Ah canim Allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağına da alacaksın. Gelişmeleri merakla bekliyorum canım.Kızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsünKızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah inşallah çok sağol durumlardan haberdar ederimAh canim Allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağına da alacaksın. Gelişmeleri merakla bekliyorum canım.
Çok sağol canım amin inşallah darısı zamanında hayırlısıyla başınıza inşHayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsünsana da Allahım şifa versin canım
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, güzel ömürleri olsunKızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
Çok teşekkürler amin inşallahAllah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, güzel ömürleri olsun
Oluyor canım karın büyüdükçe çatlayıp kaşınıyorBenim karnım çok kaşınıyor sizlerin de öyle oluyor mu
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallahKızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
Dünden beri özellikle kaşınmaya başladı ama kaşımıyorum tabii krem ve yağ sürüyorum hafifliyor. Bir de su içmeyi azaltmıştım reflüden dolayı onu düzelticem o da kaşıntı ve çatlak yapıyor.Benim karnım çok kaşınıyor sizlerin de öyle oluyor mu
Hani cilt kururda pul pul olur ya öyle olmaya başladı. Yagliyorum bende bol bolDünden beri özellikle kaşınmaya başladı ama kaşımıyorum tabii krem ve yağ sürüyorum hafifliyor. Bir de su içmeyi azaltmıştım reflüden dolayı onu düzelticem o da kaşıntı ve çatlak yapıyor.
En yaygın yan etkisiymiş iğnenin 2 gün kadar olabilir diyolar. Bende pek değişiklik olmamıştı. Ama içiniz rahat olsun sonra düzelecekAnneler ciğer geliştirici iğne celestone sonrası hareketlerde azalma hisseden oldu mu
Teşekkür ederim rahatladımEn yaygın yan etkisiymiş iğnenin 2 gün kadar olabilir diyolar. Bende pek değişiklik olmamıştı. Ama içiniz rahat olsun sonra düzelecek
Canım benim gözünaydınKızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
Canım ben diprospan ciğer geliştirici salındım çarşamba iki tane dün sabah iki tane oluyor hareketlerde yavaşlama bnde farketdim dürtüyorum ama sadece gerilme gibi oluyor gibi hissediyorum karnımda o kadar yine takip edicem gün içinde böyle devame ederse doktoruma danışacam gerekirse bugün doğuma gidiyim 34 haftalığım bebeğimin gelişimi düzenli olarak 6-7 geriden gelirken bu hafta o fark açılmış 2-3 hafta olmuş doktorum erken doğum kararı aldı salı Allahın izniyle doğumum olucakAnneler ciğer geliştirici iğne celestone sonrası hareketlerde azalma hisseden oldu mu
Ay maşallah Allahım analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah hayırlı olsun.Kızlar biz 31 mayıs da planlı sezeryan ile dogumumuz oldu. Çok şükür bebeklerim benimle birlikte taburcu olduk evimize geldik
Hadi canim hayırlısı ile Rabbım yardımcın olsunAy maşallah Allahım analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah hayırlı olsun.
Darısı başıma benimde doğum günü belirlendi beklemedeyim
Ayy maşallah bebişler gelmiş çok sevindim sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar biz 31 mayıs da planlı sezeryan ile dogumumuz oldu. Çok şükür bebeklerim benimle birlikte taburcu olduk evimize geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?