2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Klasik erkek tipi işte haklısın demekle bitiyor herşey sanki

Galiba dişimiz çıkıyor, beyazlık var , elimiz ağzımızdan çıkmıyor emince bile memeyi bırakıp kolumuzu yalamaya devam ediyoruz , huysuzuz, kolayca çıkar inşallah ya doğru düzgün uyuyamadık, inşallah distendir tabi..gece yatarken de kendini c gibi yapıyor başını geriye atip bu neden olur yine mi gaz bilemedim

Kumpirin üzerine EK LEYECEKLERİM?

Ayyy hepsi zararsız olsun lütfen

N Neal nasıl alıntıladım ama dahi miyim neyim?
Ne eklediğine bağlı. Güzel şeyler ekle. Sosis sevmem ben. O kalsın. Kısır, GDO'lu mısır, haydari, zeytin, ketçup-mayonez. Başka? Ay ben kumpir yemeyi unutmuşum olamaaağz

Tebrikler. Ödülünü resepsiyondan alabilirsin
Sakinleştirici müzük listesi alın hem kendiniz sakinleşin hem bebeniz

Soft piano eşliğinde emikleyerek uyukluyor şu an. Açamam ama kaydetmem de lazım. Bana paket yapabilir misin bu linki? Evde yiyeyim
Ben de her şeyi önce olmayan dişe, sonra "Yok ya bu yine gaz"a bağlıyorum

Ne eklediğine bağlı. Güzel şeyler ekle. Sosis sevmem ben. O kalsın. Kısır, GDO'lu mısır, haydari, zeytin, ketçup-mayonez. Başka? Ay ben kumpir yemeyi unutmuşum olamaaağz

Mısır zeytin Turşu Yeter
Tebrikler. Ödülünü resepsiyondan alabilirsin
Aşırı kafalıyım
Soft piano eşliğinde emikleyerek uyukluyor şu an. Açamam ama kaydetmem de lazım. Bana paket yapabilir misin bu linki? Evde yiyeyim

Parka gönderiyorum yenge hanım
Ben de her şeyi önce olmayan dişe, sonra "Yok ya bu yine gaz"a bağlıyorum

bizim diş tam ucunda ha çıktı ha çıkacak hemi de 2 dene, bazen huzursuzlaanıyor parmağımla ovunca rahatlıyor garibim

herkesin ortak sorusu,
cocuklara sünnet düğünü yapacak mısınız ?
düğün yapmayacaksanız mevlit yapacak mısınız ?
neden yapmıyorsunuz, cocuklara yazık değil mi ?

bi sünneti yerine getirdim bas bas bağırıp düğün dernek yapmak istemiyorum karakterime uymuyor, mevlit yemeği indirmeye kalksam annemlerle kaynanam giller konuşmuyor ( suc kaynanamda) ve ben kimseyi karşı karşıya getirmek istemiyorum.

ve bu ekonomik krizdee 25-30 bin veripte salon tutmak istemiyorum

ama kimse beni anlamiiiiyyyyy

bizim diş tam ucunda ha çıktı ha çıkacak hemi de 2 dene, bazen huzursuzlaanıyor parmağımla ovunca rahatlıyor garibim
Bizimkinin dişinde görüntü yok, sancı var Masaj yapınca rahatlıyor

Bu arada sünnetler hayırlı uğurlu olsun. Her anlamda geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş abi için. "Yalan söyleme" demesine her şeyden çok üzüldüm. Kendini nasıl hissetti kim bilir

Takma canım ya. Düğünmü kaldı allaşkına bu zamanda. Çok problem ise ayrı ayrı mevlit yapıver tavuklu pilav ile. Eş ailesi ve akrabası ayrı senin ailen ve akraban ayrı şekilde. Yorucu olur tabi ama

Kimseye açıklama borçlu değilsin. Gerçekten masraflar katlanılacak gibi değil, üstüne hala çeşit çeşit salgın var, üstüne aileler konusunda haklı gerekçen var. Bunların hepsi bi yana, bana sünneti kutlamak çok ters geliyor. Ataerkilliğin tohumlarının atıldığı yerlerden biri. Sonra çocuklar kendilerini gerçekten altın büllüklü zannederek büyüyor vs vs. Biz yaptırabilirsek sanırım aile içinde bir dua isterim sadece

Kızlar biz tatile çıkıyoruz bayramda. Neler götürebilirim liste hazırlayananız oldumu aranızda?
Bizi de götürsene
Sorularının cevabını bilmiyorum ama ek gıda işini, banyo ve yatak işini nasıl yapacaksın? Benim gözümü bunlar korkutuyor tatili düşününce. Bir de yol

Küçücük bebeği kalabalığa sokmada bu ısrar nedir ya. Annesi istemiyorsa millete ne..

