2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar biz tatile çıkıyoruz bayramda. Neler götürebilirim liste hazırlayananız oldumu aranızda?
İyi tatiller şimdiden sinek kovucu sprey, sinek böcek ısırığına karşı organic jeller var onlardan mutlaka, ateş düşürücü şurup, ateş ölçer, şapka, bol miktarda müslin örtü. Tornak makası, burun temizleyicisi. Biberon kullanıyosa biberon temizleme deterjanı. Su veriyorsan bebek suyu, çok terliyorlar çünkü. Islak mendil bez falan bunlar demirbaşlar zaten

8 saatte 1 veya 2 defa vereceğim. Birde dönüş yolunda aynı şekilde. Çok fazla olacağını sanmıyorum. Gittiğimizde de dediğim gibi hiç paketli gıda vermeyeceğim insallah sürekli uyursa süt bile yetebilir belki

Çok teşekkürler karas

Kocalarımız iyi anlaşır Bir anda oldu dönme işi bir gece yarısı ansızın
Salon parkesinde mangal fantezimi öneririm
Neal sen de az pis değilmişsin Oh oh iyi herkesler pis
@Beyazkup ve bortu kızlar geçmiş olsun . Bi süredir bakamadım buraya ,daha iyimisiniz?

Başka kaçırdığım varsa kusura bakmayın
Sağolasın
Benimki dönmüyor daha, toto ağır geliyor, bacakları kaldırıyor ama yorulup pelte gibi seriliyor mindere
Benimkide şişko , dedim bu dönemicek heralde ama gece 12 de güncelleme geldi uykudan uyanıp döndü
Donmek derken saga sola mi? Tam tur mu?
Benimki sag sol yapiyo ama yuz ustune dönmuyo. İki gune 5ayi tamamlicak daha
Ayaklarına uzanıp yana devriliyo, ordan da yüz üstü dönüyo

Hastalık raporu;
Sabahın beşine kadar sürekli kalktım çocuğu emzirdim ateşini ölçtüm, 38i geçmedi, emzirdikce iniyodu. Yorgunluktan bayılmışım. 8e doğru bi uyandım çocuk yanıyo ay napcaz derken bi fitili yarıya kesip popoya soktum. 37.5 a indi dedim oh tamam. Bu arada benim ateşim çıkıyo. Kocam zaten ateşli. Aa bi baktım iki saate 38.5 olmuş Meğer benim şişkoya artık yarım değil tam fitil lazımmış (paranox s). Bu arada da doktora ulaşamadık Hemen bi arkadaşımı aradım onun talimatlarını uygulucam bi ölçtüm 39.2 ay çocuk gidiyo Mır mır sesler çıkarmaya başladı. Çeşmeden bir tasa soğuk su doldurdum, ağız mendillerini daldırdım ve tüm eklemlerine koydum. 38e düştü. O arada doktor hanıma ulaşabildik. Dolven şurup aldırdı 2.5 ml içirtti. Ateş çıkınca bir calpol bir dolven vermek lazımmış dönüşümlü. Ben de parol aldım. Eşimin test sonucu geldi pozitif tabiki Çocuğa PR D 600 diye bir multivitamin ekledi doktor pozitifi duyunca. Şimdi bi köşede oturdum terliyorum hiç halim yok

Aman takma kimseyi ya. Sünnet yapınca ne oluyor sanki. Erkeklerin pipileri var diye illa düğün mü olmalı

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun hemen iyileşsin

Mesela hangi paketli gıdalar? Çikileta da mı yemedin hiç? Pötibör bile de mi? Gözüme yeni batan paketli gıda: Salça. Salçayı elime her aldığımda yemeğe zehirli bir şey koyuyormuşum gibi hissediyorum. Niye öyle oldu ki :/
Sen bizden habersiz tatile mi çıktın hayırdır ya? Neler oluyor?
Çok teşekkürler karas
Karasbaby Kara mı karas mı hadi bakalım aydınlat bizi. Soyadınız mı Kara?
Yaa çok çok geçmiş olsun hem size hem miniğe. Üff kimse hasta olmasın. Allah şifa versin. Bir an önce iyileşir, toparlarsınız inşallah

Bugün tam üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldım bezden taşanlar yüzünden. Bezi suçlayamıyorum çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor ama artık takat kalmadı. Prima, Molfix ve Sleepy dışında memnun kaldığınız bir bez var mı? İçeriği temiz mi?

Bizim eve hazır salça hiç girmedi
Abur cubur hamileyken hiç yemedim.
Şimdi nadiren yiyorum.

Sen bizden habersiz tatile mi çıktın hayırdır ya? Neler oluyor?

Karasbaby Kara mı karas mı hadi bakalım aydınlat bizi. Soyadınız mı Kara?

Yaa çok çok geçmiş olsun hem size hem miniğe. Üff kimse hasta olmasın. Allah şifa versin. Bir an önce iyileşir, toparlarsınız inşallah

Hangi bezi kullanırsan kullan bir beden büyük kuklan madem aıvı yapıyo, beni bu kurtardı.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

Bizimki de hep sıvı prima dışında bez denemedim ama bu taşırmıyor. Sadece eşim yine yanlış almış bezi aktif bebek olan prima acayip kötü kokuyor çişli olunca kaka değil.

Salçasız yemek yiyemiyorum Yaa , o yemek yoğun ve kırmızı olacak . Yazın kendi yaptıklarımı da daha kış gelmeden yiyip bitirdiğim için hazır almak zorundayım . Salça ve domates olmadan yapamam
Hangi bezi kullanırsan kullan bir beden büyük kuklan madem aıvı yapıyo, beni bu kurtardı.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Çok geçmiş olsun bortu , bir an önce iyilesin inşallah

Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsıniz

Çok geçmiş olsun, Allahım korusun, güç kuvvet versin inşallah

Bizim eve hazır salça hiç girmedi
Abur cubur hamileyken hiç yemedim.
Şimdi nadiren yiyorum.
Ev yapımını kim yapıyor? Bana neden demedin? Ben niye yiyorum? Benim çocuğumun canı can değil mi???
Öyle yapıyorum ama artık o da pek işe yaramıyor gibi. Hele de yatar vaziyetteyken yapmışsa komple sırtına gidiyor :/
Senin minik nasıl oldu? Sen nasılsın?
Bizimki de hep sıvı prima dışında bez denemedim ama bu taşırmıyor. Sadece eşim yine yanlış almış bezi aktif bebek olan prima acayip kötü kokuyor çişli olunca kaka değil.
Prima'yı ilk ay denedim, arkadaşım bebeğinden artanları vermişti. Pampers da vardı hatta. Hiçbirinden memnun kalmadım
Salçasız yemek yiyemiyorum Yaa , o yemek yoğun ve kırmızı olacak . Yazın kendi yaptıklarımı da daha kış gelmeden yiyip bitirdiğim için hazır almak zorundayım . Salça ve domates olmadan yapamam
Sen salça mı da yapıyorsun Ben de hazır koyuyorum zaten. Domates kışın hiç almıyorum. Yazın da yemeklere koymuyorum. Kahvaltıda falan sadece işte

Ev yapımını kim yapıyor? Bana neden demedin? Ben niye yiyorum? Benim çocuğumun canı can değil mi???
köyde yapılıyor , annem de her sene domates suyu menemen soslar vs yapıyor kışlık. Baharat tarhana kuru meyve kuru yemiş aklına ne gelirse oradan geliyor çoğu
Amma beceriklisin ANKHESPAATEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…