Cnm ben tetanoz asisini kendi istegimle vurulmadim doktorda bisey demedi zaten saglik ocagi hemsiresi arayip hatirlatmisti7 yil once cift doz vurulmustum koruyuculugu devam edebiluyomuş. Kan degerin kac cikti cnm doktor bana seni bu sekil sezaryana alamam demisti cünku bana. Babymall ilk defa duyyyorum bakacagimYa bende daha vurulmadım ciger gelistirici tetanoz demişti onuda temin edemedik zamanımız kalmadı artik tek doz olabilir olmasada olur dedi. Bir sonraki kontrol 8 mayista daha sık çağıracak ondan sonra. Bende de kansızlık var yukselmiyor artık pes ettik doğumdan sonra hal caresine Bakariz dedi doktor. Ben hastane çantasını hazırladım arabaya koydum :) biraz erken davrandım ama ev değişikliği Yapacağız o karışıklıkta gumburtuye gitmesin diye önden onu hallettim. Babymall da da güzel indirimler oluyor onuda tavsiye ederim :) offf ne tatlı heyecanlar ya
Ay cnm sizler hazirlamissiniz kendimi cok yavaş hissettim şu an da ben daha bebeslerin kiyafetlerini bile yikamadim daha alinacak kiyafetler var battaniye almadim bendeki rahatliga bak senAynen bende sürekli biseyler alıyorum, eşim diyir kargo gelmediği günler evde kendimi kötü hissediyorum :) bende bebeklerin kıyafetleri valize koydum ayrı ayrı, kendiminkini hazirlamadim daha
Canım inan kollarım ağrıyor ütü bile yapmakta zorlanıyorum ondan erkenden yaptım. Uzun süre sandalyede de oturamıyorum. Doktor 35,36 görmek isteriz demisti. Az kaldı surecimizin tamamlanmasına. Göğüs kalkanı dediğin nasıl bisey oluyor. Ben lansinoh ile gümüş kapaklar dan aldim.Cnm ben tetanoz asisini kendi istegimle vurulmadim doktorda bisey demedi zaten saglik ocagi hemsiresi arayip hatirlatmisti7 yil once cift doz vurulmustum koruyuculugu devam edebiluyomuş. Kan degerin kac cikti cnm doktor bana seni bu sekil sezaryana alamam demisti cünku bana. Babymall ilk defa duyyyorum bakacagim
Ay cnm sizler hazirlamissiniz kendimi cok yavaş hissettim şu an da ben daha bebeslerin kiyafetlerini bile yikamadim daha alinacak kiyafetler var battaniye almadim bendeki rahatliga bak senbu arada ben de soluma yatamıyorum cnm daralıyorum hemen bi de karnimin üst tarafı batıyir nefes darligi zaten hep var sirt üstü cogaliyor sadece saga yatiyorum en rahat o sekil. Ama artik oturup kalkmam zorlasti farkediyorum. Kargo yuzunden evden cikmiyorum gogüs kalkani aldım biraz once insallah isime yarar cunku ilk gebeligimde cok fazla gogus yaram olmustu agliyirdum emzirirken korkuyodum tuttyrmaya o kadar fenaydi.
Canım ne yaptın endokrin ne dedi merak ediyorum. Bende bugün gidecegimBende de şeker çıktı canım. Yarın endokrin e gidecem yüksek ihtimalle insülin e başlatır. Sen ne zaman başladin. Şimdi duzeldi mi ölçümlerin. Benim açlık da sıkıntı yok ama tokluk birden yükseliyor. Bebeğin de karın çevresi 2 hafta önde.
O da gümüs kapagin silikon olanı cnm aventin süt de kapatinca ona akiyomuş. Insallah isimize yarar lansinoh krem bana fayda etmemisti bi de bunu deneyecegim. Gümüs kapaga da iyi diyolar.Canım inan kollarım ağrıyor ütü bile yapmakta zorlanıyorum ondan erkenden yaptım. Uzun süre sandalyede de oturamıyorum. Doktor 35,36 görmek isteriz demisti. Az kaldı surecimizin tamamlanmasına. Göğüs kalkanı dediğin nasıl bisey oluyor. Ben lansinoh ile gümüş kapaklar dan aldim.
