Buda erkek gibi gorunuyoBen bundan nasıl eksik kalmışımkızlar bir zahmet bana da tahmin lütfen
Ortagimda erkek demis
Çin takviminde de erkek çıkıyorCok kucuk ama erkek dıyorum
Ya ben de ben de istiyorumAy tamamen son böyleydi bir öncekinide attım hemen vajinal baktı ama
Kuzum ssn biliyo. Musun melek diye biri vardi cinsiyet tahmini yapanÖyle tabi Allah büyüktür
Amin insallah aminnnDualarımız seninle inşallah güzel haber duyacaksın
Yok bilmiyorum burdamıKuzum ssn biliyo. Musun melek diye biri vardi cinsiyet tahmini yapan
Denemediğim hiçbir şey kalmadı . Tüm gün çok kötü haldeyimÇok geçmiş olsunprogestan hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama sabah kalkmadan kraker yiyip bi süre yatakta kalmak iyi geliyor diyorlar denediniz mi
Ya hatirlayamadim adini bulamadimYok bilmiyorum burdamı
Şubat grubunda mıydıYa hatirlayamadim adini bulamadim
Bi bakim canim
Progestan yapıyor malesefDenemediğim hiçbir şey kalmadı . Tüm gün çok kötü haldeyimteşekkür ederim
Evet hap olarak günde 3 kez 200 mg. Bence dediğin gibi bu ağır geliyor bana. Daha önce fitil olarak kullanmıştım bu sefer doktor hap olarak verdi . Haftaya pazartesi kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum . Kendi başıma ilacı kesmek de istemiyorumProgestanı hap olarak mı içiyorsun. O çok etkiliyor ben fitilini ve karnımdan iğnesini yapıyorum iğneyi yaptıktan 10 dk sonra öğürmeye başalıyorum. Eğer hap olarak kullanıyorsan doktoruna söyle durumu fitl olarak al. O zaman bulantı baş dönme yapmıyo. Geçmiş olsun
Çizi kraker peynir ekmek dışında hiçbir şey yiyemiyorum . Bu sefer de mide yanması başladıProgestan yapıyor maleseftuzlu kraker tüket
Progestan 200 mg yumuşak kapsül ise aynı hap fitil olarak da kullanılabiliyor. Bana doktor çok yan etkisi olduğu için fitil olarak önerdi, çalışma verimini düşürür dedi hap olarak. Siz de bir danışın isterseniz doktorunuza, o yapıyor olabilir.Arkadaşlar ben çok kötüyüm mide yanması ve bulantısı beni mahvetti. Çalışamaz ayağa kalkamaz hale geldim. Günde 3 kez progesteron kullanıyorum sizce bu etki etmiş olabilir mi ?
Burda kac haftalik canimAy tamamen son böyleydi bir öncekinide attım hemen vajinal baktı ama
Yok yavrum yaŞubat grubunda mıydı
Elmayi denedinmiÇizi kraker peynir ekmek dışında hiçbir şey yiyemiyorum . Bu sefer de mide yanması başladı
Evet sanırım o yüzden böyle kötü haldeyim. Bu hafta rapor aldım evde de hiç kalkamıyorum . Yarın doktorumu arayıp fitil olarak kullanabilir miyim diye sorcamProgestan 200 mg yumuşak kapsül ise aynı hap fitil olarak da kullanılabiliyor. Bana doktor çok yan etkisi olduğu için fitil olarak önerdi, çalışma verimini düşürür dedi hap olarak. Siz de bir danışın isterseniz doktorunuza, o yapıyor olabilir.
Elma ve salatalık yedim dün onlar biraz iyi geldi sanki yanmayı azalttı gibi. Sanırım haptan oluyor ona çare bulmam lazımElmayi denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?