• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canlarım bu sürece birlikte başladığımız için size de yazıyorum . Değerim iyi ilerlememişti sonra da düşmüştü . Geçen hafta perşembe de kanamam başlamıştı artık . Dün tekrar kan verdim . Değerim 3’e düşmüş çok şükür sıfırlanmaya yakın . Doktorum bir rahim filmi çektirelim dedi . Sezaryen doğum sonrası bazen böyle rahim içi yapışıklıklar olabiliyormuş . Şimdi onu çektirip sonra yeni bir sürece başlayacağız inşallah .

Hayırlı kandiller herkeese kardeşlerim Rabbim hepimizin dünya ahiret ne arzusu varsa versin ..Bize herşeyin hayırlısını verir yalnızca O verir Ol değince olduran Allah'ım neylerse güzel eyler ... Bir şey soracağım daha önceki tarnsferlerimin birinde test günü regli olmuştum hastanede hemde normalde ilaç kullanırken regli olunmuyor diye bir arkadaşla konuşmuştuk burada ... Yarın brnim test günüm Ol değince olduran Allah'ım hepimize nasip etsin 🤲🤲❤️ dua edin

İyi akşamlar ben yeni üye oldum 20 eylul transfer oldum 2.tup bebek denemem 7 yıllık evliyim pkoluyum eşimin de ileri hareketliliği çok yavaş ilk tup bebeğimi mayıs ayında oldum maalesef zor bir süreçti benim için deprem bölgesindeyim iki gün önce yine hafif bir sarsıntı oldu çok korktum inşallah bisey olmamıştır varsa bebisim 2 Ekim test günüm çok sabırsızım test yapmamak için direniyorum

Hayırlı kandiller herkeese kardeşlerim Rabbim hepimizin dünya ahiret ne arzusu varsa versin ..Bize herşeyin hayırlısını verir yalnızca O verir Ol değince olduran Allah'ım neylerse güzel eyler ... Bir şey soracağım daha önceki tarnsferlerimin birinde test günü regli olmuştum hastanede hemde normalde ilaç kullanırken regli olunmuyor diye bir arkadaşla konuşmuştuk burada ... Yarın brnim test günüm Ol değince olduran Allah'ım hepimize nasip etsin 🤲🤲❤️ dua edin
Hayırlı kandiller Amin rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteryen herkese nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun sizin için dua edeceğim inşaallah pozitifi görüp test gününü bekleyen herkese umut moral olursunuz 🤲🤲

Merhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
:KK43:(
Evde test yapmadınızmı hiç bende aynı gün transfer oldum Cumartesi test günüm 6. Ve 7. Günde lekelenmem oldu bugün bitti bişey yok bi değişik ama benim 5. Gün tek embriyo

Canlarım bu sürece birlikte başladığımız için size de yazıyorum . Değerim iyi ilerlememişti sonra da düşmüştü . Geçen hafta perşembe de kanamam başlamıştı artık . Dün tekrar kan verdim . Değerim 3’e düşmüş çok şükür sıfırlanmaya yakın . Doktorum bir rahim filmi çektirelim dedi . Sezaryen doğum sonrası bazen böyle rahim içi yapışıklıklar olabiliyormuş . Şimdi onu çektirip sonra yeni bir sürece başlayacağız inşallah .
İlk bebeğiniz tüp bebek miydi?

İyi akşamlar ben yeni üye oldum 20 eylul transfer oldum 2.tup bebek denemem 7 yıllık evliyim pkoluyum eşimin de ileri hareketliliği çok yavaş ilk tup bebeğimi mayıs ayında oldum maalesef zor bir süreçti benim için deprem bölgesindeyim iki gün önce yine hafif bir sarsıntı oldu çok korktum inşallah bisey olmamıştır varsa bebisim 2 Ekim test günüm çok sabırsızım test yapmamak için direniyorum
Hayırlısı olsun inşallah 🙏 bende 20 eylülde transfer oldum 2 Ekim test günün Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Canım annişler 🐣Ben bugün kan verdim yarın sabah sonuç çıkar denildi. İki gündür okuldayım aklıma gelmiyor ama şimdi sabahı edecek gibiyim. Olmadığını görmek beni galiba çok üzecek. Birbirimize çokça bugünlerin hürmetine dua edelim. O kadar çocuk istemeyip anne olanlar varken Rabbim bizlere o duyguyu nasip etsin 🌸♥️

busekıl olup bbebegı doganı okudum keske
busekıl olup bbebegı doganı okudum keske ılacları bırakmasaydınız
Nasip diyorum artık içten içe hep bi Ümit taşıyordum ama artık sadece sağlıksız ama hala tutunmaya çalışıyor diye düşündüm 😢 ısrarla ilaçlara devam etmememi söylediler bugün yine Cuma tekrar bakılıp ona göre ilaç verebilirim dedi

Rabbim gönlüne göre versin canım ve yasacagın aşamalar kolaylıklarla geçsin inşallah

Ben geçen hafta devlet kadın doğuma gittim oksopar yazmadı canim progesteron ve estrofem yazdı .. oksopar eğitim ve araştırma Hastanesinelerinde kan pıhtılaşması kardiyoloji bölümü falan yazıyor dedi doktor yalnis hatırlamıyorsam eczaneye sordum aile hekimi yazıyor ve karışılıyor dedi sizde bir aile hekiminize sorun isterseniz

Kızlar dün transferimin 5. Günüydü. Çok mu erken yaptım bilmiyorum 2. Çizgi çok çok az çıktı belki de ben öyle görmek istiyorum. Erken gebelik testiyi bu arada. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Bi de siz değerlendiririz misiniz. 2 gün sonra yenileyecek testi Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hakkımızda hayırlısı cümlemiz icin

Eklentiler

• 20230927_084605.jpg
    20230927_084605.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 113
Back