• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Benim ikiside gazlı, gündüz uyuyorlar gece 11-4 arası gaz sancısı çığlık kıyamet ayaktayiz
Geçmiş olsun canım bizde öyleyiz ben ailemin yanında kalıyorum sırayla kucaklarına alıyorlar. Sancılandığı zaman kıpkırmızı oluyor Allahtan kızım öyle değilde çok yorulmuyorum
Mama yaptığımda biberonu çalkalamayacakmışım çalkaladığımızda olan köpük gaz yapıyormuş artık kaşık ile karıştırıyorum onunda etkisi oluyor canım tavsiye ederim bide gaz damlası kullanıyorum

Geçmiş olsun canım bizde öyleyiz ben ailemin yanında kalıyorum sırayla kucaklarına alıyorlar. Sancılandığı zaman kıpkırmızı oluyor Allahtan kızım öyle değilde çok yorulmuyorum
Mama yaptığımda biberonu çalkalamayacakmışım çalkaladığımızda olan köpük gaz yapıyormuş artık kaşık ile karıştırıyorum onunda etkisi oluyor canım tavsiye ederim bide gaz damlası kullanıyorum
Sagolasin canım, bende kaşık ile deneyeyim.. Gaz damlası kullaniyorum ama zorluyor yine de masaj yapıyorum her fırsatta daha rahatlıyor

Kızlar selamlar, nasılsınız bebekler nasıl zaman çabuk geçiyor valla😁
Biz çok şükür iyiyiz büyümeye çalışıyoruz 4 aylık olduk düzeltişmiş şekliyle 3 aylık kilomuz geriden geliyor kilo alması damak yarığından dolayı yavaş ilerliyor ama o durumuna göre iyi ilerliyoruz 🙏🙏

Yaa evet bebekler 3 aylık oldu bile ❤️❤️ gece uykularıni düzene sokan var mı acaba. Benimki 2 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi hemen 😴
Gece uykularını henüz tam düzene koymuş sayılmıyorum gece 8-9 ea uyuduğu zaman sütünü içmiş oluyor yatmadan evel 23.00-24.00 gibi yine sütünü veriyorum yeterli içiyorsa 4 saate kadar uyuyor yeterli içimiyorsa 2-3 saatde uyanıyor

Bizimde bu aralar damaklarmız kaşınıyor doktorumuz damaklar dişlere hazırlanıyor dedi emzik biberon almak istemiyor emziği alsada sütü veremiyorum bazen bende habire uyutup uyurken veriyorum 😔

Gece uykularını henüz tam düzene koymuş sayılmıyorum gece 8-9 ea uyuduğu zaman sütünü içmiş oluyor yatmadan evel 23.00-24.00 gibi yine sütünü veriyorum yeterli içiyorsa 4 saate kadar uyuyor yeterli içimiyorsa 2-3 saatde uyanıyor
Benimkiler tek seferde de 120 en fazla içiyorlar onunla uyuyorlar ise max 2.5-3 saate uyanıyor

Benimkiler tek seferde de 120 en fazla içiyorlar onunla uyuyorlar ise max 2.5-3 saate uyanıyor
Bizim damak sıkıntımız olduğunda bir kısmını içiyor diğer kısmını sonra içiyor 2-3 seferde içiyor sütü damağından dolayı yoruluyor hepasini bir defada içemiyor

Oy yeni gördüm evet 3.5 ay geçti bile zaman çabuk geçiyor😍 bizim gece uykuları düzene oturdu ama 11 den önce uyumuyor sabah 7 e kadarda aralıksız uyuyor. Ama inek sütü alerjisi çıktı biraz sıkıntımız cok 20 gündür umarım en kısa sürede onuda hallederiz. Gecen sene bu zamanlar transfer olanlar ve olacaklardan şimdi bebelere 🥺

Back