- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Gebeliğe bağlı dönem dönem hep olacak bu ağrılarYa bende cok hatırlamıyorum da sankı oglumda da olmustu ama baya belırgın net bı baskı bagrı bıcak saplanır gıbı , dış gebelik içinde boyle bısey demişler tedırgın oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğe bağlı dönem dönem hep olacak bu ağrılarYa bende cok hatırlamıyorum da sankı oglumda da olmustu ama baya belırgın net bı baskı bagrı bıcak saplanır gıbı , dış gebelik içinde boyle bısey demişler tedırgın oldum
Hayatım benımde oyle oldu cok surprız oldu benım ıcın , ıkı bucuk kutu antibiyotik bıtırdım ıgne oldum serum yedım , 4-5 kez katarın kullandım ve sonra hamıle oldugumu ogrendım Rabbım korusun dıyıp dua edıyorumMerhabalar bende geldim gruba sat 2 ocak ama biraz supriz bir gebelik oldu 1 hafta önce çok ağır grip oldum ve bilmeden bir sürü ilaç kullandım bilmiyorum ne olacak ama Allah büyüktür diye aranıza katıldım
Cok sukur yokKanama ve çok aşırı şiddetli olmadıkça bir çok gecede olur o
Aynı ilaçları kullandım bendeHayatım benımde oyle oldu cok surprız oldu benım ıcın , ıkı bucuk kutu antibiyotik bıtırdım ıgne oldum serum yedım , 4-5 kez katarın kullandım ve sonra hamıle oldugumu ogrendım Rabbım korusun dıyıp dua edıyorum
Allah bağışlasın benim bat günüm de şaştı iyice . Hesap yapamıyorum normalde 11 Şubat bat ama yumurta tedavisi olduğum için erken çatladı. Haftasını tam hesaplayamıyorum o yüzdenOlabılır kuzum onemlı olan artıs ben ılk gebelıgımde 28 le ogrendım bat gunu 89 du 4 yasında sımdı
en azından tecrübeli anneymişsinizYa bence de öyle yaşamak görmek çok farklı. Doğum konusunda da olumsuz tecrübeler etkiliyor ben isteğe bağlı sezaryen oldum mesela o iş.de öyle olmadı
Eveten azından tecrübeli anneymişsiniz
Ben mi alıntı olmayınca emin olamadım. Ben 30 yaşındayım ilk miniğimBu arada kaç yaşındasınız kaçıncı gebeliğiniz
Genel.olarak herkese sormak istedim ondan boş.attim sağlıcakla.kucaginiza alın inşallah çok güzelBen mi alıntı olmayınca emin olamadım. Ben 30 yaşındayım ilk miniğim
Yaş 27 , Rabbimin izniyle inşallah 2.bebeğimiz olacakBu arada kaç yaşındasınız kaçıncı gebeliğiniz
Maşallah Allah bağışlasın evlatlarımızı benim de 2. Olacak nasip olursa 30 yaşYaş 27 , Rabbimin izniyle inşallah 2.bebeğimiz olacak
Kac yasında ılk cocugunuz kız mı erkek mı sızede masallah benım oğlum var 4 yasındaMaşallah Allah bağışlasın evlatlarımızı benim de 2. Olacak nasip olursa 30 yaş
Benim minnak kızım var 3 yaş diyelim az kaldı doğum gününe 27 yaşımda anne oldum. 4 sene sonunda tedaviler filan uğraşırken oda kendiliğinden supriz yapmıştı banaKac yasında ılk cocugunuz kız mı erkek mı sızede masallah benım oğlum var 4 yasında
Ya Allah bağışlasın maşallah Rabbımin vereceği zaman bellı ıste o da bu aymış nasıpBenim minnak kızım var 3 yaş diyelim az kaldı doğum gününe 27 yaşımda anne oldum. 4 sene sonunda tedaviler filan uğraşırken oda kendiliğinden supriz yapmıştı bana
Amin Rabbım cümlemizin evladini gebeliğin bağışlasın onlarla imtihan etmesin bizleri her şeyin başı sağlıkYa Allah bağışlasın maşallah Rabbımin vereceği zaman bellı ıste o da bu aymış nasıp
Amin amin kuzum inşallah önce saglıkla saglıkla büyüsün minnoşlarAmin Rabbım cümlemizin evladini gebeliğin bağışlasın onlarla imtihan etmesin bizleri her şeyin başı sağlık
Benim yarin rdvum var sanirim kese icin bile erkenNormalde kese 6 haftalarda kalp.atisi 8 haftaları bulabilir döllenme zamanına gelişimine göre. Bende 6 da gitmeyi düşünüyorum belki ikisi de görünür bir umut
Maşallah çıkınca yazın bize belki supriz yapar gösterirBenim yarin rdvum var sanirim kese icin bile erken
Benim rdvum 2 ay once alindi
Oyle yillin kontrol icindi ama hamile gidiyorum
Daha doktora gitmedim canım kalp ve kese için aynı anda gideyim diyorum tabi öncesinde farklı sıkıntılı bir durum olmazsaKeseyi gördünüz mü peki yoksa erken mi daha ?