Bence ataktandır canımBende bugün verdim normalde günde 1 kaka yapıyor ama bugün 2 kez yaptı. Bir de uykuları bozuldu. Su an gece uykusuna geçiş yapması lazım ama uyumuyor.
Yani istersen öyle yap bizde ekstra bir huzursuzluk olmadı ama zaten günlerdir çok kötü. Bir de cuma aşı oldu hafif ateşi filan vardı ben ilaçta vermiyorum, idare etmeye çalışıyoruzAcaba yarın vermeyip bi gözlemlesem mi versem mi napsam bilemedim
Aynen öyle söyledi canım iyi hatırlıyorsunEmin değilim ama sanırımDilkenn in doktoru doğduğu günden hesaplayın, çocuk doğunca anne karnında olmam gerekiyor deyip büyümeyi durdurmuyor tarzında şey söylemişti sanırım
Ya sen döndün mü buralara bugün aklımdaydın daha dedim napıyor acaba bebeği hala aynımı üzüldüm aklıma gelince buraya bile giremiyor dedim içimden hoşgeldin bebişin nasıl en son yeni mamalar denemiştin iyi gelmiştir umarım canımAynen öyle söyledi canım iyi hatırlıyorsunben de bu siteden takip ediyorum her bebek bir değil ama bizimki doğduğu tarihten hesaplıyoruz atak haftalariyla birebir uyumlu gidiyor
Yok canım ah nerde dönücem, keşke..Ya sen döndün mü buralara bugün aklımdaydın daha dedim napıyor acaba bebeği hala aynımı üzüldüm aklıma gelince buraya bile giremiyor dedim içimden hoşgeldin bebişin nasıl en son yeni mamalar denemiştin iyi gelmiştir umarım canım
Çok şükür en azından birşeyler bulunmuş ve acı çekmiyor bir anne için en önemlisi oYok canım ah nerde dönücem, keşke..iyi geldi sıkıntımızı bulduk çoklu besin alerjisi varmış uyku konusu hala aynı ama çok şükür sancıları ve atakları bitti yavrumun, en azından artık acı çekmiyor biz de buna da şükür deyip uykusuz bir şekilde 3 kişi 1 çocuğa bakmaya devam ediyoruz bu aralar bir de mamayı memeyi ve emziği reddediyor beni emmeyi 3 hafta önce bıraktı sadece gece çok derin uykudayken 2 kere emzirebiliyorum o da 5 dk. sütüm de bitti bitecek üzülüyorum çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok doktora da anlattım bence üzülmeyin onun süt nasibi o kadarmış dedi sağım fln yapıyorum ama yok yani maalesef bebeğim emmeyince süt gelmiyor biz de mamadan devam ediyoruz. Sizde durumlar nasıl bebiş nasiill
Ben fatihte dr salih serman özel muanesini aradım arkadaşım orda yaptırdı ve çevresinde 2 kişi daha yapırmış dualar ile yapıyormuş dr aradım bölgesel uyuşma ile yapıp bekleme odasında beklicekmişiz oğlum tek olucak çok manasız geldi bi tane oğlum var o an yanında olamıcakmıyım hissedip beni aramaz mıBunu ben de merak ediyorum@Berikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.
Şey bu dr hakkında bi kaç kötü videoya denk geldim canım başka dr git istersen çok üzücü bir olaydı duyduğum bu arada ben ve babası sünnetinde yanındaydık oğlumun sünnet için çocuk cerrahı olmasını tavsiye ederimBen fatihte dr salih serman özel muanesini aradım arkadaşım orda yaptırdı ve çevresinde 2 kişi daha yapırmış dualar ile yapıyormuş dr aradım bölgesel uyuşma ile yapıp bekleme odasında beklicekmişiz oğlum tek olucak çok manasız geldi bi tane oğlum var o an yanında olamıcakmıyım hissedip beni aramaz mıvazgeçtim tabi ama bu yeni olmuş galiba arkadaşım yanında olabilmiş oğlunun
medipole muane oluyoruz oraya soramadım haftaya kontrole gitmişken sorucam bakalım
Bu dr çok iyi canım zafer hoca bende duydum bir kaç kişiden yazmıştım sana o zamanda ama sana tavsiyem yaptıracaksan hemen yaptır valla şuan diyorum ki şimdi yaptırsaydım bu oğlanla baş edemezdik 1 haftada acayip hareketlendi sıpa dönüyor sürekli ayakları hiç durmuyorBunu ben de merak ediyorum@Berikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.
