- 5 Mayıs 2016
- 3.888
- 8.292
- 158
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.241
Asilamada tutma şansı çok az dedi.hoca bana.Direk tüp bebek dediArkadaşımın 7. Tüp bebek denemesinde bebişleri oldu. Kendime sormuştum 7 kere cesaret edebilir miyim diye. Şuan 2. Bebeğim için tekrar denemeye karar verdim. İlkinde bir dakika bile olmayacak diye aklımdan geçirmedim . Çok inandım oldu. Aşılamalarda olmaz mı ki tekrar yapmasam mı ki diye düşündüm olmadı. Ne kadar çok net olursak bize geliyor
Amaca giden her yol mübah... o nu da dene cnm Allah'ın izniyle emeklerinin karşılığını alırsınİçimde hep bi şeyler kırgın, eksik ama hamd olsun. Doktorum kök hücre dedi bakalım bir umut son onu denerim sonra hayatıma devam ederim.Allah demek ki benim için bunu hayırlı görüyor
Gözünüz aydın canım bize de dua et
Teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaGözünüz aydın canım bize de dua et
Bin maşallah darısı bekleyen herkesin başına
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah
Amin inşallahBin maşallah darısı bekleyen herkesin başına
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindim maşallah
Maşallah
Çok teşekkür ederim aminnMaşallahAllahım nazardan saklasın
Maşallah adınıza sevindim darısı bize inşallah
En yakın ve hayirli zamanda sağlıkla kucağına alabileceğim buyutecegin hayırlı evlatların olsun inşallah.10.gün kam testi 0.100
Niye üzülüyorsunuz maşallah ne güzel çıkmış 7 günde böyle olması gayet güzel.Kızlar cift embriyo transferi oldum 20 ekimde bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu ama cift embriyoyduacaba sağlıksız mi yada biri mi duruyor daha öncede bu şekilde çıktı sonra kimyasal ile sonuclandi
Niye üzülüyorsunuz maşallah ne güzel çıkmış 7 günde böyle olması gayet güzel.
Ben 21 ekimde transfer oldum çift embriyo. Silik çizgi. Ama seninki gayet net bence üzülme tadını çıkar sagliklailerlesin insallahKızlar cift embriyo transferi oldum 20 ekimde bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu ama cift embriyoyduacaba sağlıksız mi yada biri mi duruyor daha öncede bu şekilde çıktı sonra kimyasal ile sonuclandi
Bilmiyorum ama insallah sağlıkla devam ederBen 21 ekimde transfer oldum çift embriyo. Silik çizgi. Ama seninki gayet net bence üzülme tadını çıkar sagliklailerlesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?