- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Bi dene bakalım iyi gelir belkiAa Migros'unkini ablamla bir arkadaşım kullandı. İyi hatırlattın. Ben onu bir deneyeyim olmadı
Ben kullanmadım canım bilmiyorumda içerik olarak bakıldığında gene iyi aşırı kimyasal yok içinde. Benimki de ince ama molfixte sleepyde iz yapıyor çözemedim ben bu işi.Minies ben denedim , çok iz bıraktı sıktı bacakları . Benim kız ince olmasına rağmen .
Biz o işi pek çözemedik zatenHemen kandım yine işte üff ne olacak benim buyum
Bu arada benim diğer şeyim tamamen bozuldu. Hiçbir şey yazamıyorum, okuyamıyorum. Dedikodum yapılmasın ltfn. Tşk.
Benimde diğer şey yokHemen kandım yine işte üff ne olacak benim buyum
Bu arada benim diğer şeyim tamamen bozuldu. Hiçbir şey yazamıyorum, okuyamıyorum. Dedikodum yapılmasın ltfn. Tşk.
Evet onun :)BİM’in ki miydi bu canım
Abbooo o nası töt biz daha 3 teyizSleepy ve baby turco iyi geldi bize. Taşırmama olayını pek bilemeyebilirim nadir sıvı yaptı.şuan baby turco kullanıyoruz emiciliği güzel. Külot bezler çok daha iyi. Yumusacık dolu dolu pamuğu. Lastik kısımı vs rahat. Benmkinin totosuna 4 numara olmadığı için bir paket elimde kaldı. 5 almam gerekiyor o yüzden cırtlıya devam
Acaba biz de mi problemBenimde diğer şey yokBende benimkinde mi problem var diyordum
Ben de dün patates veremedim yaa , çok kustu korktum bi dedim sonra veririmHanımlar bu sabah oğluma 1 çay kaşığı lor yedirdim kendim yapmıştım yedipatates ile başlamıştım ama bugün lor verdim aklım karışık zaten bu ek gıda konusunda
İçerik olarak çok temiz değil BİM’inki canım içeriğe takılıyorsan haberin olsun zEvet onun :)
Abbooo o nası töt biz daha 3 teyiz
Sleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yokBen kullanmadım canım bilmiyorumda içerik olarak bakıldığında gene iyi aşırı kimyasal yok içinde. Benimki de ince ama molfixte sleepyde iz yapıyor çözemedim ben bu işi.
Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?Biz o işi pek çözemedik zaten
Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor.Evet onun :)
Abbooo o nası töt biz daha 3 teyiz
Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mıHanımlar bu sabah oğluma 1 çay kaşığı lor yedirdim kendim yapmıştım yedipatates ile başlamıştım ama bugün lor verdim aklım karışık zaten bu ek gıda konusunda
Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyorBen de dün patates veremedim yaa , çok kustu korktum bi dedim sonra veririm
Özelde öyle bacımHerkese merhaba.ben kadın doğum doktoruma gittim.bende bitmek bilmeyen miyom artik yoktur inşallah diye.şükür miyom yok.Ben adet olmadım daha görünürde oda yok.en son saçlarım çok dökülüyor dedim o da tahlil yaptıralım dedi.iste asil bomba geliyor .ücreti sorduk.450 tl dedi kız.o sırada eşim fenalaştı dönüp bi fatiha okudum ona neyse tahlil sonucu hersey normal cikti.cildiyeye gidebilirsin dedi.yani bi sonuca varamadık 450 tl biyerimize girdi şükür rahatladık.halbuki bayrama memlekete gidecegiz zaten benzin girecekti ama bu da bekliyormuş napalim
Goonu övüyordun sen hatırlıyorum da artık o beze elvedaSleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yok
Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?
Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor.Ballikko 'nunkiyle kıyaslama sen. Onunki klasman dışı
Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mı
Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyor
Geçmiş olsun. Cildiyelik bir şey yok bence ya. Benim 2-3 aydır avuç avuç dökülüyor. Bir noktada normale dönecek diye gitmedim. Ablamın da böyle olmuştu. Multivitamin ve demir ilacına devam ediyorum zaten. Daha fazla da bir şey yapamazlar gibiHerkese merhaba.ben kadın doğum doktoruma gittim.bende bitmek bilmeyen miyom artik yoktur inşallah diye.şükür miyom yok.Ben adet olmadım daha görünürde oda yok.en son saçlarım çok dökülüyor dedim o da tahlil yaptıralım dedi.iste asil bomba geliyor .ücreti sorduk.450 tl dedi kız.o sırada eşim fenalaştı dönüp bi fatiha okudum ona neyse tahlil sonucu hersey normal cikti.cildiyeye gidebilirsin dedi.yani bi sonuca varamadık 450 tl biyerimize girdi şükür rahatladık.halbuki bayrama memlekete gidecegiz zaten benzin girecekti ama bu da bekliyormuş napalim
Girmesi lazım girmezse rahat olamayız , mutlu olamayız .Herkese merhaba.ben kadın doğum doktoruma gittim.bende bitmek bilmeyen miyom artik yoktur inşallah diye.şükür miyom yok.Ben adet olmadım daha görünürde oda yok.en son saçlarım çok dökülüyor dedim o da tahlil yaptıralım dedi.iste asil bomba geliyor .ücreti sorduk.450 tl dedi kız.o sırada eşim fenalaştı dönüp bi fatiha okudum ona neyse tahlil sonucu hersey normal cikti.cildiyeye gidebilirsin dedi.yani bi sonuca varamadık 450 tl biyerimize girdi şükür rahatladık.halbuki bayrama memlekete gidecegiz zaten benzin girecekti ama bu da bekliyormuş napalim
Sen neden bıraktın? Ben çok çok memnun kaldım cidden 12-13 saat kaldığı olmuştu. Hiçbir şey olmuyor ama Disney serisi Sleepy'nin laciverti. Hiç beğenmedimGoonu övüyordun sen hatırlıyorum da artık o beze elveda
Görülmemiş mesajlar var falan gibi bir uyarı çıkıyor yukarıda. Orada "Görmek istiyor musun?"a tıklaBu mesajlar niye karışık gözüküyor bende ya
Ben hiç goon kullanmadım kuzum sleepy ile başlamıştım iz yapıyor diye molfix bi denedim oda az bişey iz yapıyorSen neden bıraktın? Ben çok çok memnun kaldım cidden 12-13 saat kaldığı olmuştu. Hiçbir şey olmuyor ama Disney serisi Sleepy'nin laciverti. Hiç beğenmedim