- 27 Aralık 2022
- 1.143
- 1.636
Ya kendini yırtarcasına ağlıyor resmen ayy cidden bu ay çok zorKarakterleri bu olduysa yandık valla. Ben bende değilim bugünlerde
hızlıca duşa girip çıkabildim sadece, bir yandan evi yerleştirme bir yandan Zeynep’in bana bağımlılığıOğlumun boy ve kilosu da 6 aya uyumlu, tek fark emziğin buyukluguyse sıkıntı olmamıştır deyip kendimi kandırmak istiyorumbu arada göbeğindeki lekeler kese yapınca çıktı mı merak ettim
Geçmiş olsun daha iyisindir inşallahBen de hasta uyandım. Boğazlarım kötüT tupbebekyolculugu emzirirken oluyor terliyorum soğuyorum ben de hep
Geçmiş olsun ciğerlerin temiz olması güzel haber, biz de geçtiğimiz haftalarda antibiyotik kullandık hava verdik hep toparladı çok şükür. Antibiyotik kullanırken yan etki yaşanabiliyor probiyotik kullanmak iyi gelebilirBebeklerin hasta olması ne kadar zormuş sabaha kadar uyumadıksabah hava verdiğim esnada öksürmeye başladı belki 5 dakikaya yakın hiç durmadan öksürmüştür. Kustu biraz ama öksürük devam edince endişelenip geldik doktora. Boğazları kızarık dedi ciğerlerde bişey yok ama böyle devam ederse iner diyip antibiyotiğe başlattı. Ventolinde yazdı düzenli bi şekilde kullanmaya başlıcaz eve gidiyoruz şimdi
Teşekkür ederim evet kullanıyorum inşallah bu hafta çabuk geçer ve toparlarız ben ondan daha berbat bir haldeyim ama kendimi unuttum çocuklar hasta olmasınGeçmiş olsun daha iyisindir inşallah
Geçmiş olsun ciğerlerin temiz olması güzel haber, biz de geçtiğimiz haftalarda antibiyotik kullandık hava verdik hep toparladı çok şükür. Antibiyotik kullanırken yan etki yaşanabiliyor probiyotik kullanmak iyi gelebilir
Oyy kolay gelsin sana valla. Artık kocan geldiğinde es vereceksinhızlıca duşa girip çıkabildim sadece, bir yandan evi yerleştirme bir yandan Zeynep’in bana bağımlılığıHenüz keseli banyoya giremedim annem de gitti zaten, Zeynep’le ne yapacağım çok merak ediyorum arada onun sayesinde es veriyordum
Keseye gerek yok dediğim gibi bi kulak pamuğuna batır bakayım kremi ovala geçecek mihızlıca duşa girip çıkabildim sadece, bir yandan evi yerleştirme bir yandan Zeynep’in bana bağımlılığıHenüz keseli banyoya giremedim annem de gitti zaten, Zeynep’le ne yapacağım çok merak ediyorum arada onun sayesinde es veriyordum
Bizde de aynı. Ne olacak bu işin sonu acabaYa herşeye ağlıyor karekteri bu değildir dimi geçer yaniyatış pozisyonuna geçiyor ağlıyor ayakta geziyoruz ağlıyor emerken ağlıyor gülerken bile ağlıyor birde sinirlenme gelmiş sinirlenince kucağımda kendini bir ittiriyor nereye gidecekse. Aman ne inat oldu ya
Döner daha annesi, az kaldı hepsi dönecek. Yürüdüklerinde neler konuşacağız çok merak ediyorumBenim ponçik bu ana kucağında kemeri bağlıyken durmuyo kemeri bağlı değilken duruyorve bize de güncelleme geldi nihayet bugün dönmeye çalıştı başaramadı ama biraz daha gayret etse dönecek yüzüstü
Ay biliyorsun kocalar her zaman daha yorgunOyy kolay gelsin sana valla. Artık kocan geldiğinde es vereceksin
Valla şimdi yatağa girdim ama ss aldım unutmayayım diye, sahura kalkınca deneyeceğimKeseye gerek yok dediğim gibi bi kulak pamuğuna batır bakayım kremi ovala geçecek mi
Ay benimkinin de sürekli kafası yukarda duruyor. Oturmak istiyor, mümkünatı yok dümdüz yatmıyor artık, kafa hep yukarda. Dönmeyle ilgili hala çabası yok ama, sadece tummy time’dan kurtulmak için dönüyor o kadarBenim ponçik bu ana kucağında kemeri bağlıyken durmuyo kemeri bağlı değilken duruyorve bize de güncelleme geldi nihayet bugün dönmeye çalıştı başaramadı ama biraz daha gayret etse dönecek yüzüstü
Aynı 15 dk önce uyuttum yine uyandı ağlaya ağlaya. Uyucak göz de yok şu an uyumaz yani. Ya dinlenmeye bile vakit yok valla gündüz uykular da 1 saat falan tam böyle etrafı toplayıp oturuyorum bişey yapcam uyanıyor. Ay cidden yoruldumBizde de aynı. Ne olacak bu işin sonu acabahap kadar şeyde bir inat, bir sinir.. Emmiyor da mamayla 3 saat falan idare ederdi. Şimdi 150lik bile içse 2saat sonra ciyak ciyak. Kucaktayken bile dolaşmak istiyor. Uyusada kıpır kıpır zaten dönüp duruyor yatakta
Hayırlı ramazanlar canım, ben yarın deneyeceğim. Beslenme planımı ona göre düzenleyeceğim, eğer sütümde azalma olmazsa devam edeceğim ama olursa bırakacağımKızlar ramazan ayınız mübarek olsunOruç tutacak var mı?
Ben emzirmediğim için o yönden sorun yok ama şeyden korkuyorum açıkçası dayanamam diye. Yani şimdi uykusuzluk var zaten ek olarak bebek güne erken başlıyor ve gün içinde uyuma fırsatım yok sürekli zaten onun peşindeyim. Uykusuzlukla bu tempoda tutabilir miyim bilemiyorum yaHayırlı ramazanlar canım, ben yarın deneyeceğim. Beslenme planımı ona göre düzenleyeceğim, eğer sütümde azalma olmazsa devam edeceğim ama olursa bırakacağım
Bu şahsi bir karar. Şöyleki, biz 7.30 gibi güne başlıyoruz ve ben de gün içinde hiç uyuyamıyorum. Zaten bebekte de uykuya direnme söz konusu, gündüz toplam uykusu 1 saati bulmuyordur. Anca dışarı çıkıp yürüyüş yaptığımda bebek arabası ya da kanguruda uzun uyuyor. Ama ben zaten gün içinde de sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyen biriyim. Sadece akşam yemeğine yakın ağzıma bir şeyler tıkıştırıyorum. Sahur ve iftarda kaliteli beslenirsem gün içinde sorun yaşamam gibi geliyor ama dediğim gibi emzirme olduğu için vücudum nasıl tepki verir yine de emin değilim. Yarın benim için deneme günü.Ben emzirmediğim için o yönden sorun yok ama şeyden korkuyorum açıkçası dayanamam diye. Yani şimdi uykusuzluk var zaten ek olarak bebek güne erken başlıyor ve gün içinde uyuma fırsatım yok sürekli zaten onun peşindeyim. Uykusuzlukla bu tempoda tutabilir miyim bilemiyorum ya
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim evet kullanıyorum inşallah bu hafta çabuk geçer ve toparlarız ben ondan daha berbat bir haldeyim ama kendimi unuttum çocuklar hasta olmasın
Ben yarın deneyeceğimKızlar ramazan ayınız mübarek olsunOruç tutacak var mı?