Evet tek kazancimiz bu olduGirmesi lazım girmezse rahat olamayız , mutlu olamayız .
Miyom yokmuş bari :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tek kazancimiz bu olduGirmesi lazım girmezse rahat olamayız , mutlu olamayız .
Miyom yokmuş bari :)
Kenara çekilip , eyt olalımSleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yok
Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?
Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor. @Ballikko 'nunkiyle kıyaslama sen. Onunki klasman dışı
Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mı
Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyor
Adet söktürücü verdi mi sana ? Bende bi gitmek istiyorum da adet olmadım diyeHerkese merhaba.ben kadın doğum doktoruma gittim.bende bitmek bilmeyen miyom artik yoktur inşallah diye.şükür miyom yok. Ben adet olmadım daha görünürde oda yok.en son saçlarım çok dökülüyor dedim o da tahlil yaptıralım dedi.iste asil bomba geliyor .ücreti sorduk.450 tl dedi kız.o sırada eşim fenalaştı dönüp bi fatiha okudum ona neyse tahlil sonucu hersey normal cikti.cildiyeye gidebilirsin dedi.yani bi sonuca varamadık 450 tl biyerimize girdi şükür rahatladık.halbuki bayrama memlekete gidecegiz zaten benzin girecekti ama bu da bekliyormuş napalim
Ben veriyorum daha uzun uyuyor evetGece yatmadan önce bebegine mama veren var mı.sorum şu uykuyu etkiliyor mu .daha uzun uyuma gibi.bu zırt pırt emmeye kalkma açlıktan mı bilemiyorum.
Valla yediğimiz şeylerin de içeriği temiz değil ki . Sütümüzle neler geçiriyoruz kim bilir .İçerik olarak çok temiz değil BİM’inki canım içeriğe takılıyorsan haberin olsun z
Oooyyy sırıtık oğlanBenim kuzum bugün bir oyuncağın kenarı ile ağzını kanattı
ANKHESPAATEN birileri dünüşlüğümüzü kıskanıyor. Sen bakma ona. Aklını çelmesin kıvrak zekası, haşin bakışları, yakışıklı oğlu ile.
Kızının başını yakarsın öyle kaynana mı olur ya ben senin kızına kaynana değil kaynişko olurum.
Biz geliyoruz ya hemen işin adını koyalım böyle olmayacakOooyyy sırıtık oğlan
Tam kandırılmak üzereydim
Gel gel biliyorsun adresiBiz geliyoruz ya hemen işin adını koyalım böyle olmayacak
Eyt ne ola ki? Soysak dert soymasak dertKenara çekilip , eyt olalım
Meyve emziğine koymuştum suyunu çekeledi , biraz da posasından vermiştim . Üşüttüm mü acaba da kustu diye bi korktum . Soydum artık bende kızı ama burda hep rüzgar var .
Demek uykularınızın sırrı buyduBen veriyorum daha uzun uyuyor evet
Ben kendim burun aspiratörüyle iki kez burnunu kanattımBenim kuzum bugün bir oyuncağın kenarı ile ağzını kanattı
ANKHESPAATEN birileri dünüşlüğümüzü kıskanıyor. Sen bakma ona. Aklını çelmesin kıvrak zekası, haşin bakışları, yakışıklı oğlu ile.
Kızının başını yakarsın öyle kaynana mı olur ya ben senin kızına kaynana değil kaynişko olurum.
sak_ran 'ınki temizmiş. Paketli gıda yemiyormuş. Bize iğrenç pislikler diyor. Ne biçim insansınız diyor. Hazır salça tüketiyorsunuz diyor. Ben demiyorum, o diyorValla yediğimiz şeylerin de içeriği temiz değil ki . Sütümüzle neler geçiriyoruz kim bilir .
Ne demek üzereydim, ne demek kandırılmak? Biz beyin yıkamıyoruz, kendimizi tanıtıyoruzOooyyy sırıtık oğlan
Tam kandırılmak üzereydim
Biz yoldayız canım. Buradan ayıptır söylemesi üç saat sürüyorBiz geliyoruz ya hemen işin adını koyalım böyle olmayacak
Adresi bilmiyorum ama yoldayız. Hastaneden çıkıp geleceğiz hemenGel gel biliyorsun adresi
Ama önce haber et kocama evi temizleteyim
Tıkladım da gene karışıkGörülmemiş mesajlar var falan gibi bir uyarı çıkıyor yukarıda. Orada "Görmek istiyor musun?"a tıkla
sistem sıkıntısı benceAcaba biz de mi problem
Sleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yok
Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?
Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor. @Ballikko 'nunkiyle kıyaslama sen. Onunki klasman dışı
Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mı
Ya kahvaltı ederken oturuyordu yanında dur deneyim dedim verdim yedi tersten gitcem lor da tatsız bir şey zaten
Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyor
Eyt ne ola ki? Soysak dert soymasak dert
Demek uykularınızın sırrı buydu
Ben kendim burun aspiratörüyle iki kez burnunu kanattım
Salça önemlisak_ran 'ınki temizmiş. Paketli gıda yemiyormuş. Bize iğrenç pislikler diyor. Ne biçim insansınız diyor. Hazır salça tüketiyorsunuz diyor. Ben demiyorum, o diyor
Özel cetimle gidicemNe demek üzereydim, ne demek kandırılmak? Biz beyin yıkamıyoruz, kendimizi tanıtıyoruz
Biz yoldayız canım. Buradan ayıptır söylemesi üç saat sürüyor
Bende var vereyimAdresi bilmiyorum ama yoldayız. Hastaneden çıkıp geleceğiz hemen
Ben gelinimi yormam kendim temizlerimTemizliğe bakmam. O yönden de çok şanslı hanım kızımız
Benim de öyleTıkladım da gene karışık
İosta uygulamada yok galiba indireyim dedim bulamadımBenim de öyle
Benden demesi sadece canımValla yediğimiz şeylerin de içeriği temiz değil ki . Sütümüzle neler geçiriyoruz kim bilir .
Evet ios uygulama yok. Android varmışİosta uygulamada yok galiba indireyim dedim bulamadım
Ayfon 15'lerimizi satalım mı yani? O mu demek?Evet ios uygulama yok. Android varmış
Kumpir Ortaköy'de yenilinir. Dorayısıynan sizin gelmeniz lazım. sak_ran 'ın yolu uzun, sen önden gelsene bi şey dicem
Taam ya taam gelmiyorumAyfon 15'lerimizi satalım mı yani? O mu demek?
Kumpir Ortaköy'de yenilinir. Dorayısıynan sizin gelmeniz lazım. sak_ran 'ın yolu uzun, sen önden gelsene bi şey dicem