2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Arkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?

Arkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?
Çok geçmiş olsun progestan hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama sabah kalkmadan kraker yiyip bi süre yatakta kalmak iyi geliyor diyorlar denediniz mi

Arkadaşlarım 18-20.haftadan sonra yemek yemenin zevk verdiği zamanlara geleceksin bayıla bayıla yiyeceksin diyorlar sabret o günler de yakın inşallah
Yaa banada aynı şeyi diyolar ama hiç inanasım gelmiyo sanki gelmicek o günler gibi sevdiğim bi çok yemekten tiksindim. Mesela ekmeksiz asla yemek yiyemezdim ekmek yemeden kalkar oldum şöyle tatlıların pastaların zevkle yediğim anlara bir an önce gelmek istiyorım

Progestanı hap olarak mı içiyorsun. O çok etkiliyor ben fitilini ve karnımdan iğnesini yapıyorum iğneyi yaptıktan 10 dk sonra öğürmeye başalıyorum. Eğer hap olarak kullanıyorsan doktoruna söyle durumu fitl olarak al. O zaman bulantı baş dönme yapmıyo. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…