Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün ilk testte beta hcg 160 çıktı, sonuç pozitif olarak değerlendirilip iki gün sonra tekrar bir test vereceğim.

Yalnız transfer sonrası bugüne kadar hiç olmamasına rağmen pozitif gördüğümüz akşam ilk lekelenmemi gördüm. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa yerleşme daha öncesinde mi olurdu?
Her şey çok iyi hissettirirken aynı gün olan bu kanama tadımızı kaçırdı.

Benzer durum yaşayan veya yaşayanı bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum

Maşallah 🧿 canım tebrik ediyorum sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️
Çoğu kişi bu lekelenmeyi yaşadı önemli olan kanamanın artmaması bu durumu doktorunla görüştün mü canım ☺️

Benim de bugün 9.Günüm sanırım aynı gün transfer olmuşuz değeriniz çok güzel öncelikle tebrik ederim 😊 benim 3.Gün leke olmuştu 2 kere açık kahve- pembe tonu arasında sonrasında olmadı ama o zaman yaptığım araştırmada kırmızı ve yoğun değilse endişe etmeyin yazıyordu bence kalbinizi ferah tutun
Umarım güzel olur sağolun. Siz de test yaptınız mı sizin de iyidir sonuç inşallah =)

Ben bugün tekrar kan verdim ve çok şükür 2080 gördü değerim.. Doktorum haftaya cuma gününe çağırdı,sanırım biraz geç ama eğer ki her şey yolundaysa belki kalp atışını da duymak istiyordur. Artık kan verme dedi. İnşallah her şey yolundadır ve sağlıklı gelişir. @morceylan senin de yarındı demi doktor randevun

Maşallah 🧿 canım çok güzel artmış değerlerin hiç endişelenme Allahım sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲❤️

Kızlar pazartesi transferim yapılacak inşallah, ama bugün hastalandım boğazım şiş halsizlik var. Bu durum transfere engel midir sizce?

İnşallah o zamana kadar toparlarsın Allah’ın izniyle bol bol dinlen çabuk atlatırsın inşallah 🤲
Burada bir arkadaş transfer öncesi biraz rahatsızlandı sonra toparladı transfer oldu bir sıkıntı olmadı ☺️

amin canım allah razı olsun. Sana ve tüm isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Sen ne durumdasın okudum yazamadım sanırım erken test yaptın

Amin Ecmain inşallah 🤲❤️
Pazartesi günü kan test günüm inşallah dilerim hayırlı güzel haberler alırım inşallah 🤲
Evdeki teste göre gebelik gerçekleşmiş ama keseyi görmeden içim rahat etmez dilerim bu sefer sağlıcakla ilerler umarım 🤲🥰👶

Kızlar bende bugün transfer oldum 8 saat sonra az bi leke geldi doktora yazdım daha dönmedi böyle birşey yaşayan oldumu acaba

Hayırlı olsun canım transferin dilerim bebeğin sağlıcakla tutunur inşallah Amin 🤲🥰
Ben yaşamadım ama yaşayanlar oldu daha önce bazen transferden sonra nadir de olsa bu durum yaşanıyor korkulacak birşey değil gönlünü ferah tut ❤️

Hayırlı olsun canım transferin dilerim bebeğin sağlıcakla tutunur inşallah Amin 🤲🥰
Ben yaşamadım ama yaşayanlar oldu daha önce bazen transferden sonra nadir de olsa bu durum yaşanıyor korkulacak birşey değil gönlünü ferah tut ❤️
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Maşallah 🧿 canım tebrik ediyorum sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️
Çoğu kişi bu lekelenmeyi yaşadı önemli olan kanamanın artmaması bu durumu doktorunla görüştün mü canım ☺️
Çok teşekkür ederim, hepimiz için inşallah.

1 saat önce oldu ilk defa, öncelikli hemşire hattı üzerinden bilgi verdim kendileri yarın sabahtan devam ederse doktor iğne verebilir dediler,yarın görüşeceğiz muhtemelen.

Back
X