Ay yeni görüyorum. Çok şükür , çok sevindim sağlıkla büyüsünler, maşallahKızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
Kızlar biz 31 mayıs da planlı sezeryan ile dogumumuz oldu. Çok şükür bebeklerim benimle birlikte taburcu olduk evimize geldik
Kızlar benim 23 mayısta Bi anda suyum geldi . 34+4 te doğum yapmış oldum . Şükür bebeklerim iyi . 2040 duru, 2310 ömer doğdu . Haftası erken olduğu için önlem amaçlı küveze girdiler muhtemelen 1 hafta civarı kalacak dendi. Çok şükür dün solunum desteğinden çıktılar kendi başlarına nefes alıyorlar. Bugün de yemek borusu çıkmış ağızdan beslenmeye başlamışlar çok şükür sıkıntıları yokmuş. Ben de onlar gelene kadar kendimi toparlıyorum malum sezaryen baya zorluyormuş insanı yaşayınca anladım :) 2-3 saatte bir sağım yapıyorum ve her gün götürüyorum bebeklerimi de görüyorum. Bizde gelişmeler böyleHayırlısı ile inş hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim
İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım, ama bu yolda da imkanın varsa denemeden vazgeçme. Hakkında hayırlısı olması dilegiyleMaşaAllah hepinizden güzel haber almak beni çok mutlu etti.Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin en çokta sizi merak ediyordum geçmiş olsun hakkınızı helal edin sessize takip ettim sizleri bende 24 ekimde ikizlere transfer olmuştum nasip olmadı hayırlısı
En kısa zamanda iyi olucak ve kucağınıza alıp evinize getireceksiniz ve bu günleri unutacaksınız. Dualarım sizinleSelam kızlar 6 haziranda sezeryan ile doğumum oldu bebişim küvezde35 haftalık doğurdum ama bebeğin gelişimi 31-32 haftada kaldığı için kilosu 1690 o yüzden küveze girdi geçen gün kilo almaya başladığını söylediler haftada 2 kez 10dkcık görebiliyorum doyamıyorum bazen zoruma gidiyor orda olması ama çok şükür iyiliği için orda diyorum karışık duygular içerisine giriyorum bazen...
Çook teşekkür ederimmmm aminnnnn aminnmmEn kısa zamanda iyi olucak ve kucağınıza alıp evinize getireceksiniz ve bu günleri unutacaksınız. Dualarım sizinle
Biz aldık daha kullanmadık bebek henüz eve gelmediği için Allah isderse geldiği zaman kullanıcam...Anneler hava nemlendiricisi hakkındaki fikirleriniz neler, yaz bebekleri için gerekli mi sizce?
Ben bir hekim arkadaşıma danıştım alıştırma hic dedi ama her görüşte farklı oluyor tabiAnneler hava nemlendiricisi hakkındaki fikirleriniz neler, yaz bebekleri için gerekli mi sizce?
Acil şifalar olsun kuzumun şuan ne durumdasınızSelam kızlar 6 haziranda sezeryan ile doğumum oldu bebişim küvezde35 haftalık doğurdum ama bebeğin gelişimi 31-32 haftada kaldığı için kilosu 1690 o yüzden küveze girdi geçen gün kilo almaya başladığını söylediler haftada 2 kez 10dkcık görebiliyorum doyamıyorum bazen zoruma gidiyor orda olması ama çok şükür iyiliği için orda diyorum karışık duygular içerisine giriyorum bazen...
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünKızlar merhaba, nasılsınız? Bebişleri doğan var mı? Benim 12 haziranda 34+6 da suyumun gelmesiyle doğum gerçekleşti. Çok şükür ikisi de yanımda gayet sağlıklılar. 21 günlük olduk bile.
Teşekkür ederim cnm durumu iyi kilosu şuanda 2.200 duruma göre artık ya hafta sonu yada gelen haftaya verirler belki birde damak yarığı varAcil şifalar olsun kuzumun şuan ne durumdasınız
Geçmiş olsun tez zamanda kucağına alırsın inşallahSelam kızlar 6 haziranda sezeryan ile doğumum oldu bebişim küvezde35 haftalık doğurdum ama bebeğin gelişimi 31-32 haftada kaldığı için kilosu 1690 o yüzden küveze girdi geçen gün kilo almaya başladığını söylediler haftada 2 kez 10dkcık görebiliyorum doyamıyorum bazen zoruma gidiyor orda olması ama çok şükür iyiliği için orda diyorum karışık duygular içerisine giriyorum bazen...
Benim ikiside gazlı, gündüz uyuyorlar gece 11-4 arası gaz sancısı çığlık kıyamet ayaktayizMerhaba kızlar 37+2 günlük doğum yaptım. Çok şükür herşey güzel ilerlemişti. Bu hafta 1 aylık oluyoruz oğlum da çok gaz sıkıntısı oluyor bazen çok ağladığı oluyor çok şükür kızım da olmuyor. Sizde nasıl ilerliyor hanımlar son durumlarınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?