- 9 Mayıs 2022
- 3.901
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.221
Hiç bir zamanEv zaten sıcak ama kışlık çorap battaniye modundayim fitil şeklinde kullanıyorum. Sonuçtan ziyade bu duruma takıldım. Yatarken resmen mideme çöküyor artık gaz sıkışmasıne zaman geçer acaba
Hiç bir zamanyani pozitif gördükten sonra da aynı ilaçlara devam ettiğiniz için 3 ay olana kadar. Devam ediyor bu durum maalesef.
Ben özelde rapor çıkartmıştım kan sulandırıcıBen geçen hafta devlet kadın doğuma gittim oksopar yazmadı canim progesteron ve estrofem yazdı .. oksopar eğitim ve araştırma Hastanesinelerinde kan pıhtılaşması kardiyoloji bölümü falan yazıyor dedi doktor yalnis hatırlamıyorsam eczaneye sordum aile hekimi yazıyor ve karışılıyor dedi sizde bir aile hekiminize sorun isterseniz
Elinde kocaman bi tecrübe oldu. Emin ol diğeri daha rahat olacakevet verdim malesef ki bütün gece çok direndim evde ama sonunda gittim verdimher nasip vaktine esirmiş demek ki inanan insanlarız istyan etmek imanımıza ters ama üzülüyor insan iştye
Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra tekrar transfer oldunuz?evet canım .
benım başlara göre daha az tramsferden sonrakı ilk hafta hayatımdaki tüm gazı cıkardım daha kalmamıstrHiç bir zamanyani pozitif gördükten sonra da aynı ilaçlara devam ettiğiniz için 3 ay olana kadar. Devam ediyor bu durum maalesef.
Bende halen var belkibenım başlara göre daha az tramsferden sonrakı ilk hafta hayatımdaki tüm gazı cıkardım daha kalmamıstrşimdi pek yok ıgneye devam edıyorum ama
Yaaa inşallah Allahım yardımıcımız olsun hepimizinCanım 98 cok iyi bir deger Allahin izni ile 98 den kimyasal yasanmaz artar eksilmez insallah icini ferah tut
Yoruldugunun farkindayim canim maglesef ayni seyleri yasiyoruz ister istemez kac kere düsüyoruz. Ama sonu cok güzel olucaksa düsmeyede kalkmayada degmezmi? Yine ayaklan kaldigin yerden devam et pes etmek yakismis Ya ALLAH Bismillah deÇok yoruldum dualarında beni de unutma lütfenseninki olumludur inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Benide ekler misiniz, 26 eylülde tek embriyo transfer edildi. 6 Ekim test günüMerhaba. Benide ekleyebilirsiniz. 1 hafta sonra şişli memorialda dondurulmuş pgt li embriyo transferi olacağım allahın izniyle.
EkleyeyimBenide ekler misiniz, 26 eylülde tek embriyo transfer edildi. 6 Ekim test günü
Hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri. Bende ilk deneme 26 eylül salı transfer yapıldı. 6ekim test günümBende varim kizlarr pazartesi ignelere basladi gonlf kullaniyorum bir de vitamin hayirli haberlerle bulusuruz insaAllahbu benim 3. Denemem olacK
bugün sorarsan birdaha denemek istemiyorumElinde kocaman bi tecrübe oldu. Emin ol diğeri daha rahat olacak
Hayirlisi olsun canm pozitifi gormen dilegiyle benim malesef negatif olduHayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri. Bende ilk deneme 26 eylül salı transfer yapıldı. 6ekim test günüm
Senden da Allah razı olsun cnm bnm... bugün nasılsın? Toparlaanbildin mi birazÇok doğru söylüyorsunuz. Allah razı olsun
4 yıl sonra . şimdi hsg istedi doktorum. sezaryen sonrası yapışıklık olabiliyormuş diye.Bebeğiniz doğduktan ne kadar süre sonra tekrar transfer oldunuz?
Arkadaşımın 7. Tüp bebek denemesinde bebişleri oldu. Kendime sormuştum 7 kere cesaret edebilir miyim diye. Şuan 2. Bebeğim için tekrar denemeye karar verdim. İlkinde bir dakika bile olmayacak diye aklımdan geçirmedim . Çok inandım oldu. Aşılamalarda olmaz mı ki tekrar yapmasam mı ki diye düşündüm olmadı. Ne kadar çok net olursak bize geliyorbugün sorarsan birdaha denemek istemiyorumçok üzüldüm çok yıprandım ama yarın ne getirir bakıcaz
v maalesef çok duydum . Rahim filmi en mantıklısı . İnşallah yapışma olmamıştır. Ben de 2. Tüp bebeği denicem. Neden bu kadar çok ara verdiniz4 yıl sonra . şimdi hsg istedi doktorum. sezaryen sonrası yapışıklık olabiliyormuş diye.
İçimde hep bi şeyler kırgın, eksik ama hamd olsun. Doktorum kök hücre dedi bakalım bir umut son onu denerim sonra hayatıma devam ederim.Allah demek ki benim için bunu hayırlı görüyorSenden da Allah razı olsun cnm bnm... bugün nasılsın? Toparlaanbildin mi biraz
çalışıyorum. yakınımda bebeğe bakacak kimse yok. kızım olduğunda ruhen o süreçlerde biraz yıpranmıştım. hazır olmak istedik .E
v maalesef çok duydum . Rahim filmi en mantıklısı . İnşallah yapışma olmamıştır. Ben de 2. Tüp bebeği denicem. Neden bu kadar çok ara verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?