Öncelikle sizlere ve tüm memleketime gecmis olsun Rabbim beterinden esirgesin insaallah
şüphe 4 aydir yok, ocak ayının başında Türkiyedeyken kan testlerimi verdim düzenli adet gördüğüm icin şüphem yoktuda nolur nolmaz iyce aklimdan ciksin diye, sonuclar negatif cikinca tamamen rahattim yani hic böyle degildim o sure zarfinda. Tamamen tedbir icin. Bizler zaten Türkiyeye varinca direk hemen bi detayli kan teati yaptiririz hep burda hic bakilmadigi icin, arasinda beta hcgyede baktirdim yani. Bide saglik ocaginda verdim garanti olsun 2 ayri test olsun diye. Yani tamamen rahattim buraya döndükten sonra bianda bi şişlik ve karinda hareket basladi. Ama öyle böyle bisey degil resmen karnimda bisey oynuyor, ben zaten anksiyete hastasiyim biseye bi takildimmi bidaha ondan kurtulamiyorum bianda eyvah bu bebek kesin dedim bi takıldım simdi bitürlü ikna olamiyorum. Eşimde benim böyle takintili biri oldugumu bildigi icin bikac kez söyledim okadar düzenli adete, 2 tane kan testine rağmen hamileyim diyosan salak salak konusma dedi savdı başından
sinirleniyo kızıyo diye ona cok yansitamiyorumda. Yani bu yeni bi durum 2 haftalik bi mesele. 4 aydir adamın başının etini yiyor degilim. Sadece hani bilmek istedigim bu üzerine adet görenlerde beta hcg yükselmiyormu hic böyle bisey duyan, şahit olan oldumu. Yoksa hamileyken aylarca adet görseler bile yine kan testiyle filanmi öğreniyolar aceba bu insanlar.. Verdigim rahatsizlik icinde özür dilerim