- 9 Ekim 2020
- 303
- 400
- 53
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.181
İlk kanama olunca proluton iğne eklemişti tek seferlik geçen hafta ve Proluton iğneyi haftaya tekrarlayalım demişti zaten yarın onu yaptıracağım . Kırmızı kanama tekrarlarsa ararım dedimGeçmiş olsun size de Bnm de 19.gunum. keşke doktorunuzla gorusseydiniz.
Benm ikinci denememdiHamiş Kızlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
Hiç korkmayın bazı hamileliklerde oluyormuş bu durum.Siz kendinizi strese sokarsanız daha zor olur bu durum.Çalışınca zor maalesef.Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallahDoktoru aramadım canm geçen haftadan beri kahverengi kanamam olduğunu biliyor zaten ilaçlara devam ediyorum . Bugün de sonrasında kahverengiye döndü yine ben de aramadım . Zaten bana istirahat öneriyor ama mümkün değil bir ay rapor almam
benimde ilk denemem tutmadı , ikinciye deneyeceğim insallah olumlu olur siz aynı seyleri yaparak mı 2. De hamile kaldınızBenm ikinci denememdişükür daha aratmadı rabbim .. çok dua ettim çok . Hazırlık aşamalarında hamileleri gördüğümde hep gözlerim dolu dolu olurdu rabbim yardım et emeklerimizi boşa çıkarma diye diye çok okudum çok dua ettim Allahm boş çevirmedi kucagımada alırım inşallah
Canım 98 cok iyi bir deger Allahin izni ile 98 den kimyasal yasanmaz artar eksilmez insallah icini ferah tutBenim tek dondurulmuş embriyodu 6. Gün baktım silikti 8 de daha iyidi bugün dayanamadım kan verdim 98 çıktı değerim bugün 9. Günüm normalde Cumartesi günü vericem bende hep kimyasal yaşadım psikolojim bozuldu acaba yükselirmi diye içim içimi yiyor
İnşallah olmaz cnm. Bnm kırmızı bildiğinİlk kanama olunca proluton iğne eklemişti tek seferlik geçen hafta ve Proluton iğneyi haftaya tekrarlayalım demişti zaten yarın onu yaptıracağım . Kırmızı kanama tekrarlarsa ararım dedim
Malesef şuan benim de kırmızı kanamaya döndü baya aradım doktoru proluton ol ve beta baktır dedi hastaneye gidiyoruzİnşallah olmaz cnm. Bnm kırmızı bildiğin
inşallah ıyıdrMalesef şuan benim de kırmızı kanamaya döndü baya aradım doktoru proluton ol ve beta baktır dedi hastaneye gidiyoruzdua edin kızlar inşallah kötü bişi yoktur
bende hıc yokKızlar pozitifi görüp göğüs ağrısı olmayan var mı
Kızlar merhaba, Eylül ayında 4. Denememizi yaptık ama bu da olumsuz maalesefOnlara aldırmayın devlette öyle kötü bir huy var hem cihazları eski hemde bu tarz şeyleri
Pat pat diyorlar.
İnşallah sağ Salim geçer süreciniz.
Üzgünüm rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsinKızlar merhaba, Eylül ayında 4. Denememizi yaptık ama bu da olumsuz maalesefçok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
haber beklıyorz ınsallh hayırlı haberlerMalesef şuan benim de kırmızı kanamaya döndü baya aradım doktoru proluton ol ve beta baktır dedi hastaneye gidiyoruzdua edin kızlar inşallah kötü bişi yoktur
Bende yokKızlar pozitifi görüp göğüs ağrısı olmayan var mı
İnşallah iyidirMalesef şuan benim de kırmızı kanamaya döndü baya aradım doktoru proluton ol ve beta baktır dedi hastaneye gidiyoruzdua edin kızlar inşallah kötü bişi yoktur
Merkezi değiştirdim ben . İlaç olarak ilk merkezden çok başka ilaçlar da verdiler ama özellikle iş labarotuvarda bitiyor bence embriyologlarda ve hazırlık aşamasındaPş
benimde ilk denemem tutmadı , ikinciye deneyeceğim insallah olumlu olur siz aynı seyleri yaparak mı 2. De hamile kaldınız
Tamam o igneyi verdiyse korkma canim bende suan onu kullaniyorum yerlesme yapiyo merak etme benimde kahve lekem vardi sonrasi kanamaya döndü ama korkulacak bisi yok yerlesme kanamasi deniliyomus 12.ci haftaya kadar ara ara olurmustaİlk kanama olunca proluton iğne eklemişti tek seferlik geçen hafta ve Proluton iğneyi haftaya tekrarlayalım demişti zaten yarın onu yaptıracağım . Kırmızı kanama tekrarlarsa ararım dedim
Hangi merkeze geçmiştinizMerkezi değiştirdim ben . İlaç olarak ilk merkezden çok başka ilaçlar da verdiler ama özellikle iş labarotuvarda bitiyor bence embriyologlarda ve hazırlık aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?