2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Oğlumun boy ve kilosu da 6 aya uyumlu, tek fark emziğin buyukluguyse sıkıntı olmamıştır deyip kendimi kandırmak istiyorum bu arada göbeğindeki lekeler kese yapınca çıktı mı merak ettim
hızlıca duşa girip çıkabildim sadece, bir yandan evi yerleştirme bir yandan Zeynep’in bana bağımlılığı Henüz keseli banyoya giremedim annem de gitti zaten, Zeynep’le ne yapacağım çok merak ediyorum arada onun sayesinde es veriyordum

Ben de hasta uyandım. Boğazlarım kötü T tupbebekyolculugu emzirirken oluyor terliyorum soğuyorum ben de hep
Geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
Geçmiş olsun ciğerlerin temiz olması güzel haber, biz de geçtiğimiz haftalarda antibiyotik kullandık hava verdik hep toparladı çok şükür. Antibiyotik kullanırken yan etki yaşanabiliyor probiyotik kullanmak iyi gelebilir

Teşekkür ederim evet kullanıyorum inşallah bu hafta çabuk geçer ve toparlarız ben ondan daha berbat bir haldeyim ama kendimi unuttum çocuklar hasta olmasın

Oyy kolay gelsin sana valla. Artık kocan geldiğinde es vereceksin

Keseye gerek yok dediğim gibi bi kulak pamuğuna batır bakayım kremi ovala geçecek mi

Bizde de aynı. Ne olacak bu işin sonu acaba hap kadar şeyde bir inat, bir sinir.. Emmiyor da mamayla 3 saat falan idare ederdi. Şimdi 150lik bile içse 2saat sonra ciyak ciyak. Kucaktayken bile dolaşmak istiyor. Uyusada kıpır kıpır zaten dönüp duruyor yatakta

Döner daha annesi, az kaldı hepsi dönecek. Yürüdüklerinde neler konuşacağız çok merak ediyorum

Allah korusun bir şekilde bağlayın mutlaka ana kucağındayken

Oyy kolay gelsin sana valla. Artık kocan geldiğinde es vereceksin
Ay biliyorsun kocalar her zaman daha yorgun hele bir de ramazan girince neyseki 2 gün evde olunca sürekli Zeynep çok yoruyor deyip özellikle pazar günleri çok güzel ilgileniyor. Sabahları geç uyanmak nasıl iyi geliyor

Ay benimkinin de sürekli kafası yukarda duruyor. Oturmak istiyor, mümkünatı yok dümdüz yatmıyor artık, kafa hep yukarda. Dönmeyle ilgili hala çabası yok ama, sadece tummy time’dan kurtulmak için dönüyor o kadar

Aynı 15 dk önce uyuttum yine uyandı ağlaya ağlaya. Uyucak göz de yok şu an uyumaz yani. Ya dinlenmeye bile vakit yok valla gündüz uykular da 1 saat falan tam böyle etrafı toplayıp oturuyorum bişey yapcam uyanıyor. Ay cidden yoruldum

Hayırlı ramazanlar canım, ben yarın deneyeceğim. Beslenme planımı ona göre düzenleyeceğim, eğer sütümde azalma olmazsa devam edeceğim ama olursa bırakacağım
Ben emzirmediğim için o yönden sorun yok ama şeyden korkuyorum açıkçası dayanamam diye. Yani şimdi uykusuzluk var zaten ek olarak bebek güne erken başlıyor ve gün içinde uyuma fırsatım yok sürekli zaten onun peşindeyim. Uykusuzlukla bu tempoda tutabilir miyim bilemiyorum ya

Bu şahsi bir karar. Şöyleki, biz 7.30 gibi güne başlıyoruz ve ben de gün içinde hiç uyuyamıyorum. Zaten bebekte de uykuya direnme söz konusu, gündüz toplam uykusu 1 saati bulmuyordur. Anca dışarı çıkıp yürüyüş yaptığımda bebek arabası ya da kanguruda uzun uyuyor. Ama ben zaten gün içinde de sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyen biriyim. Sadece akşam yemeğine yakın ağzıma bir şeyler tıkıştırıyorum. Sahur ve iftarda kaliteli beslenirsem gün içinde sorun yaşamam gibi geliyor ama dediğim gibi emzirme olduğu için vücudum nasıl tepki verir yine de emin değilim. Yarın benim için deneme günü.

Kızlar gün içinde mesela kaç saat uykusuz kalıyor iki uyku arası? Yani bir düzen var mı? Ben bir düzenle gidiyordum işte şu aralıklarda uyutayım diye ama o bayadır yok, şu anda ne zaman uyursa artık çünkü mızmızlık yapıyor o saatte uyumak istemiyor. Ama düzenini bozuyorum gibi de geliyor. Mesela gündüz kaç saat uyuması gerekiyor gece en geç kaçta uyuması gerekiyor? Şu an belki uyku gerilemesi kaynaklı bunlar olmaz ama yine de bir rutin oluşturmak iyi olurdu.

Teşekkür ederim evet kullanıyorum inşallah bu hafta çabuk geçer ve toparlarız ben ondan daha berbat bir haldeyim ama kendimi unuttum çocuklar hasta olmasın
Çok geçmiş olsun çok ama çok zor hastayken bebek bakmak daha zor geçenlerde berbat haldeydim daha kendimi yeni topladım diyebilirim bebekler hızlı bir şekilde hasta olup hızlı bir şekilde toparlıyorlar inşallah bir iki güne çok iyi olacak o iyi olunca sende iyi olacaksın eminim belki gözden kaçırmışımdır sende öksürük var mı? Kozalak macunu yedim ben çok iyi geldi belki faydası olur diye yazmak istedim ilaç içmek istemedim çünkü emziremedikçe sütüm çok azaldı ilaçları bırakmak zorunda kaldım kozalak macunu aldım ve baya işe yaradı bende. Kızım ilaçlarla toparladı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…