• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar uygulama üzerinden takip isterseniz Pregnancy + | Tracker App - Apps on Google Play bu uygulama benim hoşuma gitti haftasına göre bebeğin şu an üzüm kadar, hurma kadar falan diye boyutları gösteriyor. Öneriler falan veriyor. Sizle de paylaşayım dedim.

Eklentiler

• IMG_20230307_194206.jpg
    IMG_20230307_194206.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 63
Evet sanırım o yüzden böyle kötü haldeyim. Bu hafta rapor aldım evde de hiç kalkamıyorum . Yarın doktorumu arayıp fitil olarak kullanabilir miyim diye sorcam
Ayvayı tuzlayıp yiyenler de vardı grupta işe yaradığını söylüyorlardı. Bende hiç mide bulantısı yok ve tam anlamıyla ayı gibi yiyorum iştahım inanılmaz açık. Şimdiden iki kilo aldım. Hangisi daha kötü bilemiyorum 🥲 Herhalde fotofinişe çok şişman bi şekilde varıcam

Ben bir defa aldım ağızdan tansiyonum yerlerde 2 saatte anca kendime gelebildim. Ağızdan çok fazla yan etkisi var. Umarım fıtık olarak kullanirsin

Elma ve salatalık yedim dün onlar biraz iyi geldi sanki yanmayı azalttı gibi. Sanırım haptan oluyor ona çare bulmam lazım
Ben de olağanüstü bi mide bulantısı yaşıyorum su bile içmek istemiyorum , sütün tadı çok Farklı geliyor onu da içemiyorum.. bu zorlu günlerde beni rahatlatan tuzlu salatalık ve tuzlu greyfurt oldu , greyfurtun üstündeki darı çıkarıp biraz tuz döküyorum üstüne anında etki ediyor çok şükür

Ayvayı tuzlayıp yiyenler de vardı grupta işe yaradığını söylüyorlardı. Bende hiç mide bulantısı yok ve tam anlamıyla ayı gibi yiyorum iştahım inanılmaz açık. Şimdiden iki kilo aldım. Hangisi daha kötü bilemiyorum 🥲 Herhalde fotofinişe çok şişman bi şekilde varıcam
Seninki daha güzel ya keşke ben de öyle olsam ☺️☺️

E hadi madem Papatyamaviss Papatyamaviss bana da bi tahmin yap kusur kalmayayım kızlar isteyen yorumlasın ben tahminimi söylemiycem ☺️

Eklentiler

• 1455DF28-EC45-4CC6-B74E-10578F9A4186.jpeg
    1455DF28-EC45-4CC6-B74E-10578F9A4186.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 56
Ben de olağanüstü bi mide bulantısı yaşıyorum su bile içmek istemiyorum , sütün tadı çok Farklı geliyor onu da içemiyorum.. bu zorlu günlerde beni rahatlatan tuzlu salatalık ve tuzlu greyfurt oldu , greyfurtun üstündeki darı çıkarıp biraz tuz döküyorum üstüne anında etki ediyor çok şükür
Ben de aynı senin gibiyim. Salatalık denedim biraz iyi geldi . Meyveli yoğurt denicem şimdi de

Evet hap olarak günde 3 kez 200 mg. Bence dediğin gibi bu ağır geliyor bana. Daha önce fitil olarak kullanmıştım bu sefer doktor hap olarak verdi . Haftaya pazartesi kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum . Kendi başıma ilacı kesmek de istemiyorum
Ağır gelmiş belli ben onu fitil olarak kullanıyorum. Sakın kesme eğer doktorunun numarası varsa sor yoksada biraz daha sabretcen mutlaka fitile geri dön der. İnsanın hayat kalitesini çok etkiliyo. Çok iğrenç hiç sevmiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum

Ayva ilkten iyi geliyodu da şimdi bana oda etki etmiyo 😂 2 gün etki ediyosa 3. Gün o etki kayboluyo. Bu bulantıyı çekecez günü gelene kadar 😅 bence yemeniz güzel en azından vitaminleri tam anlamıyla alıyosunuz. Ben hiçbişey yiyemez durumdayım. Ekşi elma iyi geliyodu bugğn oda midemi bulandırdı. Tuzlu çubuk krakerde artık iyi gelmiyo 🥹

Back