Bir çok şeyi çevre baskısından yapmıyor muyuz zaten. Her şeyi bir kalıba koymuşlar. Ev böyle dizilir çeyiz şöyle olur düğün şunsuz olmaz.. bir huzur versinler artık

ben fotoğrafçıyım, oğlum 3 yıl önce ki oğlum 3 yaşlarında dükkanda oynarken çekimini yaptığım bir gelin geldi, içerdeler bende albüm hazırlıyorum kamerada de görüyorum yanlışlıkla su döktü masa da şeker varıd ona uzandı kız vermedi, ve dedi ki "sen bunu haketmiyorsun" 3 yaşındaki sabi nolduğunu anlamadı.

normalde albümleri süsler içine hediyelik koyardım ve instagram da paylaşırdım, buna düz hiç birşeye koymadan verdim, ama herkese süsleyip püslüyorsunuz hediye koyuyorsunuz benimkini unuttun dedi yoo unutmadım dedim hakedene veriyorum dedim, albümlerini aldı gitti.

benim müşterilerim bilir benim üslup takıntım vardır, en ufak hatayı büyütürüm. güzel üslüp ile gelenlerede canımı veririm. bu sebeble sesini çıkardı peeehhh

Takma canım ya. Düğünmü kaldı allaşkına bu zamanda. Çok problem ise ayrı ayrı mevlit yapıver tavuklu pilav ile. Eş ailesi ve akrabası ayrı senin ailen ve akraban ayrı şekilde. Yorucu olur tabi ama

coook eskiden beri derim sünnet düğünü bana göre değil, hatta kendi düğünümde keşke sadece nikah yapsaydım derim. mevlit yapmayı düşünürdüm ama şu an o da gereksiz aileler arası muhabet yüzünden, kaynananın kardeşi gelmiş kızıyor bana nasıl mevlit yapmazsın diye , ablan yüzünden dememek için zor tuttum , ben gerekli görevimi yerine getirdim diyip kapattım konuyu

Bizi de götürsene
Sorularının cevabını bilmiyorum ama ek gıda işini, banyo ve yatak işini nasıl yapacaksın? Benim gözümü bunlar korkutuyor tatili düşününce. Bir de yol
Tabii anlatayım. Tatil için otele gitmiyoruz öncelikle. Arkadasımzın köyüne gidiyoruz orada 4-5 gün kalacağız. Kastamonuda. Küçük bi karadeniz turu yapmaya calısıcaz. Yol 8 saat sürecek geceden çıkacağız. Uyuyor olacak bi aksilik olmazsa tabii. Ben ek gıda olarak geceleri hipp in organik sütlü meyveli mamasını yapıyorum hem cok seviyor hemde doyuyor. Benzinlikte durup sıcak suyu tedarik edebilirz termos ile. Mamasını sıcak su ile o şekilde hazırlayacağım. Ekstra olarakta e bebekte meyve püresi ve tavuklu pirinçli çorba tarzı mama vardı ondan denedim çok sevdi. Birde onlardan götüreceğim yanıma. Gittiğim yerde de yoğurt, organik bebe bisküvisi, meyve, keçi sütü , çorba vereceğim. Keçi sütünü denedik severek içti . Geceleri uyandığında sadece keçi sütü veriyorum arada. Banyo işiini açıkçası hiç düşünmedim. Benm oğlanın masallahı var suda ağlamıyor hiç . Olmadı bezlerle silmeyi düşünüyorum. Yatak olayınıda annemlerde ve kv de kaldğmda aramızda yatıyor o şekilde yapacağm

Şimdiden iyi tatiller. İnşallah dilediğin gibi geçer. Ama çok fazla hazır gıda olmaz mı böyle, ben korkudan kendim bile yemiyorum paketli gıda. Çok küçüklet daha sen annesi olarak daha iyi bilirsin tabi kuzunun neyi sevdiğini, bünyesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…