2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Cnm ben tetanoz asisini kendi istegimle vurulmadim doktorda bisey demedi zaten saglik ocagi hemsiresi arayip hatirlatmisti7 yil once cift doz vurulmustum koruyuculugu devam edebiluyomuş. Kan degerin kac cikti cnm doktor bana seni bu sekil sezaryana alamam demisti cünku bana. Babymall ilk defa duyyyorum bakacagim

Aynen bende sürekli biseyler alıyorum, eşim diyir kargo gelmediği günler evde kendimi kötü hissediyorum :) bende bebeklerin kıyafetleri valize koydum ayrı ayrı, kendiminkini hazirlamadim daha
Ay cnm sizler hazirlamissiniz kendimi cok yavaş hissettim şu an da ben daha bebeslerin kiyafetlerini bile yikamadim daha alinacak kiyafetler var battaniye almadim bendeki rahatliga bak sen bu arada ben de soluma yatamıyorum cnm daralıyorum hemen bi de karnimin üst tarafı batıyir nefes darligi zaten hep var sirt üstü cogaliyor sadece saga yatiyorum en rahat o sekil. Ama artik oturup kalkmam zorlasti farkediyorum. Kargo yuzunden evden cikmiyorum gogüs kalkani aldım biraz once insallah isime yarar cunku ilk gebeligimde cok fazla gogus yaram olmustu agliyirdum emzirirken korkuyodum tuttyrmaya o kadar fenaydi.
 
Canım inan kollarım ağrıyor ütü bile yapmakta zorlanıyorum ondan erkenden yaptım. Uzun süre sandalyede de oturamıyorum. Doktor 35,36 görmek isteriz demisti. Az kaldı surecimizin tamamlanmasına. Göğüs kalkanı dediğin nasıl bisey oluyor. Ben lansinoh ile gümüş kapaklar dan aldim.
 
Canım ne yaptın endokrin ne dedi merak ediyorum. Bende bugün gidecegim
 
O da gümüs kapagin silikon olanı cnm aventin süt de kapatinca ona akiyomuş. Insallah isimize yarar lansinoh krem bana fayda etmemisti bi de bunu deneyecegim. Gümüs kapaga da iyi diyolar.
Bana da doktor 35 i görursek ikizlerde iyi diyoruz demisti. Insallah 38 leri görürüz
 
Canım ne yaptın endokrin ne dedi merak ediyorum. Bende bugün gidecegim
Ben insülin başladım canım. çok yüksek değil dozları. Önlem amaçlı başladık çünkü tokluk şekerim birden yükseliyor. Oksapar iğneyle oranla hiç ağrısı yok bebeklerimiz sağlıkla gelsin de 2 ay da katlancaz sana ne dedi doktor
 
Beni de takibe aldı, salı günü tekrar gideceğim. Günde 4 doz kullanıyordum 7ye çıkardı buna göre salı günü belirleyecek sanırım.
 
Beni de takibe aldı, salı günü tekrar gideceğim. Günde 4 doz kullanıyordum 7ye çıkardı buna göre salı günü belirleyecek sanırım.
Ben de 3-4-4 doz kullanıyorum sabah öğle akşam. Düzene girdi gibi tam istenilen düzeyde değil ama. O kadar da dikkat ediyorum hamilelikten önce bu kadar dikkat etseydim kilo verirdm en azindan. Zayıf hamile kalırdım. 67 ile başladım hamileliğe
 
Canım bende o kadar dikkat ediyorum gerçekten 65le hamile kaldım 70 kilodayim şuan. Sagolasin bilgi verdigin icin
şükür tedavisi var
 
merhaba benimde antikorlarım yüksek sonuncusu 13 haftalıktı. Kortizon prednol kalp atışını duyana kadar kullandım. ama sonra kalp atışı durmuş. acaba kortizonu mu erken kestik. Siz hangi kortizonu kullandınız?
 
