• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Eklentiler

• 20230928_083000.jpg
    20230928_083000.jpg
    228,8 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar yarın kan testi vericem sonuç belli olacak inşallah pozitif sonucunu görürüz olur isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah dualarınızı bekliyorum 🤲🥰

Sanırım bana yazmaya çalışıyorsunuz hoşgeldiniz listeye mi
Yazılmak istiyorsunuz 🥰
Merhaba bugün kan testi verdim 417 çıktı pozitif dedi doktor çok şükür iki gün sonra tekrar kan vericem 🥰🥰🤲

Asilamada tutma şansı çok az dedi.hoca bana.Direk tüp bebek dedi
Ben aşılamaya gitmiştim aslında,bir an da kendimi tüp bebek tedavisinde buldum
Transfer oldum bugün 3. Günüm bazen umutsuzluğa kapiliyorum sonra diyorum iyi düşün iyi olsun
Olacak olacak olacak 😊
Bana da aşılama tutar demişlerdi. Şuan ki doktoramı tüp bebekle ilk denemede hamile kalırsın demişti öyle oldu. Çok inandım sanırım

Merhaba kızlar en son beta 16. Gün 75 idi. Bugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük 🤲

Bir sıkıntı yok dedi doktor hala kanama devam ediyor keseler duruyor niye böyle oluyor anlamıyorum

Yerleşme kanaması bazen 12 haftalara kadar devam edebiliyormus. Stres yapma kendine kontrolunu ihmal etme yeterli. Kanamadan artış olursa saat ne olursa olsun acile git

Back