada göbeğinizdeki siyah çizgi ve kararma gitti mi? Bende çizgi baya belirgin ve sanki kirli gibi kararmış bir göbek bölgem var🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ maşallah göbek bölgemde herhangi bir yumuşaklık yok ama o pis gibi görüntü beni çok rahatsız ediyor 😔😔
Keseyleyip iki dakikada çıkmıştı benimki sizde deneyin isterseniz

X