BİRDE KORTİZONU HANGİ İLAÇTAN KAÇ MG OLANI KULLANDINIZ ? Kilo ne kadar aldınız ? Ben ilk ayda 8 kilo aldım şiştim bayağı.
 
ANTİKORLARLA İLGİLİ YÜKSEKLİĞİ DÜŞÜKLE İLGİSİ OLMADIĞINI KABUL ETMİYIR ÇOĞU DOKTOR. SİZİN DOKTORUNUZ KİMDİ KORTİZON TEDAVİSİNİ UYGULADI ?
 
ANTİKORLARLA İLGİLİ YÜKSEKLİĞİ DÜŞÜKLE İLGİSİ OLMADIĞINI KABUL ETMİYIR ÇOĞU DOKTOR. SİZİN DOKTORUNUZ KİMDİ KORTİZON TEDAVİSİNİ UYGULADI ?
Bursa ' da volkan aksakallı doktorum. Ben çok memnunum kendisinden . İlk 5 hafta prednol 16 mg . Sonrasında 12. Haftanın sonuna kadar da 4 mg olanı devam ettim. 12. Haftanın sonunda kortizonu bıraktık. Aşırı kusmalarım olduğu hâlde 5 kilo almıştım ilk 12 hafta. Şu an 32. Haftada ikiz hamileyim toplamda 8 kilo aldım . Kortizon şişiriyor yani baya bırakınca bu aya kadar sadece 3 kilo aldım. Bu arada Antikorlar kalp atışının durmasına sebep olur mu bilmiyorum . Benim tekrarlayan erken gebelik kayıplarım da olduğundan dolayı önlem amaçlı kortizon kullandırdı doktorum
 
Benimde 3 tane 6-7 haftalarda doğal kimyasal gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldığım 13 haftada kalbi duran gebeliğim oldu. 13 haftalıkta kalp atışını duyunca prednolu bıraktık. Genelde dediğin gibi 12 haftalığa kadar kullandırıyorlar. Volkan beyle iletişime geçeyim bakalım ne diyecek.. Kilo verip doğal hamileliği düşünüyorum. Tüp bebeklik bir durumumuz olmadığını 4 kez denedikten sonra anladık. Cok sevindim valla sonunda başarmışssınız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah az kalmış doğuma. Dünyanın en mutlu insanı olmuşssunuz daim olsun.
 
sezenosman canım sen nerelerdesin Bayadır yoktun, nasıl gidiyor hersey yolunda inşallah
İyiyim cnm çok şükür bugün tam 32 haftamız doldu bebişler de iyi. Midem biraz zorlamaya devam etse de artık aynı bedende son zamanlarımız . Bi yandan duygulanıyorum Bi yandan heyecanlanıyorum. Tüm hazırlıklarımız da tamam sayılır ufak tefek hediyeliklerin etiketleri falan kaldı Bi kaç güne o da bitecek nasipse. Öyle yani durumlar bende cnm . Sen napıyosun nasıl gidiyor ?
 
Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim tez zamanda gönlünüze göre nasip etsin inşallah
 
Maşallah canım, şeker ve varis ile uğraşıyorum. Hediyelik nasıl biseyler hazırladın. Benim sadece valiz tmm :)
 
Maşallah canım, şeker ve varis ile uğraşıyorum. Hediyelik nasıl biseyler hazırladın. Benim sadece valiz tmm :)
Ay cnm Allah kolaylık versin hamilelikte herşey çıkıyor gerçekten . Şeker için bişey kullanıyor musun yoksa rejim mi yapıyorsun ? Benim hediyelikler bitti işte etiketleri hallolacak dur bak çekeyim . Gökkuşağı anahtarlık ve mumları yaptık . Kapı süsümüz ve takı yastığımız da tamam . Anahtarlığı çekerken onları da çektim:)
 

Eklentiler

  • 16832767439745125777623155379469.jpg
    198 KB · Görüntüleme: 46
  • 16832767768425343110026497133384.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 44
Çok güzeller canım eline sağlık, şeker için insülin kullanıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…