Sağol cnm . Sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine .Çok güzeller canım eline sağlık, şeker için insülin kullanıyorum.
Ay çok tatlılar maşallah sağlıklı güzel günlerde giysinler canım
Amin cümlemize inşallahSağol cnm . Sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine .
Ay çok tatlılar maşallah sağlıklı güzel günlerde giysinler canım. Bizimkilerin hastanedeki fotoğraf çekimi takımları da bunlar . Her detaylarına ölüyorum resmen rabbim içine sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inş hepimize
kuzum bu duruma doktor ne dıyor?Benimde 3 tane 6-7 haftalarda doğal kimyasal gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldığım 13 haftada kalbi duran gebeliğim oldu. 13 haftalıkta kalp atışını duyunca prednolu bıraktık. Genelde dediğin gibi 12 haftalığa kadar kullandırıyorlar. Volkan beyle iletişime geçeyim bakalım ne diyecek.. Kilo verip doğal hamileliği düşünüyorum. Tüp bebeklik bir durumumuz olmadığını 4 kez denedikten sonra anladık. Cok sevindim valla sonunda başarmışssınız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah az kalmış doğuma. Dünyanın en mutlu insanı olmuşssunuz daim olsun.
Hazırlıklarını tamamlayabil din mi canım.Bende öyleyim canım bekliyorum burada çoğunlukla doğum günlerimiz yakın olduğundan merak ettim
Evet herşeyi hazır canım bu gün de kontrolüm vardı gittim çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra doğumu gerçekleştiririz dedi ikiz olduğu için doğum erken olacak sana tarih verdiler mi doğum içinHazırlıklarını tamamlayabil din mi canım.
Aboww ne diyorsun, bana daha tarih vermedi. Ayhh çok heyecanlandım. Kaç haftalık oldun şimdi, 10 gun sonra kaç olmuş oluyorsun. Bebislerin kiloları nasılEvet herşeyi hazır canım bu gün de kontrolüm vardı gittim çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra doğumu gerçekleştiririz dedi ikiz olduğu için doğum erken olacak sana tarih verdiler mi doğum için
Dilimlenmiş sankiEvet herşeyi hazır canım bu gün de kontrolüm vardı gittim çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra doğumu gerçekleştiririz dedi ikiz olduğu için doğum erken olacak sana tarih verdiler mi doğum için
Amin teşekkür ederim şuan 35+3 günlüğüm canım ama doktor kontrollerin de hep bir hafta ileri de gelişimleri de güzel 2 buçuk kilo olmuşlar. Duruma göre belki 2 gün daha doğumu erteleyebiliriz dedi. Seninkiler ne kadar oldular kaç kilolar.Aboww ne diyorsun, bana daha tarih vermedi. Ayhh çok heyecanlandım. Kaç haftalık oldun şimdi, 10 gun sonra kaç olmuş oluyorsun. Bebislerin kiloları nasıl
Yaaa valla sanki bana demis gibi heyecan yaptım. Hadi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canim.
Bu hafta kontrol için haber bekliyorum doktordan
Canım 34+6 bugün, aynen kontrollerde benim de bir hafta önde çıkıyorlar. Cmts günkü kontrolde de 2500 kilo demisti. Belki yarın ki kontrol de bana da doğum tarihi verir. Anam heyecan yaptimAmin teşekkür ederim şuan 35+3 günlüğüm canım ama doktor kontrollerin de hep bir hafta ileri de gelişimleri de güzel 2 buçuk kilo olmuşlar. Duruma göre belki 2 gün daha doğumu erteleyebiliriz dedi. Seninkiler ne kadar oldular kaç kilolar.
İkizler de maksimum 38 haftaya kadar bekliyorlarmış. Son zamanlarda doktorum 10 günde bir çağırıyor. Artık her gittiğimde nts ye bağlanıyorum yarın seni de nts ye bağlayabilirlerCanım 34+6 bugün, aynen kontrollerde benim de bir hafta önde çıkıyorlar. Cmts günkü kontrolde de 2500 kilo demisti. Belki yarın ki kontrol de bana da doğum tarihi verir. Anam heyecan yaptim
Ben de 3 defa bağlandım. Yarın ki kontrol de 4. Olacak.İkizler de maksimum 38 haftaya kadar bekliyorlarmış. Son zamanlarda doktorum 10 günde bir çağırıyor. Artık her gittiğimde nts ye bağlanıyorum yarın seni de nts ye bağlayabilirl
İnşallah görürsün canım o zaman küvez de yatmasına da gerek kalmazBen de 3 defa bağlandım. Yarın ki kontrol de 4. Olacak.
Bende hep 37. Haftayı görsem diyordum kendi kendime
Canım 31 mayıs a doğum için tarih verdi.İnşallah görürsün canım o zaman küvez de yatmasına da gerek kalmaz
Benden 5 gün önce doğumun olacak sağlıkla al kucağına canımCanım 31 mayıs a doğum için tarih verdi.
Canım inşallah hayırlı bakalımBenden 5 gün önce doğumun olacak sağlıkla al kucağına canım
Gelişimleri kiloları iyiyse küvez de yatmasına da gerek kalmaz
Benim doktorum belki küvezde yatmayadabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?