• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Bende sadece bu var :) sezenosman sezenosman
IMG-20230429-WA0005.jpg

Çok güzeller canım eline sağlık, şeker için insülin kullanıyorum.
Sağol cnm . Sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine .
Ay çok tatlılar maşallah sağlıklı güzel günlerde giysinler canım🤎 . Bizimkilerin hastanedeki fotoğraf çekimi takımları da bunlar . Her detaylarına ölüyorum resmen rabbim içine sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inş hepimize 🤲🤍🫠

Eklentiler

• 20230324_162029.jpg
    20230324_162029.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 61
Sağol cnm . Sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine .

Ay çok tatlılar maşallah sağlıklı güzel günlerde giysinler canım🤎 . Bizimkilerin hastanedeki fotoğraf çekimi takımları da bunlar . Her detaylarına ölüyorum resmen rabbim içine sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inş hepimize 🤲🤍🫠
Amin cümlemize inşallah

Benimde 3 tane 6-7 haftalarda doğal kimyasal gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldığım 13 haftada kalbi duran gebeliğim oldu. 13 haftalıkta kalp atışını duyunca prednolu bıraktık. Genelde dediğin gibi 12 haftalığa kadar kullandırıyorlar. Volkan beyle iletişime geçeyim bakalım ne diyecek.. Kilo verip doğal hamileliği düşünüyorum. Tüp bebeklik bir durumumuz olmadığını 4 kez denedikten sonra anladık. Cok sevindim valla sonunda başarmışssınız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah az kalmış doğuma. Dünyanın en mutlu insanı olmuşssunuz daim olsun.
kuzum bu duruma doktor ne dıyor?
kan sulandırıcı kullanıyordun degıl mı?
acaba pıhtılasma ıle alakalı mı ya da genetık de olabılıyor gercı, saglıksız embrıyo devam etmıyor dıyorlar da ne bılıyım ya ıyıce bu tup bebek olayından soguudum ben

Evet herşeyi hazır canım bu gün de kontrolüm vardı gittim çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra doğumu gerçekleştiririz dedi ikiz olduğu için doğum erken olacak sana tarih verdiler mi doğum için
Aboww ne diyorsun, bana daha tarih vermedi. Ayhh çok heyecanlandım. Kaç haftalık oldun şimdi, 10 gun sonra kaç olmuş oluyorsun. Bebislerin kiloları nasıl
Yaaa valla sanki bana demis gibi heyecan yaptım. Hadi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canim.
Bu hafta kontrol için haber bekliyorum doktordan

Aboww ne diyorsun, bana daha tarih vermedi. Ayhh çok heyecanlandım. Kaç haftalık oldun şimdi, 10 gun sonra kaç olmuş oluyorsun. Bebislerin kiloları nasıl
Yaaa valla sanki bana demis gibi heyecan yaptım. Hadi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canim.
Bu hafta kontrol için haber bekliyorum doktordan
Amin teşekkür ederim şuan 35+3 günlüğüm canım ama doktor kontrollerin de hep bir hafta ileri de gelişimleri de güzel 2 buçuk kilo olmuşlar. Duruma göre belki 2 gün daha doğumu erteleyebiliriz dedi. Seninkiler ne kadar oldular kaç kilolar.

Amin teşekkür ederim şuan 35+3 günlüğüm canım ama doktor kontrollerin de hep bir hafta ileri de gelişimleri de güzel 2 buçuk kilo olmuşlar. Duruma göre belki 2 gün daha doğumu erteleyebiliriz dedi. Seninkiler ne kadar oldular kaç kilolar.
Canım 34+6 bugün, aynen kontrollerde benim de bir hafta önde çıkıyorlar. Cmts günkü kontrolde de 2500 kilo demisti. Belki yarın ki kontrol de bana da doğum tarihi verir. Anam heyecan yaptim

Canım 34+6 bugün, aynen kontrollerde benim de bir hafta önde çıkıyorlar. Cmts günkü kontrolde de 2500 kilo demisti. Belki yarın ki kontrol de bana da doğum tarihi verir. Anam heyecan yaptim
İkizler de maksimum 38 haftaya kadar bekliyorlarmış. Son zamanlarda doktorum 10 günde bir çağırıyor. Artık her gittiğimde nts ye bağlanıyorum yarın seni de nts ye bağlayabilirler

İkizler de maksimum 38 haftaya kadar bekliyorlarmış. Son zamanlarda doktorum 10 günde bir çağırıyor. Artık her gittiğimde nts ye bağlanıyorum yarın seni de nts ye bağlayabilirl
Ben de 3 defa bağlandım. Yarın ki kontrol de 4. Olacak.
Bende hep 37. Haftayı görsem diyordum kendi kendime

Kızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyle🥰 Hayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim 🤲❤️

Back