- 10 Ocak 2024
- 243
- 166
- 23
- 33
Herkese iyi akşamlar buraya erkek bebek bekleyenler için sıcacık bir video bırakıyorum
Ayyy eridim yaaa.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi akşamlar buraya erkek bebek bekleyenler için sıcacık bir video bırakıyorum
Milli oldun yani kanka sende kulağına fısıldadın mı hünkarının hakajsksjsk
HAHAHAHAHAHAHHA HADİ BAKALIIIIIM ŞEHVETİNE YENİK DÜŞENLER KULÜBÜNE HOŞGELDİN SİMUŞCUUUUMMMMMM
Şeytan dürtüyor insanı ayol dkdjkdjdjdjdhd
Fısıldamıştır tabi nasıl da gizlemiş bugüne kadar bizden dkdjdkdjd
Hahahahaahahahahaha ölcem hönkürdüm resmen ahsjdjdjfjf çileğin partisinin eş başkanları ahsjsjdjdjd YSPNasıl olsa bisey olmuyomuş diye hünkarımı doğduğuna pişman edermişim djfjdjd
oluyo benim ama şiddetli değil birkaç saniyelik oluyo geçiyo gün içinde bazenKızlar merhaba 11. haftada kasıkta alt karında iğne batmaların şiddetli bir şekilde olan var mı?
Türkiye’de değilim doktora da gidemiyorum benim gibi olan var mı acaba
Bu gücenmiyomuş sabırla çağrılarına devam ediyomuş skdjkddAhahahahah ay ben cok gucenirdim oyle olu taklidiyle geri cevrilsem jajsjd kocasi nasil magdur olduysa kadincagizin hormon yukselisinden ahdjdjdjdjd
Abi kardesten cikmamiz sevindirdi beni de yalan yok![]()
Sadık Havarilerim dkdndkdjdjdHahahahaahahahahaha ölcem hönkürdüm resmen ahsjdjdjfjf çileğin partisinin eş başkanları ahsjsjdjdjd YSP
Hahahshshsjd kocam ceketini atsa zaten kafi bana askim o yüzden lütfen ceketleri ASKILIĞA ASALM BENİM ÜSTİME ATMAYALM HABSJDJDJDHahahahahahaah buyuk konusmaaaaaaahunkarinin kulagina bir fisildamasina bakar bu is
Adami pes ettirene dek sansini deniyor demek, helal azimli bacilara ya ahahahshdhBu gücenmiyomuş sabırla çağrılarına devam ediyomuş skdjkdd
Bende şaşırdım gözünü kan bürümüş dkfnfkfjAdami pes ettirene dek sansini deniyor demek, helal azimli bacilara ya ahahahshdh![]()
Sen fısıldamıcaksın dokunma yanarız kurt bakışlım diceksin dkdjdkdjdHahahshshsjd kocam ceketini atsa zaten kafi bana askim o yüzden lütfen ceketleri ASKILIĞA ASALM BENİM ÜSTİME ATMAYALM HABSJDJDJD
Valla yanarızzz artık yani shsjdjdkfkf bu bünye 3 tane doğuramazSen fısıldamıcaksın dokunma yanarız kurt bakışlım diceksin dkdjdkdjd
Kurumustur canım bu biooil gibi yağlardan sürKızlar karnında kaşıntı olan var mı? Benim göbüşün bildiğiniz sağ tarafı kaşınıyor sadece dünden beri. 12hafta oluyoruz yarın karın mı genişliyor nedir
Nemlendirici kullanıyordum sadece ama bio oil aldım ben de. Memnun kalmış mıydınız ondanKurumustur canım bu biooil gibi yağlardan sür
Bende çok var sadece karnımda değil göğüslerimde de çok varKızlar karnında kaşıntı olan var mı? Benim göbüşün bildiğiniz sağ tarafı kaşınıyor sadece dünden beri. 12hafta oluyoruz yarın karın mı genişliyor nedir
Yaaaa bu işler şakaya gelmez ece efendiii dkdjdkjdjdjdjdValla yanarızzz artık yani shsjdjdkfkf bu bünye 3 tane doğuramazılen tam diyete basladm kilı veriyodm cilt bakımı vs vs kendime bakmaya basladm şaakaadana hamile kaldm yine ya dhsmdjdşdmfö
Benim de ya göğüslerim üç beden büyüdüBende çok var sadece karnımda değil göğüslerimde de çok var
Ben memnundum canım yani karnmda çatlak olmadı hiç o koca göbeğe rağmen, ama mesela ciciklerde oldu yani oraya kadarda sürmemiştimNemlendirici kullanıyordum sadece ama bio oil aldım ben de. Memnun kalmış mıydınız ondan
Cicikleri yağlayııınnn ben ettm siz etmeyinnn shdjdjdjrBenim de ya göğüslerim üç beden büyüdüve feci kaşınıyor. İnş catlamaz