• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ev zaten sıcak ama kışlık çorap battaniye modundayim fitil şeklinde kullanıyorum. Sonuçtan ziyade bu duruma takıldım. Yatarken resmen mideme çöküyor artık gaz sıkışması:KK43: ne zaman geçer acaba
Hiç bir zaman 😂 yani pozitif gördükten sonra da aynı ilaçlara devam ettiğiniz için 3 ay olana kadar. Devam ediyor bu durum maalesef.

Ben geçen hafta devlet kadın doğuma gittim oksopar yazmadı canim progesteron ve estrofem yazdı .. oksopar eğitim ve araştırma Hastanesinelerinde kan pıhtılaşması kardiyoloji bölümü falan yazıyor dedi doktor yalnis hatırlamıyorsam eczaneye sordum aile hekimi yazıyor ve karışılıyor dedi sizde bir aile hekiminize sorun isterseniz
Ben özelde rapor çıkartmıştım kan sulandırıcı

Hiç bir zaman 😂 yani pozitif gördükten sonra da aynı ilaçlara devam ettiğiniz için 3 ay olana kadar. Devam ediyor bu durum maalesef.
benım başlara göre daha az tramsferden sonrakı ilk hafta hayatımdaki tüm gazı cıkardım daha kalmamıstr 😂😂😂 şimdi pek yok ıgneye devam edıyorum ama

Çok yoruldum dualarında beni de unutma lütfen 🙏🏻 😔 seninki olumludur inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻
Yoruldugunun farkindayim canim maglesef ayni seyleri yasiyoruz ister istemez kac kere düsüyoruz. Ama sonu cok güzel olucaksa düsmeyede kalkmayada degmezmi? Yine ayaklan kaldigin yerden devam et pes etmek yakismis Ya ALLAH Bismillah de🤲🏻❤️
Dualarim seninle canim.

Bende varim kizlarr pazartesi ignelere basladi gonlf kullaniyorum bir de vitamin hayirli haberlerle bulusuruz insaAllah 😁 bu benim 3. Denemem olacK
Hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri. Bende ilk deneme 26 eylül salı transfer yapıldı. 6ekim test günüm🤲

bugün sorarsan birdaha denemek istemiyorum :KK43: çok üzüldüm çok yıprandım ama yarın ne getirir bakıcaz
Arkadaşımın 7. Tüp bebek denemesinde bebişleri oldu. Kendime sormuştum 7 kere cesaret edebilir miyim diye. Şuan 2. Bebeğim için tekrar denemeye karar verdim. İlkinde bir dakika bile olmayacak diye aklımdan geçirmedim . Çok inandım oldu. Aşılamalarda olmaz mı ki tekrar yapmasam mı ki diye düşündüm olmadı. Ne kadar çok net olursak bize geliyor

E

v maalesef çok duydum . Rahim filmi en mantıklısı . İnşallah yapışma olmamıştır. Ben de 2. Tüp bebeği denicem. Neden bu kadar çok ara verdiniz
çalışıyorum. yakınımda bebeğe bakacak kimse yok. kızım olduğunda ruhen o süreçlerde biraz yıpranmıştım. hazır olmak istedik .

Back