- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Olur tabi tam da insanın ihtiyacı olan şey vallaaynı gidiyoruz kuzum maşallah ne güzel ikimizinki de sağlıklı ilerler inşallah doğuma kadar haberleşelim olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi tam da insanın ihtiyacı olan şey vallaaynı gidiyoruz kuzum maşallah ne güzel ikimizinki de sağlıklı ilerler inşallah doğuma kadar haberleşelim olur mu
öyle gerçektenOlur tabi tam da insanın ihtiyacı olan şey valla
Evet canım, inşallah hep böyle giderÇok şükür gerisini zaman gösterecek galiba
Evet karından baktıKarından mı baktı doktorun?
Merhaba canım 4+3 te alttan mı göründü yoksa karından mıMerhaba 4 + 3 te gördük biz bu Çarşamba tekrar gidicem çok merak ediyorum hiçbir belirtim yok sadece biraz duygu degisimi göğüs hassasiyeti halsizlik var onun dışında çok normalim sizlerde nasıl acaba
önemli olan 48 saat sonra 2 kat artması, hayırlı olsun,Kızlar benim gibi düşük değerle öğrenen var mi aranızda acaba batim uygulamaya göre 12 mart ama erken yumurtladim 8 9 mart diyebiliriz. Bugun 13.8 çıktı
önemli olan 48 saat sonra 2 kat artması, hayırlı olsun,
Bnde 9 unda bidaha veririm sonra zaten beklemeye geccem mecbur insallah iyi artis olurda, 16 sinda kese icin gidecem insaallahCanım doktorum folik asit yazdı internetten bir de cuma kan ver dedi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canımBnde 9 unda bidaha veririm sonra zaten beklemeye geccem mecbur insallah iyi artis olurda, 16 sinda kese icin gidecem insaallah
Alttan bakıldığında göründü keseMerhaba canım 4+3 te alttan mı göründü yoksa karından mı
Ben kızımda 18.2 ile öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar benim gibi düşük değerle öğrenen var mi aranızda acaba batim uygulamaya göre 12 mart ama erken yumurtladim 8 9 mart diyebiliriz. Bugun 13.8 çıktı
Çok üzüldüm kaybınız için. Allah sabır versin, oğlunuzu size bağışlasın.Değerim çok az yükselmiş. Biraz kanama da oldu zaten. Yine kimyasal. Artık pes etmek üzereyim gerçekten çok yoruldum. Bugüne kadar cabalamamin en büyük sebebi oğlumun sürekli kardeş istemesiydi. Ama rabbim nasip etmiyor bana o mutluluğu. Siz evlatlarıniza sağ salim kavusursunuz inşallah arkadaşlar. Hayırlı akşamlar.
Tahminen beta kacti ?Alttan bakıldığında göründü kese