• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaşımın 7. Tüp bebek denemesinde bebişleri oldu. Kendime sormuştum 7 kere cesaret edebilir miyim diye. Şuan 2. Bebeğim için tekrar denemeye karar verdim. İlkinde bir dakika bile olmayacak diye aklımdan geçirmedim . Çok inandım oldu. Aşılamalarda olmaz mı ki tekrar yapmasam mı ki diye düşündüm olmadı. Ne kadar çok net olursak bize geliyor
Asilamada tutma şansı çok az dedi.hoca bana.Direk tüp bebek dedi
Ben aşılamaya gitmiştim aslında,bir an da kendimi tüp bebek tedavisinde buldum
Transfer oldum bugün 3. Günüm bazen umutsuzluğa kapiliyorum sonra diyorum iyi düşün iyi olsun
Olacak olacak olacak 😊

İçimde hep bi şeyler kırgın, eksik ama hamd olsun. Doktorum kök hücre dedi bakalım bir umut son onu denerim sonra hayatıma devam ederim.Allah demek ki benim için bunu hayırlı görüyor
Amaca giden her yol mübah... o nu da dene cnm Allah'ın izniyle emeklerinin karşılığını alırsın 🙌 inancını yitirme

Çok şükür keseyi gördük bugün🙏🏻
IMG-20230928-WA0010.jpg

Çok şükür keseyi gördük bugün🙏🏻
Eki Görüntüle 3308703
Maşallah adınıza sevindim darısı bize inşallah 🥰 demekki
Ben de gitsem görürüm artık.
Bana randevuyu 6 ekime verdiler. Sanırım kalp atışını da görmek istiyorlar olursa diye mi artık bilmiyorum. Size kaç
Haftalık dediler

Kızlar cift embriyo transferi oldum 20 ekimde bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu ama cift embriyoydu:( acaba sağlıksız mi yada biri mi duruyor daha öncede bu şekilde çıktı sonra kimyasal ile sonuclandi

Eklentiler

• 20230928_132328.jpg
    20230928_132328.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar cift embriyo transferi oldum 20 ekimde bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu ama cift embriyoydu:KK43: acaba sağlıksız mi yada biri mi duruyor daha öncede bu şekilde çıktı sonra kimyasal ile sonuclandi
Niye üzülüyorsunuz maşallah ne güzel çıkmış 7 günde böyle olması gayet güzel. 🥰

Niye üzülüyorsunuz maşallah ne güzel çıkmış 7 günde böyle olması gayet güzel. 🥰

Cift embryo daha koyu olurdu diye düşündüm de birde böyle öğrendim bir öncekini de sonra kimyasal döndü iki embryo ya yine mi sağlıksız diye dusunuyirum. Kalp atışına kadar stres bitmeyecek sanirim

Kızlar cift embriyo transferi oldum 20 ekimde bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu ama cift embriyoydu:KK43: acaba sağlıksız mi yada biri mi duruyor daha öncede bu şekilde çıktı sonra kimyasal ile sonuclandi
Ben 21 ekimde transfer oldum çift embriyo. Silik çizgi. Ama seninki gayet net bence üzülme tadını çıkar sagliklailerlesin insallah

Back