Ben insülin başladım canım. çok yüksek değil dozları. Önlem amaçlı başladık çünkü tokluk şekerim birden yükseliyor. Oksapar iğneyle oranla hiç ağrısı yokCanım ne yaptın endokrin ne dedi merak ediyorum. Bende bugün gidecegim
Beni de takibe aldı, salı günü tekrar gideceğim. Günde 4 doz kullanıyordum 7ye çıkardı buna göre salı günü belirleyecek sanırım.Ben insülin başladım canım. çok yüksek değil dozları. Önlem amaçlı başladık çünkü tokluk şekerim birden yükseliyor. Oksapar iğneyle oranla hiç ağrısı yokbebeklerimiz sağlıkla gelsin de 2 ay da katlancaz sana ne dedi doktor
Ben de 3-4-4 doz kullanıyorum sabah öğle akşam. Düzene girdi gibi tam istenilen düzeyde değil ama. O kadar da dikkat ediyorumBeni de takibe aldı, salı günü tekrar gideceğim. Günde 4 doz kullanıyordum 7ye çıkardı buna göre salı günü belirleyecek sanırım.
Canım bende o kadar dikkat ediyorum gerçekten 65le hamile kaldım 70 kilodayim şuan. Sagolasin bilgi verdigin icinBen de 3-4-4 doz kullanıyorum sabah öğle akşam. Düzene girdi gibi tam istenilen düzeyde değil ama. O kadar da dikkat ediyorumhamilelikten önce bu kadar dikkat etseydim kilo verirdm en azindan. Zayıf hamile kalırdım. 67 ile başladım hamileliğe
merhaba benimde antikorlarım yüksek sonuncusu 13 haftalıktı. Kortizon prednol kalp atışını duyana kadar kullandım. ama sonra kalp atışı durmuş. acaba kortizonu mu erken kestik. Siz hangi kortizonu kullandınız?Çok teşekkür ederim amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inş ikizlerinizibendeki tiroit sorunu hamilelik öncesinden nodüllerim var , tsh dengesiz bazen çok bazen az çalışıyor ama asıl sorun antitroglobulin antikorlarım çok yüksek onlar da hamile kalındığında bebeği vücuttan atmaya çalışıyor. Onun için kortizon hap kullandım 12. Hafta bitene kadar. Progestan tedavisini de en yüksek dozdan kullandım hem her gün göbekten ve kalçadan progestan iğne vuruldum hem de haftada bir pruloton depot iğne vuruldum . Ama sanırım sizin hamileliğe bağlı gelişen tiroit öyle olunca kontrol altında tutuyor doktorlar pek bir sorun olmuyor diye biliyorum ancak gerektiğinde müdahale ediyorlar . Gerçekten hamilelikte insanın vücudunda çok değişik şeyler oluyor. Benim normalde tansiyonum hep düşüktü şimdi mesela tansiyon yükselmesi yaşıyorum. Üçüzlere hamileliğimde kusmalarım 12. Haftada bitmişti. Şimdi 22. Haftadayım ama hâlâ kusuyorum . Midemde kaynama vardı nexium mide koruyucu verdi doktorum yanma geçti fakat hazımsızlık ve yediklerimin ağzıma sürekli gelmesi devam ediyor. Bir ara idrar yolu enfeksiyonu yaşadım şiddetli hatta 2 gün hastanede yattım çok şükür onu atlattım ama böyle böyle sayılı zaman geçecek inş rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de inş onlar gelince tüm zorlukları unuturuz bu tetenoz aşısı ile ilgili Bi araştırma yapmadım Bi dahaki gittiğimde 24 haftalık olucam doktoruma sorucam bakalım ama vurulacak olsam bence söylerdi. Belki de gerek duymayacak
BİRDE KORTİZONU HANGİ İLAÇTAN KAÇ MG OLANI KULLANDINIZ ? Kilo ne kadar aldınız ? Ben ilk ayda 8 kilo aldım şiştim bayağı.