• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hamiş Kızlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
Benm ikinci denememdi 🥰🥰 şükür daha aratmadı rabbim .. çok dua ettim çok . Hazırlık aşamalarında hamileleri gördüğümde hep gözlerim dolu dolu olurdu rabbim yardım et emeklerimizi boşa çıkarma diye diye çok okudum çok dua ettim Allahm boş çevirmedi kucagımada alırım inşallah 🤲🤲

Doktoru aramadım canm geçen haftadan beri kahverengi kanamam olduğunu biliyor zaten ilaçlara devam ediyorum . Bugün de sonrasında kahverengiye döndü yine ben de aramadım . Zaten bana istirahat öneriyor ama mümkün değil bir ay rapor almam
Hiç korkmayın bazı hamileliklerde oluyormuş bu durum.Siz kendinizi strese sokarsanız daha zor olur bu durum.Çalışınca zor maalesef.Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah 🙏

Benm ikinci denememdi 🥰🥰 şükür daha aratmadı rabbim .. çok dua ettim çok . Hazırlık aşamalarında hamileleri gördüğümde hep gözlerim dolu dolu olurdu rabbim yardım et emeklerimizi boşa çıkarma diye diye çok okudum çok dua ettim Allahm boş çevirmedi kucagımada alırım inşallah 🤲🤲
benimde ilk denemem tutmadı , ikinciye deneyeceğim insallah olumlu olur siz aynı seyleri yaparak mı 2. De hamile kaldınız

Benim tek dondurulmuş embriyodu 6. Gün baktım silikti 8 de daha iyidi bugün dayanamadım kan verdim 98 çıktı değerim bugün 9. Günüm normalde Cumartesi günü vericem bende hep kimyasal yaşadım psikolojim bozuldu acaba yükselirmi diye içim içimi yiyor
Canım 98 cok iyi bir deger Allahin izni ile 98 den kimyasal yasanmaz artar eksilmez insallah icini ferah tut🥰

İlk kanama olunca proluton iğne eklemişti tek seferlik geçen hafta ve Proluton iğneyi haftaya tekrarlayalım demişti zaten yarın onu yaptıracağım . Kırmızı kanama tekrarlarsa ararım dedim :KK43:
İnşallah olmaz cnm. Bnm kırmızı bildiğin 😔

benimde ilk denemem tutmadı , ikinciye deneyeceğim insallah olumlu olur siz aynı seyleri yaparak mı 2. De hamile kaldınız
Merkezi değiştirdim ben . İlaç olarak ilk merkezden çok başka ilaçlar da verdiler ama özellikle iş labarotuvarda bitiyor bence embriyologlarda ve hazırlık aşamasında

İlk kanama olunca proluton iğne eklemişti tek seferlik geçen hafta ve Proluton iğneyi haftaya tekrarlayalım demişti zaten yarın onu yaptıracağım . Kırmızı kanama tekrarlarsa ararım dedim :KK43:
Tamam o igneyi verdiyse korkma canim bende suan onu kullaniyorum yerlesme yapiyo merak etme benimde kahve lekem vardi sonrasi kanamaya döndü ama korkulacak bisi yok yerlesme kanamasi deniliyomus 12.ci haftaya kadar ara ara olurmusta

Back