- 19 Eylül 2023
- 223
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.201
İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar hocaHangi merkeze geçmiştiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar hocaHangi merkeze geçmiştiniz
Korkma canim bende pazar günü aglayarak acil yolunu tutmustumMalesef şuan benim de kırmızı kanamaya döndü baya aradım doktoru proluton ol ve beta baktır dedi hastaneye gidiyoruz dua edin kızlar inşallah kötü bişi yoktur
İlk merkez bilindik bir merkezmiydi.. bende kararsızım merkez degişme konusundaİstanbul tüp bebek merkezi aret kamar hoca
Yok diildi öyle kndi çapında özel bi hastanedeydi.. bn denizliden istanbulu sectim ve iyiki dedim .İlk merkez bilindik bir merkezmiydi.. bende kararsızım merkez degişme konusunda
Ne yapicaksin ? Bugun üzülüp aglicaksin yarin dimdik ayaga kalkip yoluna devam edeceksin canim..Kızlar merhaba, Eylül ayında 4. Denememizi yaptık ama bu da olumsuz maalesef çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
hadı gozun aydın baktılr mı keseye.bende kese gördükleri ıcın betaya bakmamıslarKızlar betam 1876 gelmiş yükselişi normal yani o halde kanamalar da normaldir inşallah değil mi
Evet gayet normal canim benimkide öyle biseydi baby yerini büyütüyoKızlar betam 1876 gelmiş yükselişi normal yani o halde kanamalar da normaldir inşallah değil mi
Beta 1000 üstü olduğunda mı keseye bakıyorlarEvet gayet normal canim benimkide öyle biseydi baby yerini büyütüyo
Evet gayet normal canim benimkide öyle biseydi baby yerini büyütüyo
Amin inşallah ama yüreğime indirmeden büyütse iyi … baktırmadım canm cuma gitsem ultrasonla görünür mü acaba bu durumda alttan muayeneden de korkuyorumhadı gozun aydın baktılr mı keseye.bende kese gördükleri ıcın betaya bakmamıslar
Korkma canim karindan bakiyo görmesse vajinal bakiyo kacinci günündesin? Görünür degerin güzelAmin inşallah ama yüreğime indirmeden büyütse iyi … baktırmadım canm cuma gitsem ultrasonla görünür mü acaba bu durumda alttan muayeneden de korkuyorum
Evet genel olarak öyle oluyo canim 7.ci haftayada kalp duyuluyo keseden15gün sonrasi diyolar genellikle doktorlarBeta 1000 üstü olduğunda mı keseye bakıyorlar
Bugun bende de oldu ama benım test günüm yarın sonucu bilmiyorumKızlar su gibi akintim var. Bu normal mi
Benımde var ara ara oluyoKızlar su gibi akintim var. Bu normal mi
Çok yoruldum dualarında beni de unutma lütfen seninki olumludur inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahNe yapicaksin ? Bugun üzülüp aglicaksin yarin dimdik ayaga kalkip yoluna devam edeceksin canim..
Bu bizim icin imtihansa elbedde Sabir ve Dua ile gecicegiz. Benimde 4.cü denemem insallah sen 5.cide alicaksin kucagina
Mmm anladımEvet genel olarak öyle oluyo canim 7.ci haftayada kalp duyuluyo keseden15gün sonrasi diyolar genellikle doktorlar
Progestan fitil iğne yapıyor ayaklarınızı sıcak tutarsanız karnınıza kesinlikle koymadan ayaklarınıza sıcak su torbası yaparsanız rahatlatır sizi.Kızlar afedersiniz transfer sonrası 4 gunden sonra aşırı bi gaz problemim oldu ya. Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün 6 gün hala devam ediyor. Kabızlık falan da yok karın ağrısı vardı geçti karnımda sanki Bi gaz dolanıyor gibi. ;
Progestan fitil iğne yapıyor ayaklarınızı sıcak tutarsanız karnınıza kesinlikle koymadan ayaklarınıza sıcak su torbası yaparsanız rahatlatır sizi.
11 eylüldü transferim canımKorkma canim karindan bakiyo görmesse vajinal bakiyo kacinci günündesin? Görünür degerin güzel