2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sevgili günnük,

Bugün oğlum ana kucağında kendi başına durdu ve de o kendisiyle sohbet ederken ben tuvalete gidebildim ve de hiç kimse "Bakalım anne nereye gitmiiiiiiş" diye çocuğu arkamdan getirmedi ve de bu sayede banyomuzu biraz inceleme fırsatım oldu ve de havluları değiştirdim. Güzel bir deneyimdi. İmkan olursa tekrar denemek isterim. İyi günner.

Ben sana bol bol yollarım dünürcüm merak etme
Sağol dünüşüm :KK45:
Ev yapımını kim yapıyor? Bana neden demedin? Ben niye yiyorum? Benim çocuğumun canı can değil mi???

Öyle yapıyorum ama artık o da pek işe yaramıyor gibi. Hele de yatar vaziyetteyken yapmışsa komple sırtına gidiyor :/
Senin minik nasıl oldu? Sen nasılsın?

Prima'yı ilk ay denedim, arkadaşım bebeğinden artanları vermişti. Pampers da vardı hatta. Hiçbirinden memnun kalmadım :KK43:

Sen salça mı da yapıyorsun 😮😮 Ben de hazır koyuyorum zaten. Domates kışın hiç almıyorum. Yazın da yemeklere koymuyorum. Kahvaltıda falan sadece işte
Salça yapmak zor değil ki yahu seneye yazın sen de dene . Domates ve kırmızı koca biberleri ( kapya diyorlar ) bızzıtlayıp kocaman tencerede tuz ve yağ ile kaynatıp duruyorsun .

Ben en ucuzunu kullanıyorum bez ve daha hiç taşırma , pişik , sıkma vb. yapmadı . Pahalı markalara kanmaaayııınnnn

Benim de datlı güzel minnoş kızım akşam 10a doğru uyuyup gece ikide azıcık emikleme uyanması dışında sabah 6ya kadar uyudu , şuan da sızmış durumda . Kendisine ödül olarak şeftali vermeyi düşünüyorum .
Gece bi kac kez uyandığım günler gelicek mi acaba benim de..

Sevgili günnük,

Bugün oğlum ana kucağında kendi başına durdu ve de o kendisiyle sohbet ederken ben tuvalete gidebildim ve de hiç kimse "Bakalım anne nereye gitmiiiiiiş" diye çocuğu arkamdan getirmedi ve de bu sayede banyomuzu biraz inceleme fırsatım oldu ve de havluları değiştirdim. Güzel bir deneyimdi. İmkan olursa tekrar denemek isterim. İyi günner.
Yaaa bizim de banyo felaket , mutfak dehşet . O havlu olayını da ben bakıyorum diyorum değiştirmem lazım sonra bi eheee vehee çıkıyo aklımdan . Sonra yine görüyorum yine unutuyorum falan :confused:

Sağol dünüşüm :KK45:

Salça yapmak zor değil ki yahu seneye yazın sen de dene . Domates ve kırmızı koca biberleri ( kapya diyorlar ) bızzıtlayıp kocaman tencerede tuz ve yağ ile kaynatıp duruyorsun .

Ben en ucuzunu kullanıyorum bez ve daha hiç taşırma , pişik , sıkma vb. yapmadı . Pahalı markalara kanmaaayııınnnn
Demek sen de artık kabul ettin kızını bunun oğluna vermeyi? Güleç yüzüne mi kandın he? Bahçeli evine mi? Limon ağacına mı? Neye neye? Benim oğlumun neyini beğenmedin de, hı, söyle hadi?!

Salçayı öyle bir tarif ettin ki şimdi kalkıp yapasım geldi bak. Bilirsiniz ben gazla çalışırım

Ucuz ama hangisi?
Hayret ettim valla , yarım saate uyanır Yaa diye bıraktım , hanım ciddi ciddi uyudu :KK57:
Aferin kuzuya. Kaç gündür hazırlık yapıyordu zaten. Öğrenmiş bile
Yaaa bizim de banyo felaket , mutfak dehşet . O havlu olayını da ben bakıyorum diyorum değiştirmem lazım sonra bi eheee vehee çıkıyo aklımdan . Sonra yine görüyorum yine unutuyorum falan :confused:
İşte herkes de benim kadar şanslı olamıyor nabalım 🤷🏻‍♀️

Demek sen de artık kabul ettin kızını bunun oğluna vermeyi? Güleç yüzüne mi kandın he? Bahçeli evine mi? Limon ağacına mı? Neye neye? Benim oğlumun neyini beğenmedin de, hı, söyle hadi?!

