Kocalarımız iyi anlaşır
Bir anda oldu dönme işi bir gece yarısı ansızın
Salon parkesinde mangal fantezimi öneririm
Neal sen de az pis değilmişsin
Oh oh iyi herkesler pis
Sağolasın
Benimkide şişko , dedim bu dönemicek heralde ama gece 12 de güncelleme geldi uykudan uyanıp döndü
Ayaklarına uzanıp yana devriliyo, ordan da yüz üstü dönüyo
Hastalık raporu;
Sabahın beşine kadar sürekli kalktım çocuğu emzirdim ateşini ölçtüm, 38i geçmedi, emzirdikce iniyodu. Yorgunluktan bayılmışım. 8e doğru bi uyandım çocuk yanıyo
ay napcaz derken bi fitili yarıya kesip popoya soktum. 37.5 a indi dedim oh tamam. Bu arada benim ateşim çıkıyo. Kocam zaten ateşli. Aa bi baktım iki saate 38.5 olmuş
Meğer benim şişkoya artık yarım değil tam fitil lazımmış (paranox s). Bu arada da doktora ulaşamadık
Hemen bi arkadaşımı aradım onun talimatlarını uygulucam bi ölçtüm 39.2 ay çocuk gidiyo
Mır mır sesler çıkarmaya başladı. Çeşmeden bir tasa soğuk su doldurdum, ağız mendillerini daldırdım ve tüm eklemlerine koydum. 38e düştü. O arada doktor hanıma ulaşabildik. Dolven şurup aldırdı 2.5 ml içirtti. Ateş çıkınca bir calpol bir dolven vermek lazımmış dönüşümlü. Ben de parol aldım. Eşimin test sonucu geldi pozitif tabiki
Çocuğa PR D 600 diye bir multivitamin ekledi doktor pozitifi duyunca. Şimdi bi köşede oturdum terliyorum hiç halim yok