2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yok 😔

Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?

Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor. @Ballikko 'nunkiyle kıyaslama sen. Onunki klasman dışı 🙃

Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mı 🤪

Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyor
Kenara çekilip , eyt olalım :KK45:

Meyve emziğine koymuştum suyunu çekeledi , biraz da posasından vermiştim . Üşüttüm mü acaba da kustu diye bi korktum . Soydum artık bende kızı ama burda hep rüzgar var .

Herkese merhaba.ben kadın doğum doktoruma gittim.bende bitmek bilmeyen miyom artik yoktur inşallah diye.şükür miyom yok.😇 Ben adet olmadım daha görünürde oda yok.en son saçlarım çok dökülüyor dedim o da tahlil yaptıralım dedi.iste asil bomba geliyor .ücreti sorduk.450 tl dedi kız.o sırada eşim fenalaştı dönüp bi fatiha okudum ona🤣🤣🤣 neyse tahlil sonucu hersey normal cikti.cildiyeye gidebilirsin dedi.yani bi sonuca varamadık 450 tl biyerimize girdi şükür rahatladık.halbuki bayrama memlekete gidecegiz zaten benzin girecekti ama bu da bekliyormuş napalim 🙆‍♀️🙆‍♀️
Adet söktürücü verdi mi sana ? Bende bi gitmek istiyorum da adet olmadım diye 😅

Benim kuzum bugün bir oyuncağın kenarı ile ağzını kanattı 😭

ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN birileri dünüşlüğümüzü kıskanıyor. Sen bakma ona. Aklını çelmesin kıvrak zekası, haşin bakışları, yakışıklı oğlu ile.
Kızının başını yakarsın öyle kaynana mı olur ya ben senin kızına kaynana değil kaynişko olurum.

ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN birileri dünüşlüğümüzü kıskanıyor. Sen bakma ona. Aklını çelmesin kıvrak zekası, haşin bakışları, yakışıklı oğlu ile.
Kızının başını yakarsın öyle kaynana mı olur ya ben senin kızına kaynana değil kaynişko olurum.
Oooyyy sırıtık oğlan :KK43:

Tam kandırılmak üzereydim :KK17:

Kenara çekilip , eyt olalım :KK45:

Meyve emziğine koymuştum suyunu çekeledi , biraz da posasından vermiştim . Üşüttüm mü acaba da kustu diye bi korktum . Soydum artık bende kızı ama burda hep rüzgar var .
Eyt ne ola ki? Soysak dert soymasak dert :KK43:
Ben veriyorum daha uzun uyuyor evet
Demek uykularınızın sırrı buydu 😳

Ben kendim burun aspiratörüyle iki kez burnunu kanattım :KK43:
Valla yediğimiz şeylerin de içeriği temiz değil ki . Sütümüzle neler geçiriyoruz kim bilir .
sak_ran sak_ran 'ınki temizmiş. Paketli gıda yemiyormuş. Bize iğrenç pislikler diyor. Ne biçim insansınız diyor. Hazır salça tüketiyorsunuz diyor. Ben demiyorum, o diyor 👉
Oooyyy sırıtık oğlan :KK43:

Tam kandırılmak üzereydim :KK17:
Ne demek üzereydim, ne demek kandırılmak? Biz beyin yıkamıyoruz, kendimizi tanıtıyoruz
Biz geliyoruz ya hemen işin adını koyalım böyle olmayacak
Biz yoldayız canım. Buradan ayıptır söylemesi üç saat sürüyor
Gel gel biliyorsun adresi :KK70:

Ama önce haber et kocama evi temizleteyim :KK45:
Adresi bilmiyorum ama yoldayız. Hastaneden çıkıp geleceğiz hemen

Temizliğe bakmam. O yönden de çok şanslı hanım kızımız

Acaba biz de mi problem :rolleyes:
sistem sıkıntısı bence 😂

Sleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yok 😔

Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?

Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor. @Ballikko 'nunkiyle kıyaslama sen. Onunki klasman dışı 🙃

Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mı 🤪
Ya kahvaltı ederken oturuyordu yanında dur deneyim dedim verdim yedi 😂😂 tersten gitcem 😂 lor da tatsız bir şey zaten 😂
Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyor

Eyt ne ola ki? Soysak dert soymasak dert :KK43:

Demek uykularınızın sırrı buydu 😳

Ben kendim burun aspiratörüyle iki kez burnunu kanattım :KK43:
:KK43:
sak_ran sak_ran 'ınki temizmiş. Paketli gıda yemiyormuş. Bize iğrenç pislikler diyor. Ne biçim insansınız diyor. Hazır salça tüketiyorsunuz diyor. Ben demiyorum, o diyor 👉
Salça önemli ☝🏻
Ne demek üzereydim, ne demek kandırılmak? Biz beyin yıkamıyoruz, kendimizi tanıtıyoruz

Biz yoldayız canım. Buradan ayıptır söylemesi üç saat sürüyor
Özel cetimle gidicem 🧐
Adresi bilmiyorum ama yoldayız. Hastaneden çıkıp geleceğiz hemen
Bende var vereyim 😎
Temizliğe bakmam. O yönden de çok şanslı hanım kızımız
Ben gelinimi yormam kendim temizlerim

X