İsim | embriyo Kalitesi | Transfer tarihi | Tahmini doğum tarihi | Cinsiyet |
| 5. Gün orta kalite | 11 ekim | 26 Haziran | |
L Lavinia58 | 5. Gün çift iyi kalite | 7 ekim | 25 Haziran | |
| 4. Gün iyi kalite | 7 ekim | 26 Haziran | |
G Gulummmm | 5. Gün iyi kalite | 5 ekim | 28 Haziran | |
| 5. Gün çift orta kalite | 11 ekim | 29 haziran | |
@serraaslan | 4. Gün iyi kalite | 7 ekim | 28 Haziran | |
E Emineemine89 | 5. Gün çift iyi kalite | 19 ekim | 7 temmuz | |
F fadih | 6. Gün embriyosu | 11 ekim | 26 haziran |
Kuzum benim de 11 ekim 5. Gün embriyosu orta kalite 2 adet embriyo , doğum hesaplandığımda 29 -30 Haziran çıkıyorduMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran L Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran
Transfer tarihinden kalitemize kadar her şey aynıKuzum benim de 11 ekim 5. Gün embriyosu orta kalite 2 adet embriyo , doğum hesaplandığımda 29 -30 Haziran çıkıyordu
AA sat larımız farklı demek ki cnm ben 23 eylülde regl oldum dur bi daha hesaplayayımTransfer tarihinden kalitemize kadar her şey aynıben de sat girince 26 Haziran dedi bilemedim
4.gün embriyosu 7 ekim transfer 28 haziran tahmini doğum tarihiMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran L Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran
4.gün embriyosu 7 ekim transfer 28 haziran tahmini doğum tarihiMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran L Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran
Ekledim bebiş benim 19 Eylül sat ondanKuzum blastokist transferine göre hesapladım 29 Haziran diyor . Diğer bilgileri yazmaya gerek yok zaten hepsi seninle aynıhadi beni de listeye ekler misin Senahmet
Amin inşallahAyy maşallah çok duygulandımm şuanBebişlerimiz hep aynı tarihlerde Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin Lütfen birbirmizden kopmayalım en başından beri birbirimizde destek olduk yine yolumuza devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?