Salçayı öyle bir tarif ettin ki şimdi kalkıp yapasım geldi bak. Bilirsiniz ben gazla çalışırım

Ucuz ama hangisi?

Aferin kuzuya. Kaç gündür hazırlık yapıyordu zaten. Öğrenmiş bile

İşte herkes de benim kadar şanslı olamıyor nabalım 🤷🏻‍♀️
Biz kızımla şuan boncuk dağıtma aşamasındayız :KK53:

Salça yaparsın sen güveniyorum , halledersin , yapamazsan çağır beni gelip göstereyim ama seneye :confused:

Jenny willy , başta kocam bu daha uygun deneyelim deyince bi çemkirdim ama şuan memnunum .

Biz kızımla şuan boncuk dağıtma aşamasındayız :KK53:

Salça yaparsın sen güveniyorum , halledersin , yapamazsan çağır beni gelip göstereyim ama seneye :confused:

Jenny willy , başta kocam bu daha uygun deneyelim deyince bi çemkirdim ama şuan memnunum .
Bim'inki mi o?

Ya bırak. Oyuna gelmişsin. Biz dr Mısır şeysi dedik. Yüksek kültürlü dedik. Boncuk dağıtan dutlu kiraz çıktı. Hayallerim sırılsıklam. Oturdum ağlıyorum. Mutlusundur inşallah

Sevgili günnük,

Hahahaha bize de bazen oluyor böyle şeyler. Hayretler içinde kalıyorum açıkçası. 🤣

Bim'inki mi o?

Ya bırak. Oyuna gelmişsin. Biz dr Mısır şeysi dedik. Yüksek kültürlü dedik. Boncuk dağıtan dutlu kiraz çıktı. Hayallerim sırılsıklam. Oturdum ağlıyorum. Mutlusundur inşallah

Evet oranın .

Ağlama yahu , dedim sana gel bi görelim diye . Geliyoruz deyip beklettiniz bizi süslü püslü burda . Yani bir yarım kilo kiraz alıp gelmek çok mu zor cık cık cık

Bugün tam üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldım bezden taşanlar yüzünden. Bezi suçlayamıyorum çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor ama artık takat kalmadı. Prima, Molfix ve Sleepy dışında memnun kaldığınız bir bez var mı? İçeriği temiz mi?
Migros’un miniesle şok bebelanda da iyi diyorlar ama denemedim ben

Evet oranın .

Ağlama yahu , dedim sana gel bi görelim diye . Geliyoruz deyip beklettiniz bizi süslü püslü burda . Yani bir yarım kilo kiraz alıp gelmek çok mu zor cık cık cık
Hemen kandım yine işte üff ne olacak benim buyum

Bu arada benim diğer şeyim tamamen bozuldu. Hiçbir şey yazamıyorum, okuyamıyorum. Dedikodum yapılmasın ltfn. Tşk.

Bugün tam üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldım bezden taşanlar yüzünden. Bezi suçlayamıyorum çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor ama artık takat kalmadı. Prima, Molfix ve Sleepy dışında memnun kaldığınız bir bez var mı? İçeriği temiz mi?
Sleepy ve baby turco iyi geldi bize. Taşırmama olayını pek bilemeyebilirim nadir sıvı yaptı.şuan baby turco kullanıyoruz emiciliği güzel. Külot bezler çok daha iyi. Yumusacık dolu dolu pamuğu. Lastik kısımı vs rahat. Benmkinin totosuna 4 numara olmadığı için bir paket elimde kaldı. 5 almam gerekiyor o yüzden cırtlıya devam

X