ben progestan fitil sabah 2 akşam 2, estroferm sabah2 akşam2 asla değilmeyen ilaçlarımdı. Duphaston da leke olunca düşük önleyici bir ilaç günde 3 tane iç dedi. Bide göbekten günde 1 tane progestan iğne vuruluyorum, onu 2 taneye çıkardı. Sana da yarın yapacağı maksimum şey duphastın ilaç başlatmak ve progestan iğne yap demek olur. Onun da iğne 25mg verirse evde göbekten oluyorsun sgk karşılamıyor, eğer 5mg verirse bunu sgk karşılıyor ve 2 günde bir kalçadan yaptırıyorsun. Gerçekten gönlünü ferah tut, değerin 9.güne göre gayet güzel, 11. gün bommba gibi artar dilerim. Ayaklarını uzat dinlen (bu da herkesin klasik tavsiyesi) Bu arada benm mesela lekem geliirken kasık bakması oldu ki ben 8 nisanda oldum transfer haala ara ara batma oluyor korkutuyor beni.. Hele o lekem gelirken ara ara ağrılar girdi, anksiyetem kudurdu bişey olcak diye.
Velhasıl rahat ol, uzat ayaklarını, meyveni ye, suyunu iç keyfine bak. Ben trabsfer günü ve bir sonraki gün evdeydim, sonra her gün işe gittim, o da tecrübe edildi rutin hayata dönünce de tutunası varsa tutunuyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)