2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
30 yaş ilk gebeliğim benim de 🥰 bir de soru sorayım. Afedersiniz normalde de kabızlık sorunu yaşarım. Ama bu ara çok zorlanıyorum kabızlıktan ötürü. Zeytinyağı kurukayısı kullanıyorum ama yeterli gelmiyor 🤷🏼‍♀️ ne yapsak hanımlar ?

30 yaş ilk gebeliğim benim de 🥰 bir de soru sorayım. Afedersiniz normalde de kabızlık sorunu yaşarım. Ama bu ara çok zorlanıyorum kabızlıktan ötürü. Zeytinyağı kurukayısı kullanıyorum ama yeterli gelmiyor 🤷🏼‍♀️ ne yapsak hanımlar ?
Kuru erik ile kayisiyi beraber denerseniz belki daha etkili olur çok şu için bir de

Benim yaşım 31 kısmet olursa ilk bebeğim olacak 🥰 ama daha önce 4 aylıkken kayıp yaşamıştım ilk hamileliğim değil

Ben hindistancevizi yağı 1 çay kaşığı yiyorum aç karin

Hanımlar merhaba burda bicok yeni hamile veya tecrübeli anneleri görünce sormak istedim. Hani bu hamile olmasina rağmen aylarca adet gören bazi kadınlar oluyorya, onların gebelikleri idrar veya kan testinde asla çıkmıyor mu? Hic böyle bisey duydunuz mu? Yani şunu sormaya calisiyorum kanda beta hcg hic yükselmeden gebelik olur mu? Veya bu hamile olmasina ragmen her aay düzenli adet görenlerin testlerinde asla çikmiyormu gebelikleri? Mesela kanda gebeligin ilk zamanlarinda cikmadiğini cok duyduk hani gec döllenme sebebiyle filan ama ta 4-5 aylık olmuş bi gebeliğinde hâla odrarda veya kanda çıkmamasi gibi bisey olabilir mi? Insaallah sorumu görüp dönüş yapanlar olue. Simdiden tesekkürler 🤗

.
Hanımlar merhaba burda bicok yeni hamile veya tecrübeli anneleri görünce sormak istedim. Hani bu hamile olmasina rağmen aylarca adet gören bazi kadınlar oluyorya, onların gebelikleri idrar veya kan testinde asla çıkmıyor mu? Hic böyle bisey duydunuz mu? Yani şunu sormaya calisiyorum kanda beta hcg hic yükselmeden gebelik olur mu? Veya bu hamile olmasina ragmen her aay düzenli adet görenlerin testlerinde asla çikmiyormu gebelikleri? Mesela kanda gebeligin ilk zamanlarinda cikmadiğini cok duyduk hani gec döllenme sebebiyle filan ama ta 4-5 aylık olmuş bi gebeliğinde hâla odrarda veya kanda çıkmamasi gibi bisey olabilir mi? Insaallah sorumu görüp dönüş yapanlar olue. Simdiden tesekkürler 🤗
Lütfen beni yanlış anlamayın.
Sizin daha önceki konularınızı ve yorumlarınızı okumuştum. Aşırı derecede takıntı yapmışsınız, hatta psikolojik rahatsızlık boyutuna ulaşmış gibi.
4-5 aylık gebe olsaydınız mutlaka idrar veya kan testinde çıkardı.

Maalesef böyle bir durum söz konusu değil

.

Lütfen beni yanlış anlamayın.
Sizin daha önceki konularınızı ve yorumlarınızı okumuştum. Aşırı derecede takıntı yapmışsınız, hatta psikolojik rahatsızlık boyutuna ulaşmış gibi.
4-5 aylık gebe olsaydınız mutlaka idrar veya kan testinde çıkardı.
Yok estağfirullah haklısınız takıntı hâline geldi. Şuan 4.adetimi görüyorum ama şu karnımdaki kıpırtılar bitürlü gitmiyo oyüzdende bitürlü kafamdan atamiyorum korkumu. Hatta o ictigim tehlikeli ilacımı bile biraktim o derece emin olamiyorum yani düşünün 😔 ultrasona gitme imkanim yok şuan ama karnimdaki hareketler ney inanın bilmiyorum. Gerci bu bagirsaklarda aşırı hareketlilik sikayeti bicok kadında mevcutmuş. Internette baya okudumda karnimizda resmen bebek tekmesi gibi hareketlilik hissediyoruz diye cok kişi yazmis bu şikayeti. Insaallah sadece bağirsaktir 😔