Ayy arkadaşım öyle güzell bahsettiki sonra yorumlarına bi bak dedi kötü şeylerde var sebep olmayım dedi yorumları caydırdı zaten bende cerrah olmasıını istiyorum canımŞey bu dr hakkında bi kaç kötü videoya denk geldim canım başka dr git istersen çok üzücü bir olaydı duyduğum bu arada ben ve babası sünnetinde yanındaydık oğlumun sünnet için çocuk cerrahı olmasını tavsiye ederim
Ah canım artık nasip mi şans mı oda ama yinede insan ister istemez etkileniyor canını sıkmak istemedim tabiki ama gördüğüm için vicdanen söylemek zorunda hissettim Allah korusun tüm bebeklerimiziAyy arkadaşım öyle güzell bahsettiki sonra yorumlarına bi bak dedi kötü şeylerde var sebep olmayım dedi yorumları caydırdı zaten bende cerrah olmasıını istiyorum canım
İlk söylediğinde dualarla yapıyor diyince şaşırdım ilk kez böyle bişey duydum çünkü tamam duanı edersin öyle başlarsın ama o farklı anlattı banada biraz manasız geldi o abartı paraya döküp insan çekmek gibi yaniAh canım artık nasip mi şans mı oda ama yinede insan ister istemez etkileniyor canını sıkmak istemedim tabiki ama gördüğüm için vicdanen söylemek zorunda hissettim Allah korusun tüm bebeklerimizibu arada çok çok geçmiş olsun eğer ağrısına dayanamıyorsan mecburen tedavi olucaksın şöyle düşün ileride şikayetlerin kötüleşse onlarla ilgilenemesen o daha kötü etkiler seni inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Merhaba canım ben de bu ismi geçen doktorla alakalı şikayetvar.com da birkaç şey okudum sünnet olanlar ameliyat geçirmek zorunda kalmış tekrar hata vs olmuş tabiiki herkes için geçerli değildir ama beni çok korkuttu bu durum.Hepinize Medicana Ataşehir Çocuk cerrahı Prof dr Salih Somuncu yu tavsiye edebilirim.Sünnetin ameliyathane ortamında olması gerektiğini sadece sünnetle cerrahi sünnetin çok farklı şeyler olduğunu sünnet sırasında yapısal bir bozukluk gördüğünde onu da hemen düzelttiğini ancak sadece sünnet yapılan klinik tarzı yerlerde bunların yapılmadığını söylemişti.Gerçekten işini özenle yapan bir doktor.3 aylığa kadar lokal anestezi yaptığını sonrasında genel anestezi yapmak zorunda olduğunu söyledi.Ben fatihte dr salih serman özel muanesini aradım arkadaşım orda yaptırdı ve çevresinde 2 kişi daha yapırmış dualar ile yapıyormuş dr aradım bölgesel uyuşma ile yapıp bekleme odasında beklicekmişiz oğlum tek olucak çok manasız geldi bi tane oğlum var o an yanında olamıcakmıyım hissedip beni aramaz mıvazgeçtim tabi ama bu yeni olmuş galiba arkadaşım yanında olabilmiş oğlunun
medipole muane oluyoruz oraya soramadım haftaya kontrole gitmişken sorucam bakalım
Evet en önemlisi de oydu çok zor oldu ama geçti bin şükürÇok şükür en azından birşeyler bulunmuş ve acı çekmiyor bir anne için en önemlisi odoktorunuzda dediği gibi nasibi o kadarmış sen elinden gelenide yaptın kendi suçlu hissetme bazı bebişler bu konuda zor oluyor ama sağlıkları yerinde olsun da herşey hallolur bir şekilde benim bebiş iyi şükür çat pat yuvarlana kalka büyüyoruz işte
Biz büyük oğlumda ona yaptırmıştık 45 günlük civarı, o zaman medicalparktaydu. el kadar bebeğe genel anestezi verdirmek çok tedirgin ediyor beniMerhaba canım ben de bu ismi geçen doktorla alakalı şikayetvar.com da birkaç şey okudum sünnet olanlar ameliyat geçirmek zorunda kalmış tekrar hata vs olmuş tabiiki herkes için geçerli değildir ama beni çok korkuttu bu durum.Hepinize Medicana Ataşehir Çocuk cerrahı Prof dr Salih Somuncu yu tavsiye edebilirim.Sünnetin ameliyathane ortamında olması gerektiğini sadece sünnetle cerrahi sünnetin çok farklı şeyler olduğunu sünnet sırasında yapısal bir bozukluk gördüğünde onu da hemen düzelttiğini ancak sadece sünnet yapılan klinik tarzı yerlerde bunların yapılmadığını söylemişti.Gerçekten işini özenle yapan bir doktor.3 aylığa kadar lokal anestezi yaptığını sonrasında genel anestezi yapmak zorunda olduğunu söyledi.
Eğer öyleyse bu harika haber atak bitmek üzereEmin değilim ama sanırımDilkenn in doktoru doğduğu günden hesaplayın, çocuk doğunca anne karnında olmam gerekiyor deyip büyümeyi durdurmuyor tarzında şey söylemişti sanırım
Keseyleyip iki dakikada çıkmıştı benimki sizde deneyin istersenizKızlar bu arada göbeğinizdeki siyah çizgi ve kararma gitti mi? Bende çizgi baya belirgin ve sanki kirli gibi kararmış bir göbek bölgem varmaşallah göbek bölgemde herhangi bir yumuşaklık yok ama o pis gibi görüntü beni çok rahatsız ediyor