Ora dediğin nere? E bize de gelsin. Bize neden gelmiyor?köyde yapılıyor , annem de her sene domates suyu menemen soslar vs yapıyor kışlık. Baharat tarhana kuru meyve kuru yemiş aklına ne gelirse oradan geliyor çoğu
Amma beceriklisinANKHESPAATEN
YiaaaaBenim de datlı güzel minnoş kızım akşam 10a doğru uyuyup gece ikide azıcık emikleme uyanması dışında sabah 6ya kadar uyudu , şuan da sızmış durumda . Kendisine ödül olarak şeftali vermeyi düşünüyorum .
Sağol dünüşümBen sana bol bol yollarım dünürcüm merak etme
Salça yapmak zor değil ki yahu seneye yazın sen de dene . Domates ve kırmızı koca biberleri ( kapya diyorlar ) bızzıtlayıp kocaman tencerede tuz ve yağ ile kaynatıp duruyorsun .Ev yapımını kim yapıyor? Bana neden demedin? Ben niye yiyorum? Benim çocuğumun canı can değil mi???
Öyle yapıyorum ama artık o da pek işe yaramıyor gibi. Hele de yatar vaziyetteyken yapmışsa komple sırtına gidiyor :/
Senin minik nasıl oldu? Sen nasılsın?
Prima'yı ilk ay denedim, arkadaşım bebeğinden artanları vermişti. Pampers da vardı hatta. Hiçbirinden memnun kalmadım
Sen salça mı da yapıyorsunBen de hazır koyuyorum zaten. Domates kışın hiç almıyorum. Yazın da yemeklere koymuyorum. Kahvaltıda falan sadece işte
Hayret ettim valla , yarım saate uyanır Yaa diye bıraktım , hanım ciddi ciddi uyuduYiaaaaUyumasa da bu ödülü hak ediyor benim tatlı kuşum
Gece bi kac kez uyandığım günler gelicek mi acaba benim de..Benim de datlı güzel minnoş kızım akşam 10a doğru uyuyup gece ikide azıcık emikleme uyanması dışında sabah 6ya kadar uyudu , şuan da sızmış durumda . Kendisine ödül olarak şeftali vermeyi düşünüyorum .
Yaaa bizim de banyo felaket , mutfak dehşet . O havlu olayını da ben bakıyorum diyorum değiştirmem lazım sonra bi eheee vehee çıkıyo aklımdan . Sonra yine görüyorum yine unutuyorum falanSevgili günnük,
Bugün oğlum ana kucağında kendi başına durdu ve de o kendisiyle sohbet ederken ben tuvalete gidebildim ve de hiç kimse "Bakalım anne nereye gitmiiiiiiş" diye çocuğu arkamdan getirmedi ve de bu sayede banyomuzu biraz inceleme fırsatım oldu ve de havluları değiştirdim. Güzel bir deneyimdi. İmkan olursa tekrar denemek isterim. İyi günner.
Gelir gelir az daha sabır , kocaman oldular bak , artık bir düzen oturtmaya başlarlar heralde değil mi he öyle olur heralde sanırım , olur muGece bi kac kez uyandığım günler gelicek mi acaba benim de..
Demek sen de artık kabul ettin kızını bunun oğluna vermeyi? Güleç yüzüne mi kandın he? Bahçeli evine mi? Limon ağacına mı? Neye neye? Benim oğlumun neyini beğenmedin de, hı, söyle hadi?!Sağol dünüşüm
Salça yapmak zor değil ki yahu seneye yazın sen de dene . Domates ve kırmızı koca biberleri ( kapya diyorlar ) bızzıtlayıp kocaman tencerede tuz ve yağ ile kaynatıp duruyorsun .
