- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.261
Bak aramızda 1 gün var canım benim bu sabah yaptığım testi atayımBilmiyorum ama insallah sağlıkla devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak aramızda 1 gün var canım benim bu sabah yaptığım testi atayımBilmiyorum ama insallah sağlıkla devam eder
evett beceremedim:))Sanırım bana yazmaya çalışıyorsunuz hoşgeldiniz listeye mi
Yazılmak istiyorsunuz
Evet cnm ya onu malezefki ücretli alıyoruzKızlar pozitifi gördüm biliyorsunuz progestan iğneyi devlet karşılamıyor bunun için ne yapabilirim
Merhabalar yarın kan testi vericem sonuç belli olacak inşallah pozitif sonucunu görürüz olur isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah dualarınızı bekliyorum
Merhaba bugün kan testi verdim 417 çıktı pozitif dedi doktor çok şükür iki gün sonra tekrar kan vericemSanırım bana yazmaya çalışıyorsunuz hoşgeldiniz listeye mi
Yazılmak istiyorsunuz
Maşallah hayırlı olsun cnm seninki kaç gün emriyosuydu kaçıncı gün testi buMerhaba bugün kan testi verdim 417 çıktı pozitif dedi doktor çok şükür iki gün sonra tekrar kan vericem
3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla ilerlerMaşallah hayırlı olsun cnm seninki kaç gün emriyosuydu kaçıncı gün testi bu
Amin darısı bekleyenlere3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla ilerler
Maalesef öyle oluyor. Ama bence şuan sevinmelisinizCift embryo daha koyu olurdu diye düşündüm de birde böyle öğrendim bir öncekini de sonra kimyasal döndü iki embryo ya yine mi sağlıksız diye dusunuyirum. Kalp atışına kadar stres bitmeyecek sanirim
Geçmiş olsun n’aptınız ? Var mı birKızlar yine pıhtılı kanamam oldu hastaneye geldim ne olur bana dua edin
Çok yorucu bi süreççalışıyorum. yakınımda bebeğe bakacak kimse yok. kızım olduğunda ruhen o süreçlerde biraz yıpranmıştım. hazır olmak istedik .
Bana da aşılama tutar demişlerdi. Şuan ki doktoramı tüp bebekle ilk denemede hamile kalırsın demişti öyle oldu. Çok inandım sanırımAsilamada tutma şansı çok az dedi.hoca bana.Direk tüp bebek dedi
Ben aşılamaya gitmiştim aslında,bir an da kendimi tüp bebek tedavisinde buldum
Transfer oldum bugün 3. Günüm bazen umutsuzluğa kapiliyorum sonra diyorum iyi düşün iyi olsun
Olacak olacak olacak
Ben sağlık ocağına yazdırdım progestan iğne dünKızlar pozitifi gördüm biliyorsunuz progestan iğneyi devlet karşılamıyor bunun için ne yapabilirim
Bir sıkıntı yok dedi doktor hala kanama devam ediyor keseler duruyor niye böyle oluyor anlamıyorumGeçmiş olsun n’aptınız ? Var mı bir
Sıkıntı.
Bir sıkıntı yok dedi doktor hala kanama devam ediyor keseler duruyor niye böyle oluyor anlamıyorum
Bir daha ki denememizde inşallah pes etmeyeceğiz olana kadarKan sonucum negatif kızlar biliyodum zaten.
Sizlerinki hayırlı olsun inşallah kucagınıza alın sağlıkla
Benimde kesildi kanamam canim bazen kesilip geri gelebiliyo dert etme kendine hersey güzel ilerliyoBir sıkıntı yok dedi doktor hala kanama devam ediyor keseler duruyor niye böyle oluyor anlamıyorum
Tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallahBana da aşılama tutar demişlerdi. Şuan ki doktoramı tüp bebekle ilk denemede hamile kalırsın demişti öyle oldu. Çok inandım sanırım