Yok estağfirullah haklısınız takıntı hâline geldi. Şuan 4.adetimi görüyorum ama şu karnımdaki kıpırtılar bitürlü gitmiyo oyüzdende bitürlü kafamdan atamiyorum korkumu. Hatta o ictigim tehlikeli ilacımı bile biraktim o derece emin olamiyorum yani düşünün 😔 ultrasona gitme imkanim yok şuan ama karnimdaki hareketler ney inanın bilmiyorum. Gerci bu bagirsaklarda aşırı hareketlilik sikayeti bicok kadında mevcutmuş. Internette baya okudumda karnimizda resmen bebek tekmesi gibi hareketlilik hissediyoruz diye cok kişi yazmis bu şikayeti. Insaallah sadece bağirsaktir 😔
Siz zaten modern bir yöntem ile korunuyormuşsunuz. Eşiniz de korunuyormuş. Daha önce yaptığınız testler de negatif çıkmış, üstüne 4 ay geçmiş, her ay regl kanaması da olmuş. Merak etmeyin , gebe değilsiniz.
Dediğim gibi aşırı takıntı haline getirdiğiniz için kurcalıyorsunuz 🫣

Kızlar merhaba ben de tam olarak kaç haftalık olduğunu henüz bilmesem de hamileyim ve 3gündür gribi m.Bu enfeksiyon (solunum yolu) zarar verir mi bebişe henüz çok küçük ama sıkıntı olur mu ki🙁

Siz zaten modern bir yöntem ile korunuyormuşsunuz. Eşiniz de korunuyormuş. Daha önce yaptığınız testler de negatif çıkmış, üstüne 4 ay geçmiş, her ay regl kanaması da olmuş. Merak etmeyin , gebe değilsiniz.
Dediğim gibi aşırı takıntı haline getirdiğiniz için kurcalıyorsunuz 🫣
Ben hapla korunuyodum eşimde kendi korunuyodu onun korunmasinda sıkıntı çıkınca ben zaten bukadar panik oldum. Şu karnimdaki hareketler gecmedikce ben düzelemiycem anladim artik. Ama gercekten hic böyle ne kanda ne idrarda cikmayan ileri hafta gebelik duymadiniz degilmi. Hani beni korkutmamak icin filan söylememezlik etmeyin nolur. Internetten doktorlara yazip soruyorum ama onlar cok kolay kestirip atiyolar hatta doktorlar hamilelikte adet kanamasi gibi düzenli kanamayi bile kabul etmiyolar halbuki bunu yasayan cok kadin var. Doktorlar direk zamaninda yapılan kan testi doğrudur diyip son noktayi koyuyolar ama etraftan ya duyduklarimiz 🥺 🤦‍♀️

Merhaba kızlar sat 3 ocaktı perşembe günü kan verdim 238 ile gebeliği öğrendim, Salı günü tekrar vericem duruma göre hastaneye gidicem benim gibi olanınız var mı :)

Eklentiler

• 95F40520-6B13-4CCD-AE8F-360AD7A4B0A0.jpeg
    95F40520-6B13-4CCD-AE8F-360AD7A4B0A0.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 35
Diğer yazılarınızı da okudum. O kadar kişi cevap vermiş hala başka cevap verecek yok mu yaziyorsunuz. Beni kimse anlamıyor yargılıyor diyene kadar eşinize baskı yapın yurt dışındayım gidemiyorum diyorsunuz 4-5 ay çok uzun bir süre bu süre zarfında eşinizi ikna edemediyseniz cevabı hiç buralarda aramayın bence. Yani içinizde bebek yok orası %100 ama buna sizi tövbe haşa summe haşa gökten Allah da inse inandıramaz galiba, çok büyük takıntı haline getirmissiniz. Ayrıca buralara yaziyorsaniz da eleştiriye açık olmalısınız ve 4-5 aydır bu durumun içindesiniz bu durumu eşiniz nasıl görmez nasıl müdahale etmez bence siz olmayan bebeği takana kadar bunları düşünün sevgiler.

Kan testini negatif ise yoktur bu kadar kendinizi harap etmeyin. Yani kan testinde negatif olmaz bu kadar büyük gebelikte dollenmeden sonra 8. Gün artmaya başlıyor. Günümüzde kullanılan idrar testleri de eskiler gibi degil

X