2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Ah canim Allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağına da alacaksın. Gelişmeleri merakla bekliyorum canım.

Hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün sana da Allahım şifa versin canım

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, güzel ömürleri olsun

Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah allah analı babalı büyütsün

Benim karnım çok kaşınıyor sizlerin de öyle oluyor mu
Dünden beri özellikle kaşınmaya başladı ama kaşımıyorum tabii krem ve yağ sürüyorum hafifliyor. Bir de su içmeyi azaltmıştım reflüden dolayı onu düzelticem o da kaşıntı ve çatlak yapıyor.

Hani cilt kururda pul pul olur ya öyle olmaya başladı. Yagliyorum bende bol bol

Canım benim gözünaydın Sağlıkla yuvalarına gelsin bebekler inşallah

Anneler ciğer geliştirici iğne celestone sonrası hareketlerde azalma hisseden oldu mu
Canım ben diprospan ciğer geliştirici salındım çarşamba iki tane dün sabah iki tane oluyor hareketlerde yavaşlama bnde farketdim dürtüyorum ama sadece gerilme gibi oluyor gibi hissediyorum karnımda o kadar yine takip edicem gün içinde böyle devame ederse doktoruma danışacam gerekirse bugün doğuma gidiyim 34 haftalığım bebeğimin gelişimi düzenli olarak 6-7 geriden gelirken bu hafta o fark açılmış 2-3 hafta olmuş doktorum erken doğum kararı aldı salı Allahın izniyle doğumum olucak

Kızlar biz 31 mayıs da planlı sezeryan ile dogumumuz oldu. Çok şükür bebeklerim benimle birlikte taburcu olduk evimize geldik
Ay maşallah Allahım analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah hayırlı olsun.
Darısı başıma benimde doğum günü belirlendi beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…