2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Malesef şuan benim de kırmızı kanamaya döndü baya aradım doktoru proluton ol ve beta baktır dedi hastaneye gidiyoruz dua edin kızlar inşallah kötü bişi yoktur
Korkma canim bende pazar günü aglayarak acil yolunu tutmustum
Keseyi ve kalbini dinleyince cok rahatladim. Bebegin seninle kasma kendinii bu tür kanamalar basimiza gelicekmis bu arada 7.ci haftadayim

Kızlar merhaba, Eylül ayında 4. Denememizi yaptık ama bu da olumsuz maalesef çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Ne yapicaksin ? Bugun üzülüp aglicaksin yarin dimdik ayaga kalkip yoluna devam edeceksin canim..
Bu bizim icin imtihansa elbedde Sabir ve Dua ile gecicegiz. Benimde 4.cü denemem insallah sen 5.cide alicaksin kucagina

Evet gayet normal canim benimkide öyle biseydi baby yerini büyütüyo
hadı gozun aydın baktılr mı keseye.bende kese gördükleri ıcın betaya bakmamıslar
Amin inşallah ama yüreğime indirmeden büyütse iyi … baktırmadım canm cuma gitsem ultrasonla görünür mü acaba bu durumda alttan muayeneden de korkuyorum

Ne yapicaksin ? Bugun üzülüp aglicaksin yarin dimdik ayaga kalkip yoluna devam edeceksin canim..
Bu bizim icin imtihansa elbedde Sabir ve Dua ile gecicegiz. Benimde 4.cü denemem insallah sen 5.cide alicaksin kucagina
Çok yoruldum dualarında beni de unutma lütfen seninki olumludur inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kızlar afedersiniz transfer sonrası 4 gunden sonra aşırı bi gaz problemim oldu ya. Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün 6 gün hala devam ediyor. Kabızlık falan da yok karın ağrısı vardı geçti karnımda sanki Bi gaz dolanıyor gibi. ;

Progestan fitil iğne yapıyor ayaklarınızı sıcak tutarsanız karnınıza kesinlikle koymadan ayaklarınıza sıcak su torbası yaparsanız rahatlatır sizi.

Progestan fitil iğne yapıyor ayaklarınızı sıcak tutarsanız karnınıza kesinlikle koymadan ayaklarınıza sıcak su torbası yaparsanız rahatlatır sizi.

Ev zaten sıcak ama kışlık çorap battaniye modundayim fitil şeklinde kullanıyorum. Sonuçtan ziyade bu duruma takıldım. Yatarken resmen mideme çöküyor artık gaz sıkışması ne zaman geçer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…