Ben en ucuzunu kullanıyorum bez ve daha hiç taşırma , pişik , sıkma vb. yapmadı . Pahalı markalara kanmaaayııınnnn
Aferin kuzuya. Kaç gündür hazırlık yapıyordu zaten. Öğrenmiş bileHayret ettim valla , yarım saate uyanır Yaa diye bıraktım , hanım ciddi ciddi uyudu
İşte herkes de benim kadar şanslı olamıyor nabalımYaaa bizim de banyo felaket , mutfak dehşet . O havlu olayını da ben bakıyorum diyorum değiştirmem lazım sonra bi eheee vehee çıkıyo aklımdan . Sonra yine görüyorum yine unutuyorum falan
Biz kızımla şuan boncuk dağıtma aşamasındayızDemek sen de artık kabul ettin kızını bunun oğluna vermeyi? Güleç yüzüne mi kandın he? Bahçeli evine mi? Limon ağacına mı? Neye neye? Benim oğlumun neyini beğenmedin de, hı, söyle hadi?!
Salçayı öyle bir tarif ettin ki şimdi kalkıp yapasım geldi bak. Bilirsiniz ben gazla çalışırım
Ucuz ama hangisi?
Aferin kuzuya. Kaç gündür hazırlık yapıyordu zaten. Öğrenmiş bile
İşte herkes de benim kadar şanslı olamıyor nabalım
Bim'inki mi o?Biz kızımla şuan boncuk dağıtma aşamasındayız
Salça yaparsın sen güveniyorum , halledersin , yapamazsan çağır beni gelip göstereyim ama seneye
Jenny willy , başta kocam bu daha uygun deneyelim deyince bi çemkirdim ama şuan memnunum .
Hahahaha bize de bazen oluyor böyle şeyler. Hayretler içinde kalıyorum açıkçası.Sevgili günnük,
Bugün oğlum ana kucağında kendi başına durdu ve de o kendisiyle sohbet ederken ben tuvalete gidebildim ve de hiç kimse "Bakalım anne nereye gitmiiiiiiş" diye çocuğu arkamdan getirmedi ve de bu sayede banyomuzu biraz inceleme fırsatım oldu ve de havluları değiştirdim. Güzel bir deneyimdi. İmkan olursa tekrar denemek isterim. İyi günner.
Bim'inki mi o?
Ya bırak. Oyuna gelmişsin. Biz dr Mısır şeysi dedik. Yüksek kültürlü dedik. Boncuk dağıtan dutlu kiraz çıktı. Hayallerim sırılsıklam. Oturdum ağlıyorum. Mutlusundur inşallah
Migros’un miniesle şok bebelanda da iyi diyorlar ama denemedim benBugün tam üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldım bezden taşanlar yüzünden. Bezi suçlayamıyorum çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor ama artık takat kalmadı. Prima, Molfix ve Sleepy dışında memnun kaldığınız bir bez var mı? İçeriği temiz mi?
Hemen kandım yine işte üff ne olacak benim buyumEvet oranın .
Ağlama yahu , dedim sana gel bi görelim diye . Geliyoruz deyip beklettiniz bizi süslü püslü burda . Yani bir yarım kilo kiraz alıp gelmek çok mu zor cık cık cık
Aa Migros'unkini ablamla bir arkadaşım kullandı. İyi hatırlattın. Ben onu bir deneyeyim olmadıMigros’un miniesle şok bebelanda da iyi diyorlar ama denemedim ben
Minies ben denedim , çok iz bıraktı sıktı bacakları . Benim kız ince olmasına rağmen .Migros’un miniesle şok bebelanda da iyi diyorlar ama denemedim ben
BİM’in ki miydi bu canımBiz kızımla şuan boncuk dağıtma aşamasındayız
Salça yaparsın sen güveniyorum , halledersin , yapamazsan çağır beni gelip göstereyim ama seneye
Jenny willy , başta kocam bu daha uygun deneyelim deyince bi çemkirdim ama şuan memnunum .
Sleepy ve baby turco iyi geldi bize. Taşırmama olayını pek bilemeyebilirim nadir sıvı yaptı.şuan baby turco kullanıyoruz emiciliği güzel. Külot bezler çok daha iyi. Yumusacık dolu dolu pamuğu. Lastik kısımı vs rahat. Benmkinin totosuna 4 numara olmadığı için bir paket elimde kaldı. 5 almam gerekiyor o yüzden cırtlıya devamBugün tam üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldım bezden taşanlar yüzünden. Bezi suçlayamıyorum çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor ama artık takat kalmadı. Prima, Molfix ve Sleepy dışında memnun kaldığınız bir bez var mı? İçeriği temiz mi?