Çok teşekkür ederim amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inş ikizlerinizibendeki tiroit sorunu hamilelik öncesinden nodüllerim var , tsh dengesiz bazen çok bazen az çalışıyor ama asıl sorun antitroglobulin antikorlarım çok yüksek onlar da hamile kalındığında bebeği vücuttan atmaya çalışıyor. Onun için kortizon hap kullandım 12. Hafta bitene kadar. Progestan tedavisini de en yüksek dozdan kullandım hem her gün göbekten ve kalçadan progestan iğne vuruldum hem de haftada bir pruloton depot iğne vuruldum . Ama sanırım sizin hamileliğe bağlı gelişen tiroit öyle olunca kontrol altında tutuyor doktorlar pek bir sorun olmuyor diye biliyorum ancak gerektiğinde müdahale ediyorlar . Gerçekten hamilelikte insanın vücudunda çok değişik şeyler oluyor. Benim normalde tansiyonum hep düşüktü şimdi mesela tansiyon yükselmesi yaşıyorum. Üçüzlere hamileliğimde kusmalarım 12. Haftada bitmişti. Şimdi 22. Haftadayım ama hâlâ kusuyorum . Midemde kaynama vardı nexium mide koruyucu verdi doktorum yanma geçti fakat hazımsızlık ve yediklerimin ağzıma sürekli gelmesi devam ediyor. Bir ara idrar yolu enfeksiyonu yaşadım şiddetli hatta 2 gün hastanede yattım çok şükür onu atlattım ama böyle böyle sayılı zaman geçecek inş rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de inş onlar gelince tüm zorlukları unuturuz bu tetenoz aşısı ile ilgili Bi araştırma yapmadım Bi dahaki gittiğimde 24 haftalık olucam doktoruma sorucam bakalım ama vurulacak olsam bence söylerdi. Belki de gerek duymayacak
ANTİKORLARLA İLGİLİ YÜKSEKLİĞİ DÜŞÜKLE İLGİSİ OLMADIĞINI KABUL ETMİYIR ÇOĞU DOKTOR. SİZİN DOKTORUNUZ KİMDİ KORTİZON TEDAVİSİNİ UYGULADI ?Çok teşekkür ederim amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inş ikizlerinizibendeki tiroit sorunu hamilelik öncesinden nodüllerim var , tsh dengesiz bazen çok bazen az çalışıyor ama asıl sorun antitroglobulin antikorlarım çok yüksek onlar da hamile kalındığında bebeği vücuttan atmaya çalışıyor. Onun için kortizon hap kullandım 12. Hafta bitene kadar. Progestan tedavisini de en yüksek dozdan kullandım hem her gün göbekten ve kalçadan progestan iğne vuruldum hem de haftada bir pruloton depot iğne vuruldum . Ama sanırım sizin hamileliğe bağlı gelişen tiroit öyle olunca kontrol altında tutuyor doktorlar pek bir sorun olmuyor diye biliyorum ancak gerektiğinde müdahale ediyorlar . Gerçekten hamilelikte insanın vücudunda çok değişik şeyler oluyor. Benim normalde tansiyonum hep düşüktü şimdi mesela tansiyon yükselmesi yaşıyorum. Üçüzlere hamileliğimde kusmalarım 12. Haftada bitmişti. Şimdi 22. Haftadayım ama hâlâ kusuyorum . Midemde kaynama vardı nexium mide koruyucu verdi doktorum yanma geçti fakat hazımsızlık ve yediklerimin ağzıma sürekli gelmesi devam ediyor. Bir ara idrar yolu enfeksiyonu yaşadım şiddetli hatta 2 gün hastanede yattım çok şükür onu atlattım ama böyle böyle sayılı zaman geçecek inş rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de inş onlar gelince tüm zorlukları unuturuz bu tetenoz aşısı ile ilgili Bi araştırma yapmadım Bi dahaki gittiğimde 24 haftalık olucam doktoruma sorucam bakalım ama vurulacak olsam bence söylerdi. Belki de gerek duymayacak
Bursa ' da volkan aksakallı doktorum. Ben çok memnunum kendisinden . İlk 5 hafta prednol 16 mg . Sonrasında 12. Haftanın sonuna kadar da 4 mg olanı devam ettim. 12. Haftanın sonunda kortizonu bıraktık. Aşırı kusmalarım olduğu hâlde 5 kilo almıştım ilk 12 hafta. Şu an 32. Haftada ikiz hamileyim toplamda 8 kilo aldım . Kortizon şişiriyor yani baya bırakınca bu aya kadar sadece 3 kilo aldım. Bu arada Antikorlar kalp atışının durmasına sebep olur mu bilmiyorum . Benim tekrarlayan erken gebelik kayıplarım da olduğundan dolayı önlem amaçlı kortizon kullandırdı doktorumANTİKORLARLA İLGİLİ YÜKSEKLİĞİ DÜŞÜKLE İLGİSİ OLMADIĞINI KABUL ETMİYIR ÇOĞU DOKTOR. SİZİN DOKTORUNUZ KİMDİ KORTİZON TEDAVİSİNİ UYGULADI ?
