Geçmiş olsun canım bizde öyleyiz ben ailemin yanında kalıyorum sırayla kucaklarına alıyorlar. Sancılandığı zaman kıpkırmızı oluyor Allahtan kızım öyle değilde çok yorulmuyorumBenim ikiside gazlı, gündüz uyuyorlar gece 11-4 arası gaz sancısı çığlık kıyamet ayaktayiz
Sagolasin canım, bende kaşık ile deneyeyim.. Gaz damlası kullaniyorum ama zorluyor yine de masaj yapıyorum her fırsatta daha rahatlıyorGeçmiş olsun canım bizde öyleyiz ben ailemin yanında kalıyorum sırayla kucaklarına alıyorlar. Sancılandığı zaman kıpkırmızı oluyor Allahtan kızım öyle değilde çok yorulmuyorum
Mama yaptığımda biberonu çalkalamayacakmışım çalkaladığımızda olan köpük gaz yapıyormuş artık kaşık ile karıştırıyorum onunda etkisi oluyor canım tavsiye ederim bide gaz damlası kullanıyorum
Yaa evet bebekler 3 aylık oldu bileKızlar selamlar, nasılsınız bebekler nasıl zaman çabuk geçiyor valla
Biz çok şükür iyiyiz büyümeye çalışıyoruz 4 aylık olduk düzeltişmiş şekliyle 3 aylık kilomuz geriden geliyor kilo alması damak yarığından dolayı yavaş ilerliyor ama o durumuna göre iyi ilerliyoruzKızlar selamlar, nasılsınız bebekler nasıl zaman çabuk geçiyor valla
Gece uykularını henüz tam düzene koymuş sayılmıyorum gece 8-9 ea uyuduğu zaman sütünü içmiş oluyor yatmadan evel 23.00-24.00 gibi yine sütünü veriyorum yeterli içiyorsa 4 saate kadar uyuyor yeterli içimiyorsa 2-3 saatde uyanıyorYaa evet bebekler 3 aylık oldu bilegece uykularıni düzene sokan var mı acaba. Benimki 2 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi hemen
Canım şükret uyuyorlar, ben 2 ay gece uykusu yaptıramadim. 3. Ayda gece gündüz farkındalığı oluşarak alıştılar.Yaa evet bebekler 3 aylık oldu bilegece uykularıni düzene sokan var mı acaba. Benimki 2 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi hemen
Geçmiş olsun canım, inşallah biran önce iyileşir yavrucumBiz çok şükür iyiyiz büyümeye çalışıyoruz 4 aylık olduk düzeltişmiş şekliyle 3 aylık kilomuz geriden geliyor kilo alması damak yarığından dolayı yavaş ilerliyor ama o durumuna göre iyi ilerliyoruz
Benimkiler tek seferde de 120 en fazla içiyorlar onunla uyuyorlar ise max 2.5-3 saate uyanıyorGece uykularını henüz tam düzene koymuş sayılmıyorum gece 8-9 ea uyuduğu zaman sütünü içmiş oluyor yatmadan evel 23.00-24.00 gibi yine sütünü veriyorum yeterli içiyorsa 4 saate kadar uyuyor yeterli içimiyorsa 2-3 saatde uyanıyor
Bizim damak sıkıntımız olduğunda bir kısmını içiyor diğer kısmını sonra içiyor 2-3 seferde içiyor sütü damağından dolayı yoruluyor hepasini bir defada içemiyorBenimkiler tek seferde de 120 en fazla içiyorlar onunla uyuyorlar ise max 2.5-3 saate uyanıyor
Rabbım şifa versin canım, ameliyat mı olması gerekiyor. Nasılsın bur tedavi yapilacakBizim damak sıkıntımız olduğunda bir kısmını içiyor diğer kısmını sonra içiyor 2-3 seferde içiyor sütü damağından dolayı yoruluyor hepasini bir defada içemiyor
Aminn canımmRabbım şifa versin canım, ameliyat mı olması gerekiyor. Nasılsın bur tedavi yapilacak
Hayırlı haberler inşallah canimAminn canımmevet ameliyatla düzeliyor 6 veya 7 aylıkken yapılıyormuş gelen ay kontrole gideceyiz Allah isterse orda öğreneceyiz detayları
Selam çok şükür iyi gidiyor 4 aylık olduk senin ikizler nasılKızlar selamlar, nasılsınız bebekler nasıl zaman çabuk geçiyor valla
Tempolu bir hayat valla ama şükür sağlıkları yerinde, bizde 4 aydayizSelam çok şükür iyi gidiyor 4 aylık olduk senin ikizler nasıl
MaşallahTempolu bir hayat valla ama şükür sağlıkları yerinde, bizde 4 aydayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?