Benimde 3 tane 6-7 haftalarda doğal kimyasal gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldığım 13 haftada kalbi duran gebeliğim oldu. 13 haftalıkta kalp atışını duyunca prednolu bıraktık. Genelde dediğin gibi 12 haftalığa kadar kullandırıyorlar. Volkan beyle iletişime geçeyim bakalım ne diyecek.. Kilo verip doğal hamileliği düşünüyorum. Tüp bebeklik bir durumumuz olmadığını 4 kez denedikten sonra anladık. Cok sevindim valla sonunda başarmışssınız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah az kalmış doğuma. Dünyanın en mutlu insanı olmuşssunuz daim olsun.Bursa ' da volkan aksakallı doktorum. Ben çok memnunum kendisinden . İlk 5 hafta prednol 16 mg . Sonrasında 12. Haftanın sonuna kadar da 4 mg olanı devam ettim. 12. Haftanın sonunda kortizonu bıraktık. Aşırı kusmalarım olduğu hâlde 5 kilo almıştım ilk 12 hafta. Şu an 32. Haftada ikiz hamileyim toplamda 8 kilo aldım . Kortizon şişiriyor yani baya bırakınca bu aya kadar sadece 3 kilo aldım. Bu arada Antikorlar kalp atışının durmasına sebep olur mu bilmiyorum . Benim tekrarlayan erken gebelik kayıplarım da olduğundan dolayı önlem amaçlı kortizon kullandırdı doktorum
İyiyim cnm çok şükür bugün tam 32 haftamız doldu bebişler de iyi. Midem biraz zorlamaya devam etse de artık aynı bedende son zamanlarımız . Bi yandan duygulanıyorum Bi yandan heyecanlanıyorum. Tüm hazırlıklarımız da tamam sayılır ufak tefek hediyeliklerin etiketleri falan kaldı Bi kaç güne o da bitecek nasipse. Öyle yani durumlar bende cnm . Sen napıyosun nasıl gidiyor ?sezenosman canım sen nerelerdesin Bayadır yoktun, nasıl gidiyor hersey yolunda inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim tez zamanda gönlünüze göre nasip etsin inşallahBenimde 3 tane 6-7 haftalarda doğal kimyasal gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldığım 13 haftada kalbi duran gebeliğim oldu. 13 haftalıkta kalp atışını duyunca prednolu bıraktık. Genelde dediğin gibi 12 haftalığa kadar kullandırıyorlar. Volkan beyle iletişime geçeyim bakalım ne diyecek.. Kilo verip doğal hamileliği düşünüyorum. Tüp bebeklik bir durumumuz olmadığını 4 kez denedikten sonra anladık. Cok sevindim valla sonunda başarmışssınız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah az kalmış doğuma. Dünyanın en mutlu insanı olmuşssunuz daim olsun.
Maşallah canım, şeker ve varis ile uğraşıyorum. Hediyelik nasıl biseyler hazırladın. Benim sadece valiz tmm :)İyiyim cnm çok şükür bugün tam 32 haftamız doldu bebişler de iyi. Midem biraz zorlamaya devam etse de artık aynı bedende son zamanlarımız . Bi yandan duygulanıyorum Bi yandan heyecanlanıyorum. Tüm hazırlıklarımız da tamam sayılır ufak tefek hediyeliklerin etiketleri falan kaldı Bi kaç güne o da bitecek nasipse. Öyle yani durumlar bende cnm . Sen napıyosun nasıl gidiyor ?
Amin inşallah çok SagolunHakkınızda hayırlısı olsun rabbim tez zamanda gönlünüze göre nasip etsin inşallah
Ay cnm Allah kolaylık versin hamilelikte herşey çıkıyor gerçekten . Şeker için bişey kullanıyor musun yoksa rejim mi yapıyorsun ? Benim hediyelikler bitti işte etiketleri hallolacak dur bak çekeyim . Gökkuşağı anahtarlık ve mumları yaptık . Kapı süsümüz ve takı yastığımız da tamam . Anahtarlığı çekerken onları da çektim:)Maşallah canım, şeker ve varis ile uğraşıyorum. Hediyelik nasıl biseyler hazırladın. Benim sadece valiz tmm :)
Çok güzeller canım eline sağlık, şeker için insülin kullanıyorum.Ay cnm Allah kolaylık versin hamilelikte herşey çıkıyor gerçekten . Şeker için bişey kullanıyor musun yoksa rejim mi yapıyorsun ? Benim hediyelikler bitti işte etiketleri hallolacak dur bak çekeyim . Gökkuşağı anahtarlık ve mumları yaptık . Kapı süsümüz ve takı yastığımız da tamam . Anahtarlığı çekerken onları da çektim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?